Sloep huren Sneek

Ben je op zoek naar een leuke manier om de omgeving van Sneek te verkennen? Dan is het huren van een sloep zeker iets voor jou!

Met een eigen boot kun je op je eigen tempo de prachtige omgeving verkennen en genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft. Graag vertellen we je alles wat je moet weten over het huren van een sloep in de omgeving van Sneek.

Zo is het Sneekermeer een populaire bestemming voor watersporters en natuurliefhebbers. Met een oppervlakte van ruim 22 vierkante kilometer kun je hier heerlijk ontspannen en genieten van de rust en ruimte. Je kunt er zwemmen, zeilen, kanoën, vissen en natuurlijk varen met je gehuurde boot. 

Er zijn verschillende aanlegplaatsen waar je even kunt pauzeren en genieten van het uitzicht. Vergeet ook niet om een verfrissend drankje te bestellen bij een van de gezellige strandtentjes aan het water.

Starteiland Sneekermeer sloep huren Sneek

Boek hier je huursloep

Centrum Sneek

Waterpoort Sneek

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Sneek is de Waterpoort. Deze poort is gebouwd in 1613 en is nog steeds een belangrijke toegangspoort tot de stad. Vanaf het water kun je de poort vanuit een ander perspectief bekijken en genieten van het prachtige uitzicht. 

Het is dan ook zeker een aanrader om met je gehuurde boot langs de Waterpoort te varen en aan te leggen in het gezellige centrum van Sneek om te winkelen of een terrasje te pakken.

Kameleondorp Sneekermeer

Een andere leuke activiteit voor jong en oud is een bezoekje aan het Kameleondorp. Dit dorp is gebaseerd op de boeken van de bekende schrijver Hotze de Roos en staat volledig in het teken van de avonturen van de tweeling Hielke en Sietse Klinkhamer. Je kunt er verschillende activiteiten doen, zoals het maken van een rondvaart met de praam van Gerben of het bekijken van een echte Kameleon-boot. Het Kameleondorp is geopend van april tot en met oktober en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Sloep huren Sneek Kameleondorp

Maar hoe huur je nu eigenlijk een sloep in de omgeving van Sneek? Er zijn verschillende verhuurbedrijven waar je terecht kunt voor het huren van een sloep. Het is belangrijk om vooraf te bedenken wat je precies wilt gaan doen en welk type sloep daar het beste bij past. 

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de huurprijs en de voorwaarden. Moet je bijvoorbeeld een borg betalen of is de brandstof inbegrepen in de huurprijs?

Bij Genieten op het water betaal je een vast bedrag voor de brandstof en betaal je geen borg.

Als je alles hebt geregeld kun je eindelijk het water op. Vergeet niet om de veiligheidsinstructies goed door te nemen en de regels op het water te respecteren. Zo zorg je ervoor dat je veilig en zonder problemen kunt genieten van je dag op het water.

Kortom, het huren van een boot in de omgeving van Sneek is een geweldige manier om de stad en de prachtige natuur te verkennen. Of je nu wilt relaxen op het Sneekermeer of avontuurlijke activiteiten wilt ondernemen in het Kameleondorp, met een eigen boot ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt. Veel plezier!

Sloeproute Sneek

Welkom bij Genieten op het water in Heeg – dé plek om een geweldige dag op het Friese water te beleven. We hebben hier iets speciaals voor jou in petto: het huren van een sloep in Sneek, zodat jij kunt genieten van een onvergetelijke tocht over de prachtige waterwegen van Friesland. Geen stress, we zullen je de perfecte route tonen!

Bij ons draait alles om ontspanning en plezier, en er is geen betere manier om dat te doen dan met een sloep over het water te cruisen. En geloof me, het Sneekermeer en de omliggende wateren zijn het meest geweldige speelterrein voor jou en je vrienden!

Oké, dus hier is het plan: we starten onze avontuurlijke reis in Heeg. Jij en je partner, vrienden of familie kunnen bij ons terecht om een sloep te huren en dan gaan we op weg naar Sneek. Onderweg zul je versteld staan van het betoverende landschap van Friesland met zijn weelderige groene oevers en charmante dorpjes.

Onze sloepen zijn supercomfortabel, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken. Neem wat snacks en drankjes mee, en laten we lekker relaxen terwijl we langs de historische stad IJlst varen. Het is alsof je door een schilderij vaart, geloof me! Maar maak je geen zorgen, we haasten ons niet. Het gaat hier om genieten en we willen dat je elke seconde van deze tocht waardeert.

Dan is het tijd voor het hoogtepunt: Sneek! Deze stad heeft zoveel te bieden, van gezellige cafés tot mooie winkels. Als je zin hebt, kun je aanmeren en een wandeling maken door de straten van Sneek. Of als je gewoon wilt blijven chillen op de sloep, is dat ook prima. Jij bent de baas!

Maar we zijn nog niet klaar, want we hebben nog een geweldige route terug naar Heeg voor je in petto. Nu gaan we terug  an Sneek via het Sneekermeer en Langweer. Dit charmante stadje staat bekend om zijn schilderachtige uitzichten en gezellige sfeer. Je zult versteld staan van de rust en schoonheid van deze waterwegen. Vergeet niet om je camera bij de hand te houden, want je wilt deze momenten zeker vastleggen.

Aan het einde van de dag zullen we weer terugkeren naar Heeg, waar je de sloep kunt inleveren. Is het sloep huren in Sneek je goed bevallen? We hebben nog meer leuke routes dus een reden om nog eens terug te komen.

Dus waar wacht je nog op? Bel je partner, vrienden of familie, pak je favoriete snacks en drankjes, en ga een fantastische dag beleven op het Friese wateren rond Sneek. Bij Genieten op het water staan we voor je klaar om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke tijd hebt!

Boek nu je sloep bij ons en we zien elkaar snel. Tot gauw, en kom samen genieten op het water!

nl_NLNL