Geef hier je review!

Genieten op het water

Rated 5 out of 5
17 september 2021

Heerlijke route gevaren, prima boot, mooie omgeving. Goede service!!!!

Marloes

Sloep maxima flying lounge 750

Rated 5 out of 5
13 september 2021

Gisteren hebben wij met ons gezin en kleindochter een sloep gehuurd van genieten op het water in Heeg. Het was mega leuk. De sloep zag er prachtig uit. We hebben 8 uur gevaren over de Friese meren en wateren. Het weer werkte mee. Alles was perfect. Dank voor de super sloep. Voor herhaling vatbaar.

Edward De Bock

Leuke 3 daagse vaartocht

Rated 5 out of 5
8 september 2021

We hadden boot Máxima 550 gehuurd voor 3 dagen, met ligkussens en volledige kap ( konden we onderweg de boot afsluiten). Na fijne uitleg de vaarroutes en waterkaarten meegekregen begonnen aan onze 3 daagse tocht- schitterend weer getroffen. Eigenlijk was de bedoeling om voor de 2 nachten een slaapplek te boeken bij een plaatsje waar we zouden uitkomen (geen plan gemaakt-lekker ontspannen varen en kijken waar we terechtkomen) maar ivm de grote nazomerdruktes lukte dat niet.
Toen maar in een passantenhaven overnachting geboekt en in de boot geslapen- onder een paar plaids lukte dat prima. In de jachthavens is alle sanitair en ook winkeltjes voor ontbijt broodjes en dergelijke.
Voor ons de eerste ervaring op kleine boot overnachten en door het mooie Friesland gevaren.
Topverhuurders met fijn contact- het was voor ons een heerlijke ontspannen vaartocht geworden.
Dank voor de mooie boot en alle uitleg.

Lia en Aloys

fijn gevaren op heerlijke boot!

Rated 5 out of 5
5 september 2021

het was een heerlijke dag dus perfect met de boot van Genieten op het water!
Aardige ontvangst en niet moeilijk dat we iets later waren.
Top!

Anit van de Bor

Heerlijk varen!

Rated 5 out of 5
4 september 2021

Fijn en vriendelijk geholpen, goede uitleg ( ook toen we even in paniek belden op het water omdat we na een stop de boot niet meer aankregen. Hij stond niet goed in zijn neutraal..) en het allerbelangrijkste; een heerlijke sloep! Wij hadden Willie mee. Bedankt Jelle en Inge, wij gaan zeker nog eens een boot bij jullie huren.

Suzanne

Genieten op het water met een grote G

Rated 5 out of 5
30 augustus 2021

Bij het boeken van de sloep zijn wij via de app snel te woord gestaan, waardoor wij onze sloep voor een dag hebben mogen boeken.
Afgelopen zondag hebben wij met jullie sloep ‘Bea’ mogen varen.
Na een korte duidelijk instructie hebben wij ondanks het niet al te mooie weer ontzettend genoten! Wij zijn geen ervaren ‘vaarders’ maar wij hebben ons prima en veilig over het water kunnen begeven. Ook werd de sloep door andere ‘ervaren’ vaarders opgemerkt en kreeg deze veel belangstelling.
Wij durven daarom ook wel te benoemen, dat je ons zeker nog een keer zal gaan aantreffen! Is het voor een dagje varen of wellicht een verblijf in een van jullie huisjes op het water.

Roos

Helemaal top

Rated 5 out of 5
30 augustus 2021

Duidelijke instructies, boot was brandschoon en communicatie ging vlot! Echt een aanrader.

Max

Huren zonder poespas

Rated 4 out of 5
28 augustus 2021

Voor het eerst een sloep gehuurd na 15 jaar zelf een boot gehad hebbende. Bij Genieten op het Water terecht gekomen. Via mail en later telefonisch makkelijk afspraken maken en men dacht mee met onze vragen. Nette ‘no-nonsens’ sloep Maxima 550 (twee weken probleemloos gevaren) net als het contact met de verhuurder; duidelijk, eenvoudig en klantvriendelijk. Wat ons betreft een blijvertje voor een volgende vakantie.

Peter Hendriks

Super!

Rated 5 out of 5
22 augustus 2021

Super klantvriendelijk zowel per mail en telefoon als op locatie. We hebben een geweldig leuke dag op het water gehad met de mooie comfortabele sloep Máxima. Genoeg ruimte met 11 personen en 1 hond en heel fijn de 2 koelkastjes. Echt een aanrader!

Kosman

Super dagje

Rated 5 out of 5
19 augustus 2021

Na heldere instructies over het gebruik van de boot en nog wat opstartprobleempjes (we hadden nauwelijks vaarervaring) hebben we toch een hele mooie tocht kunnen maken dankzij de duidelijk aangegeven vaarroutes. Echt voor iedereen aan te bevelen.

Reinier

Twee heerlijke weken!

Rated 5 out of 5
18 augustus 2021

Twee heerlijke weken op het water met de tiny houseboat. Ons eigen huisje midden in de natuur, want aanleggen bij een van de rustige Marrekrite aanlegplaatsen voelt alsof de bewoonde wereld heel ver weg is.
De pizzapraam en de bakkersboot die op de wat drukkere plekken aanleggen zijn fantastisch. Ook met minder goed weer een aanrader want er is voldoende ruimte aan boord voor 2 volwassenen en 2 kinderen.
Dank je wel Jelle!

Familie Vos

Vriendelijk ontvangst !

Rated 5 out of 5
16 augustus 2021

Eindelijk weer na 2 jaar een sloep gehuurd , de vloot van jelle ziet er nog keurig uit !!

Pascal

Hatte viel Spaß mit der Familie

Rated 5 out of 5
16 augustus 2021

Schiff läuft gut Höhe und wendet leicht. Raumschots auch schnell.
Rollfock schwer zu Rollen.Vorschiff setzt bei Welle manchmal hart ein.
Als Daysailer viel Segelspass.

Rudolf Schrempf

Top dag met top sloep!

Rated 5 out of 5
16 augustus 2021

Wat hebben we een leuke dag gehad met de Maxima sloep! Enorm genoten op het water, super weer en een hele fijne sloep. Genoeg ruimte en comfort. Klein bedrijf, persoonlijk en goed bereikbaar. Ja, dit zullen we vaker gaan doen. tot de volgende keer!

Marleen de Vries

Genoten!!

Rated 5 out of 5
16 augustus 2021

De Maxima 750 flying lounge gevaren. Wat een genot. De boot is perfect. Goede vaareigenschappen. De ontvangst was heel relaxt. Fijn bedrijf. Goede parkeermogelijkheden. Niet massaal. Kortom heerlijke dag gehad. Echt een aanrader. We hebben de Sneek route gevaren. Echt een aanrader.

Linda

Super sloepje

Rated 5 out of 5
15 augustus 2021

Erg fijn bedrijf om een sloep te huren. Heel relaxed en prettig. Wij komen hier zeker terug!

Helen de Vries

Mooie sloep, leuk geholpen!

Rated 5 out of 5
15 augustus 2021

Mooie luxe sloep, keurig geholpen en een hele leuke omgeving om te varen.

Marco Bos

Fijne zeilboot

Rated 5 out of 5
14 augustus 2021

We hebben aira 22 gehuurd. Heel makkelijk te zeilen en ligt rustig op het roer. Het reefsysteem is ook heel simpel, al met al een heel fijne boot.

Geert

Echt genieten

Rated 5 out of 5
13 augustus 2021

We hebben heerlijke twee weken gehad in de Hanze. Deze boot zeilt fantastisch en er is genoeg comfort om met zijn 4tjes een ontspannen vakantie te beleven. Kortom; genieten op het water!

fam Mulder

Maxima 750 super sloep

Rated 5 out of 5
11 augustus 2021

Dagje gevaren met de nieuwe Maxima 750 sloep en enorm van genoten,ondanks het de regen in het begin van de morgen( voor de rest prachtig weer) heerlijke ruime sloep, we waren met 8 volwassenen en prachtige route gevaren.
Jammer dat er in zo’n sloep geen toilet aan boord is,zeer gezien bij weinig openbare toiletten en 5 vrouwen aan boord
Overigens heel goed op weg geholpen de eigenaar van dit mooie bedrijf!

fam Koster

Aira 22

Rated 5 out of 5
10 augustus 2021

We waren benieuwd naar de goede verhalen die we hadden gehoord ober de Aira, en deze zijn allemaal waargemaakt. Zeilt super. We hadden 4-5 Bft met vlagen 6, dus gereefd gevaren. Eenvoudig te zetten. Helaas door de stevige bries niet de gennaker kunnen proberen.
Mooie lokatie een erg vriendelijke service

Erik

Geweldige ervaring!!

Rated 5 out of 5
9 augustus 2021

Glamping op het water, echt van álle gemakken voorzien.
Heerlijk genoten van de Friese wateren.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Wendy

Familedag Toon

Rated 5 out of 5
6 augustus 2021

Was gewoon geweldig met de Maxima 630.
Kaart en info meegekregen van Jelle en een superroute gevaren door oa Ijlst Sneek Heeg en nog 3 plaatsen.
Boot is in topconditie, en duidelijke instructies en tips gekregen van Jelle.
Wij komen zeker terug!

Joost

De Aira 22

Rated 4 out of 5
6 augustus 2021

Een dag gezeild met de Aira 22. Helaas weinig wind. In de middag ietsje meer. Stabiele boot. Pakt bij een vlaag snel op. Ruime kuip en eenvoudige zeilvoering. Je hoeft geen ervaren zeiler te zijn om hiermee overweg te kunnen. De klemmen voor de schoten functioneerden niet optimaal. Hebben onderhoud nodig.
Om een of andere deden was het rif achter niet ingeschoren. Als je had moeten reven zou het grootzeil eers moeten laten zakken en inscheren. Het reefsysteem op zich is single line van Selden. Dit is zeer eenvuodig te bedienen. 2 grote bakskisten om spulletje mee tye nemen. Voort de sportivewlingen onder ons kan je oo eenm genakker meekrijgen. Heebben we niet gebruikt omdat we aan de wind terug moeten varen. Dus niet kunnen uitproberen.

Rolf Hommes

Huur aira 22

Rated 4 out of 5
5 augustus 2021

Prima boot en locatie voor een dagje zeilen.

Teake Vaartjes

Goed voor elkaar

Rated 5 out of 5
26 juli 2021

De nieuwe aira 22 is een echte aanrader. Zeilt beter dan een valk, is beter te bedienen en heeft meer comfort. Kinderen sliepen in het vooronder. Koste wel wat tijd om de boel om te bouwen maar op deze manier paste we er alle 4 in!

Saskia Hagedoorn

Echt!! Genieten op het water met gezin

Rated 5 out of 5
24 juli 2021

Wat hebben wij afgelopen week genoten op het water van onze tinyhouse boat. We zijn weer een ervaring rijker. Prachtige boot met alles erop en eraan. Goeie bedden, een keukentje en zelfs een dakterras waar je heerlijk kan loungen. We hebben heerlijk overal aangemeerd en we hadden ook een klein motorbootje erbij gehuurd. Op die manier kan je je savonds makkelijk Verplaatsen naar een restaurant als je wat verder weg ligt. De eigenaar Jelle is een topper en super relaxed. Top service. Wat is Friesland toch mooi. Zeker voor herhaling vatbaar

Dennis van Harreveld

Fantastische tiny houseboat vakantie met het gezin!

Rated 5 out of 5
24 juli 2021

Wij hebben een fantastische week gehad! Heerlijk varen, aanmeren bij een van de eilandjes, alles bij de hand en volop genieten van de natuur. Een aanrader voor iedereen! Goede service en vriendelijke eigenaren. Naast de tiny houseboat, hebben we ook gebruik gemaakt van de kleine motorboot en de sups. We gaan dit zeker nog een keer doen.

Gillian

Best idea for a family weekend trip!

Rated 5 out of 5
23 juli 2021

We hired the house boat for 3 nights with my husband and 2 children. It was probably the best weekend we had in 5 years. This is a brilliant idea, as you are changing the location for the night each time. We got a completely new boat and very comfortable. Everything you need was there, even for cooking. The boat has 2 separate bedrooms, a shower, WC, a kitchen and a living room and a roof top terrace as well as 2 small terraces on the ground floor. We managed to see so many places and wild animals, such as deers, a lot of birds etc. We stayed for the night in the national park and it was an unforgettable experience. It was easy to fuel the boat and add water in it when needed. Very easy with children (2 years and 6 years), they enjoyed a lot too. An experience you will never forget, totally worth it.

Julia

Aira 22

Rated 5 out of 5
22 juli 2021

Op 21-07-2021 voor het eerst in een Aira 22 gezeild.
Echt een super ervaring in een super boot!
Prijs & kwaliteit & service (Jelle Schoeman is een aardige en relaxte gast!) in een woord top!
Na jaren gevaren te hebben in BMers, Valk en Randmeer… is dit echt een klasse apart!

Anne van de Pol

Hard, hoog, in plané en vooral comfortabel en ontspannen varen.

Rated 5 out of 5
16 juli 2021

Wat een zeilfeest, die Aira 22. Zelfde afmetingen als een Valk of een Randmeer, maar het moderne ontwerp van romp en zeilen zorgt voor meer snelheid op alle koersen. En nog meer met gennaker. Verbazend is dan dat het zeilcomfort ook beter is. Het zetten van de gennaker vergt wel behoorlijke handigheid. Verder miste ik een cunningham-line, terwijl het kousje wel in het grootzeil zit.

George Keet

Mooie sloep!

Rated 5 out of 5
11 juli 2021

Mooie nette sloep waarmee we heerlijk een dagje Heeg en Workum hebben gedaan. Leuk een aantal Marrekrite aangedaan.

Mark

Onbetaalbaar

Rated 5 out of 5
5 juli 2021

Mijn moeder van 83 had nooit gedacht dat ze nog in een bootje over de Friese Meren zou varen. Maar met de sloep van Genieten op het Water is het mogelijk gemaakt. Fantastisch! Dag met gouden randje!

henrique te Kiefte

Hoera voor het zwemtrapje

Rated 5 out of 5
29 juni 2021

Vorig jaar genoten met zijn tweeën en daarom nu op herhaling met de (3 volwassen) kinderen, dus gekozen voor de wat grotere Maxima 630.
Mooie sloep met voldoende ruimte en vooral het zwemplateau-/trapje viel in de smaak!
Nog wel een paar boze brugwachters omdat we in Sneek en IJlst vergaten snelheid te minderen. En dan is de ene direct boos terwijl de ander het met humor oplost. Overigens zit op deze sloep een boegschroef en dat is toch wel erg handig voor amateurs als wij zijn 🙂
Een geweldige dag op de Friese wateren.

jos kunze

Fijne boot! Goede service!

Rated 5 out of 5
29 juni 2021

Fijne kleine boot, de maxima 550! Daardoor kun je ook de smallere vaartjes bevaren, net wat leuker!

Nina en Cor

Feestje op het water.

Rated 5 out of 5
28 juni 2021

Prima boot en service. Jelle kwam de boot brengen en halen op de camping. Mooi bedrijf, echt een aanrader!!!
Goede jonge ondernemers!!!
Konen zeker terug.

Nelleke B

Heerlijk gezeild met de aira

Rated 5 out of 5
26 juni 2021

Fijn dat er een plek is om deze boot te huren. Behulpzame mensen.

Jan

Dapper en mooi sloepje..

Rated 5 out of 5
25 juni 2021

We hadden een prachtige dag uitgezocht voor een toertje met een 550 sloep.
Ontvangst en uitleg waren prime en het bootje voer heerlijk en lekker stil.
De waterkaarten en routebeschrijving waren de slagroom op de vaar-taart.
Sneek en IJlst waren prachtige plaatsen om door te varen.
Ik kan de verhuurder en de omgeving van harte aanbevelen, Bedankt!!!

Jan

Prima vervanger voor de valk

Rated 5 out of 5
20 juni 2021

Vriendelijke mensen maar vooral het bootje viel goed in de smaak. Net even iets meer zeil beleving dan met een valk. Maar ook de kussens en de bakkisten maken deze boot aanzienlijk comfortabeler. Wat mij betreft perfecte vervanger voor de valk

Marcel

Zoals ik al eerder aangaf;”Nooit meer een valk;”

Rated 5 out of 5
18 juni 2021

Prima ontvangst en klantvriendelijk. We houden zeker contact. Wanneer ik weer in de gelegenheid bent om een open zeilboot te huren meld ik mij wederom bij “genietenophetwater.nl”

Jan Tempelaar

Heerlijk dagje op het water ! Top👍🏻

Rated 5 out of 5
16 juni 2021

Nadat we door de regen in Mei de afspraak konden verzetten en gisteren alsnog een dagje konden varen, hebben we echt genoten. Boot lag klaar, koelbox was al op temperatuur, kaartje mee en varen maar! Prima boot, de maximasloep.👍🏻👍🏻

Anno en Hetty

Prachtige en goed uitgeruste aira 22.

Rated 5 out of 5
15 juni 2021

We hebben een hele leuke dag gehad met een genakertje er op met uitschuifbare spriet. Heerlijk gezeild. Goed uitgerust alles is aan boord.
Goed aan te rijden en ook gauw op Heegermeer en Fluessen. Vertrouwen in goed omgaan met materiaal. Heel fijn. Onderweg werden we door iemand in een valk gevraagd over de ervaring van de Aira. Ik zei dat dit prima bevalt.!! Sportief potentieel en eventueel een wedstrijdje mee te varen! Ik zeg doen

Linda

Super boot!

Rated 5 out of 5
13 juni 2021

Prettige ontvangst! Zeer toegankelijk en…….gastvrij! Maar wat een schitterende boot is deze Aira om mee ge zeilen. Ik was er door getipt door een voorbijganger die mij toeriep;”nooit meer een valk!” Ik vond dat wat overdreven maar deze man had helemaal gelijk. NOOIT MEER EEN VALK.
Aira dat zeilt heerlijk en zit comfortabel.

Jan Tempelaar

Het was " genieten op het water"

Rated 5 out of 5
11 juni 2021

Fijne boot, lekker gevaren en van alle gemakken voorzien. Wij hebben genoten.

I. Hollemans

Dagje zeilen met de Aira 22

Rated 5 out of 5
9 juni 2021

De Aira 22 van “Genieten op het water” heeft alles wat je wenst voor een dagje zeilen met het gezin (4x). Zeilt fantastisch en is comfortabel. Ook de service van “Genieten op het water” is top!!

Gerben Sassen

Écht genieten!

Rated 5 out of 5
6 juni 2021

Prima verzorgde en uitgeruste boten, vriendelijke en hulpvaardige ontvangst. Geen moeilijkdoenerij, maar wederzijds vertrouwen in correcte omgang met het materiaal. Kortom, écht zorgeloos genieten! Terugkeeradres. Dank, Jelle!

Jan Wouter Lok

Fantastische dag

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

30 mei 2021 gevaren met een zo goed als nieuwe sloep met 6 volwassenen en onze labradoodles.
Prima uitleg gehad over de boot en zeer prettig ontvangen door het bedrijf.

Stephan ankone

Eiland hoppen

Rated 5 out of 5
23 mei 2021

Fantastische dagen met prachtig weer!
Heel leuk voor alle leeftijden!

Quinten

Tinyhouse op het water

Rated 5 out of 5
18 mei 2021

Wederom weer super gehad! Top voor mooi en minder mooi weer. Goed geregeld allemaal en een heel vriendelijk verhuur bedrijf!!!

Paula

Fijne dag

Rated 5 out of 5
15 mei 2021

Hele fijne dag gehad in een sloep van Jelle.
Alles verliep soepel en flexibel. Top! Voor herhaling vatbaar.

Chris

Rondje Luts met Maxima 550

Rated 5 out of 5
12 mei 2021

Prettige relaxte ontvangst. Een prachtige tocht gemaakt. Máxima 550 is een top boot! Ruim genoeg voor 4 volwassen. Genieten op het water absoluut aan te raden!

Maryse van Beek

Tiny houseboat erg leuk

Rated 4 out of 5
11 mei 2021

De Tiny houseboat gehuurd voor lang weekend, erg leuk je kan aanleggen en overnachten op mooie plekken en je hebt alles bij je. Loungen op het dakterras was top! Verrassend compleet, met oven, kookplaten, cv, electra en goede warme douche. We hebben heerlijk rondgevaren.
Enige minpuntje is de kleine pomp wc, met alle andere luxe aan boord viel die nogal tegen. Electrisch was beter geweest.
Tips voor de verhuurder: zwemvesten, meer haakjes/plankjes in de douchecabine en slaapkamer en iets waardoor je droog blijft tijdens het varen als het regent, een scherm oid.
Tot de volgende keer.

Familie met pubers

Weer heerlijk gevaren

Rated 5 out of 5
10 mei 2021

Inmiddels zijn we vaste klant bij Genieten op het Water. Iedere keer weer dik tevreden. Deze keer de Maxima 550, ook een fijne boot.

WJ

Aira 22, DOEN!

Rated 5 out of 5
2 mei 2021

Aira 22 gehuurd voor 4 dagen. Wat een fijne boot. Goed zitten en mooi zeilen.
Boot wordt verhuurd incl bijv tonnetje, zwemvesten en reservetankje benzine.
Snelle service!

Liesbeth

De Maxima sloep

Rated 5 out of 5
29 april 2021

Afgelopen weekend een sloep gehuurd bij Jelle en Inge van ‘Genieten op het water” Een mooie sloep en een uitstekende service. De sloep werd gebracht en opgehaald. Chapeau!
Volgend jaar weer.

Hans van Suijlekom

Geweldig genoten van een dag op het water!

Rated 5 out of 5
28 april 2021

Meer dan tevreden over het ontvangst, de service de route, de sloep Maxima 550 en de prijs. We komen zeker nog een keer terug. Echt een aanrader!

Sylvia

Heerlijke dagen in februari op de Tiny House Boat

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Heerlijk een paar dagen met de Tiny House Boat het water op geweest. Wat genieten op het water van je “eigen varende huisje” met alles wat je nodig hebt. Met 4 personen in februari al lekker genieten van de rust, zon en het mooie weer. Jelle….dank voor de goede en relaxte service & klantvriendelijkheid!

Sophie Tijhuis

Maxima 550 in de herfstvakantie

Rated 5 out of 5
15 oktober 2020

Op 13 en 14 oktober genoemde boot gehuurd bij “Genieten op het water”. Volgens afspraak is de boot reeds op de 12e afgeleverd op ons verblijf adres. Mooie boot die aan onze verwachtingen voldeed. Het was een gok zo in de herfst maar desondanks een paar leuke droge dagen gehad en op dinsdag zelfs zon. De boot is vervolgens weer opgehaald. Ik raad dit bedrijf aan voor het huren van een sloep.

Patrick Berfelo

Aanrader

Rated 5 out of 5
29 september 2020

Als booteigenaar zelf heb je toch een andere kijk op huurboten. De huurboot was perfect een geweldige mooie indeling qua boot en zeer gebruikers vriendelijk in het besturen. Nette afgewerkte boot en super schoon bij aanvang huur. Kan Jelle ( de eigenaar) alleen maar complimenteren met de service en betrokkenheid die hij biedt. Wij gaan zeker volgend seizoen ( 2021) weer een boot huren bij Jelle en willen de grotere versie eens uitproberen. Ik kan Jelle en Genieten op het Water van harte aanbevelen voor een zorgeloze huurperiode met super fijne boten en service !!

Frank Hooky

Heerlijk uitgewaaid in Friesland

Rated 5 out of 5
26 september 2020

Een rolstoel en watersport is niet echt een goede combi.
Onlangs huurden wij met z’n drietjes een gelijkvloerse houseboat In Friesland.
Een vast bed, toilet en keukentje, maar ook verrassend leuk gevaren! Met boeg en hekschroef, maar ook zonder kregen we t huisje na wat oefenen netjes langs de kant.
Dochter vond het slapen op de verdieping helemaal geweldig- daar is het uitzicht ook geweldig.
Veel lachende gezichten ?
Deurtje naar wc en slaapkamer zijn 60 cm breed; voor mij net genoeg!
Echt een aanrader als je een paar dagen wilt onthaasten.

Astrid Rozeboom

Top dag!

Rated 5 out of 5
21 september 2020

Afgelopen zaterdag hebben we met vrienden (en 2 kleine kinderen) gevaren met de Maxima 630 sloep. Een heel nette en goed verzorgde sloep. Aan zwemvestjes voor de kinderen werd gedacht.
De service is top! Vanaf het eerste contact merk je de betrokkenheid en professionaliteit van Jelle en Inge. Eenvoudig en snel communiceren per app en een duidelijke uitleg van de mogelijke vaarroutes per mail.
Wij hebben genoten van deze dag en komen zeker nog een keer terug. Een echte aanrader!

Wendy

Mooie sloep voor een redelijke prijs

Rated 5 out of 5
21 september 2020

Er lag voor ons een vrij nieuwe ruime sloep klaar met het windkapje omhoog. Deze was gemakkelijk plat te leggen. Lekker gevaren met deze heerlijke boot de motor zou iets meer vermogen mogen hebben voor op de meren maar om te cruisen perfect. Alles goed geregeld, ik zou volgende keer zeker weer voor deze mooie Maxima sloep gaan.

Marco

A feather in your hat!

Rated 4 out of 5
20 september 2020

very nice people, and great service.
Een topdag, alles netjes voor elkaar. In plaats van een valk kregen we een Aria 21 mee. Eeen geweldige boot.
Veel dank.

gerdine veen

Geweldige aira

Rated 5 out of 5
20 september 2020

Wij hebben een top dag gehad op het heegermeer met de aira.
In eerste instantie hadden we de polyvalk gehuurd maar bij aankomst sprong de aira meteen in het oog. Gelukkig is jelle de moeilijkste niet en konden we de boot voor een zeer schappelijk prijsje omboeken.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Mark lok

Fijne vaartocht met Maxima 630

Rated 5 out of 5
19 september 2020

Geïnteresseerd in de Maxima 620 of 630 (beiden zelfs schip, enkel andere looks) helemaal vanuit Rotterdam naar Friesland gereden. En niet voor niets. Heerlijke dag gevaren. Niet 100 formulieren invullen voor vertrek, binnen 10 minuten sta je bij de boot die al klaar ligt. Korte uitleg en je bent weg. Je krijgt nog vaarroutes en een kaart mee. Heerlijk door kleine dorpjes én door Sneek gevaren. Op meren was het wat onstuimig en moest kap weer omhoog. Dat was wel even puzzelen, maar uiteindelijk weer gelukt. Hele fijne boot, heerlijk gevaren. Voor herhaling vatbaar. Of zelf een aanschaffen 😉

Dennis

Keurig

Rated 5 out of 5
19 september 2020

Vanaf reservering tot en met terugbrengen alles keurig voor elkaar. Wij hebben genoten van een dagje met een Maxima 550 op het Friese water. Mooie omgeving, keurige boot, gezellige terrasjes. Al met al een succes!

Aline

Aanrader

Rated 5 out of 5
18 september 2020

Máxima 630 gehuurd voor een dag.
Fijne boot en niet duur.
Vriendelijke mensen.
Volgend jaar zeker nog een (paar) keer.

Simme van de Lustgraaf

Echte Aanrader

Rated 5 out of 5
17 september 2020

Bij aankomt prima op weg geholpen, Zeer vriendelijk personeel, Uitleg was prima, Meerdere vaarroutes meegekregen. Goed onderhouden boot de maxima 630. Zelfs een koelkastje aanwezig voor de versnaperingen (wel zelf meebrengen) Prima keuze.

Hans Lammers

We hebben genoten.

Rated 5 out of 5
17 september 2020

Het was een erg aangename dag zeilen op een goed verzorgde en fijn varende boot ( Aira 22).
Het is een klantvriendelijk en geschikt verhuurbedrijf. Bedankt.

Frans Formijne Jonkers

Top bootje

Rated 5 out of 5
16 september 2020

Wat een fijne boot die Maxima 550. Perfect voor het Friese meren gebied. We hebben genoten! Prima bedrijf en fijne mensen.

Arnold Blaauwe

AIRA 22

Rated 5 out of 5
14 september 2020

Deze boot had ik ooit op de Hiswa gezien. Was toen al onder de indruk. Nu hebben we er echt mee gevaren. GE-WEL-DIG.
Reserveren (en wijzigen) was super eenvouidig. Borg heel simpel geregeld. Relaxte ontvangst en uitleg.
Volgend jaar zeker weer.

D.D. Offringa

Tiny Houseboot ervaring

Rated 3 out of 5
11 september 2020

Het varen met dit drijvende huisje is wennen, is niet makkelijk op koers te houden en duurt even voor je hier aan gewend bent, door de hek- en boegschroef zeer makkelijk en precies te manoeuvreren.
Goede bedden, leuk geheel en van alle gemakken voorzien.
We adviseren om een anker mee te nemen zodat in het geval van eventuele motorpech de boot op zijn plek is te kunnen houden, door de hoogte is het zeer windgevoelig.
Suggestie aan Jelle en Inge:
Geef op een vaarkaart aan waar je met deze boot kan komen en aanleggen om benzine te tanken, bij de meeste jachthavens verkopen ze alleen diesel brandstof.

Ger

Varen in Friesland met sloep

Rated 4 out of 5
10 september 2020

Onze eerste kennismaking met Friesland. Sloep (Maxima 550) gehuurd voor 2 dagen bij ” Genieten op het water”. Relaxte ontvangst door Jelle en goede uitleg. Aan de hand van meegekregen kaarten – en ook Google Maps is af en toe wel handig – flink eind gevaren. Van Heeg naar IJlst, Sneek en o.a. Woudsend terug naar Heeg. Prachtige ervaring. Eerst wel even spannend want “remmen” met zo’n boot werkt iets anders dan met een auto… 😉 Maar als je alles rustig aan doet – en je zit tenslotte op het water voor je rust en ontspanning – kan er niet veel misgaan. Helaas lieten de tweede dag de weergoden ons een beetje in de steek dus de tocht een beetje ingekort, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Wout

Varen in Heeg

Rated 5 out of 5
10 september 2020

Een dagje varen in een leuke sloep van “genietenophetwater”.
Het moest een leuke dag worden, maar de regen speelde ons parten, maar desondanks voor ons een hele leuke en spaannende vaart!
Bedankt!
Gerrit Netto

Gerrit Netto

Polyvalk

Rated 5 out of 5
6 september 2020

Prima boot, goede prijs-kwaliteit verhouding. Prettige relaxte ontvangst., geen moeilijk gedoe met borg. We hebben een leuke dag gehad zeilend op het Heegermeer!
Volgende keer zeker weer naar dit adres.

Basten

Maxima 550

Rated 4 out of 5
6 september 2020

Nette boot. Verhuurder lekker losjes ook bij terugkomst.
Hier is de boot en varen maar. Paar kaarten mee voor routes te varen. Zeker aanrader.

Patrick Goverde

Máxima 550 sloep

Rated 5 out of 5
31 augustus 2020

Afgelopen zaterdag de Maxima 550 sloep een dag gehuurd.
Wat een supermooie boot is dat. We waren zeer onder de indruk.
We hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
We zijn ook vriendelijk ontvangen door de eigenaar en goede uitleg.
Bedankt

Miranda Wildeboer

Heerlijk gevaren

Rated 5 out of 5
30 augustus 2020

Wij hebben gevaren met de Maxima 630 (Willy). Een super boot om een middag op door te brengen. Fijne ontvangst en uitleg door Jelle. Ook de waterkaart en routes die in de boot liggen helpen om een mooie route af te leggen.

Petra

Sloepje huren

Rated 5 out of 5
25 augustus 2020

Afgelopen week hadden we een sloepje gehuurd bij genieten op het water. Vanwege het weer wilden we het sloepje wat later ophalen en dit was gelukkig geen enkel probleem. De sloep lag voor ons klaar, we kregen een vaarkaart mee met een aantal leukr vaarroutes, een korte instructie over de boot en toen konden we al gaan varen. We hebben heerlijk genoten van deze dag op het water en Friesland op een hele andere manier kunnen ontdekken!

Jessica

Zeilen met de Viko S26 op het Hegermeer

Rated 4 out of 5
24 augustus 2020

Wil je een keer met een kajuitzeilboot varen en er in overnachten? Dan kun je met deze zeilboot prima ervaring opdoen! Zeilervaring is wel handig!
Hij is groter dan de Fox22 maar niet meteen tè groot. Hij heeft een klein keukentje met tweepits spiritusbrander, toiletje met een porta-potti en vier slaapplaatsen.
Op het Hegermeer kun je prima uit de voeten en de omliggende dorpjes zijn de moeite waard om te bezoeken.
Bijvoorbeeld Woudsend is een erg leuk dorpje met o.a. mooie molens die je kunt bezoeken.
Verder is de verhuurder is erg vriendelijk en behulpzaam.
Kortom, wij hebben met ons vieren een fijn weekend beleefd in de Viko S26
Het was dus met recht; “Genieten op het Water”

Jack

Prima service en mooie boot

Rated 5 out of 5
24 augustus 2020

We werden goed geholpen en de aira 22 is een hele fijne boot om mee te varen.

Geert

Polyvalk

Rated 5 out of 5
23 augustus 2020

Heerlijke boot bij windkracht 4 op het Heegermeer en de Fluessen. BB-motor van 4 pK zit bij de prijs in. Deze was volledig afgetankt en er was nog een jerry-can met brandstof aan boord. We hebben geen uitleg gehad over de boot, maar waarschijnlijk heeft Jelle uit ons gesprek opgemaakt dat we ervaring hadden.
Aanrader om nog eens bootje te huren.

Ferry

leuk bootje

Rated 4 out of 5
22 augustus 2020

Valkje gehuurd voor een dag samen met onze 2 zoons. Heerlijke dag gehad. Boot was helemaal compleet en netjes. Onze zoon vond de verankering voor de schoten fijn ?. Voor herhaling vatbaar ???

Aranka Beij

Inderdaad genieten op de Viko26!

Rated 4 out of 5
21 augustus 2020

We hebben 4 dagen van het zeiljacht Betty ons thuis op het water gemaakt en dat was echt genieten. Heel comfortabel, goed te zeilen jachtje. Door de diepgang van 1.60 wel goed opletten waar je allemaal kunt komen, maar er zijn Friese wateren genoeg!
Ook heel vriendelijk ontvangen en op weg geholpen, als je van zeilen en een beetje comfort houdt dan is dit een goede keuze!

Carola

Heerlijk varen

Rated 5 out of 5
20 augustus 2020

Gisteren een heerlijk dagje gevaren met onze 3 volwassen kinderen, perfecte boot, mooie omgeving om te varen, drukte,rust alles is er te vinden, picknickmand en zwemapullen mee, en je hebt alles binnen bereik voor een heerlijke dag

Inge

Maxima 630

Rated 5 out of 5
18 augustus 2020

Wij hebben de Maxima 630 twee dagen gehuurd om met onze kinderen en kleinkinderen te varen.
De eerste dag waren wij met vier volwassenen en drie kinderen (9 tot 14 jaar) aan boord en hebben de blauwe route via Sneek gevaren
De boot is heerlijk ruim en de kleinkinderen vonden steeds andere plekjes om te zitten. Regelmatig aan leggen voor een pick-nick of voor een verfrissende plons.
De tweede dag waren wij met drie volwassenen en twee kleinkinderen. en hebben de route via mooie route via Balk gevaren.
Vriendelijke mensen om ons wegwijs met de sloep te maken en te adviseren over de route.
Een aanrader en wij komen zeker een keer terug.
Jan van Rijn

JCF van Rijn

Super relaxed,prima boten.

Rated 5 out of 5
16 augustus 2020

Op de valreep een sloep kunnen huren bij Jelle in de zomervakantie. Prima bevallen en aanrader voor anderen.

Berry,Martinique en Kate

Aira 22; heerlijk, ontspannen, luxe en toch snel varen

Rated 5 out of 5
10 augustus 2020

In de zomer van 2020 hebben wij twee weken de Aira 22 “Juan” gehuurd bij Genieten op het water.
Wat ons betreft echt een aanrader. De boot is goed uitgerust: rolfok, reeflijnen (single line reefing), kuipkussens, nieuwe 4-takt buitenboordmotor en last but not least een rolgennaker. (Code Zero).
We hebben gevaren bij windkracht 4 en bij weinig wind; in alle gevallen is de boot heel goed bestuurbaar en blijft gecontroleerd. Bovendien is ze snel; geen enkele Valk, Randmeer of ander vergelijkbare open boot ontmoet tegen wie ‘we het moesten afleggen’.
Bovendien erg comfortabel; de zitbanken en kussens zijn voor langere tochten echt een genot.
We hadden onderweg een klein technisch probleem (blok van grootschoot zat niet goed vast), dit werd door Jelle van Genieten op het Water direct opgelost; waarbij hij zelfs langs kwam bij ons huisje!
Aanrader dus.

Thomas Ferguson

Leuk

Rated 5 out of 5
6 augustus 2020

Geweldige ervaring met deze leuke sloep. Zat lekker en makkelijk hanteerbaar.. Alles goed geregeld..

Wilma

Valk gehuurd

Rated 5 out of 5
3 augustus 2020

Heerlijk gevaren in een perfecte boot en Jelle is zoals je hoopt dat iemand is…

Kees Schilder

Prima sloep en service!

Rated 5 out of 5
2 augustus 2020

! dag sloep Maxima 550 gehuurd. Hele nette sloep, makkelijk te varen. Fijne uitleg door Jelle en goede tips voor de routes.

Marielle

Tiny Housboat

Rated 5 out of 5
2 augustus 2020

Een Tiny House waarmee je kunt varen. Het is net zo leuk als het klinkt! Alles klopt en je hebt een hoop bekijks op het water 🙂

Maaike

Zeilen

Rated 5 out of 5
27 juli 2020

Voor 6 dagen een Valk gehuurd. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en naar onze boot begeleid en voorzien van uitleg waar dat nodig was. Genieten op het water heeft geen nieuwe valken maar wel degelijke met goede lijnen en goede zeilen. Als je spontaan de buitenboord motor moet gebruiken start deze vrijwel direct! Jelle bedankt voor de gezelligheid en de gastvrijheid. Mij ga je zeker nog terug zien :)!

Ruben Hassink

Tiny house boat

Rated 5 out of 5
26 juli 2020

Geweldige week gehad net de Tiny house boat. Super comfortabel. Met name op het lounge dek is heerlijk vertoeven. Het varen is even wennen maar met boeg- en hekschroef gaat dat prima
te doen. Je hebt veel bekijks met dit bijzonder gevormde huis.
Volgend jaar weer!

Jan Willem R.

3 rondjes Friesland met sloep

Rated 5 out of 5
25 juli 2020

3 verschillende routes gevaren met de maxima 550. Goed onderhouden sloep en makkelijk te bedienen.
Routekaart meegekregen. Echt leuk om te doen. Aanrader om de gratis navigatie app WinGPS Marine te downloaden.
Wordt een tocht varen nog leuker van.
Wij kunnen “genieten op het water” echt aanbevelen.
Jelle bedankt voor de uitleg.

Jeroen K.

aira huur

Rated 5 out of 5
25 juli 2020

Prima boot die aira.
Lekker comfortabel, makkelijk te reven, goede bescherming in de diepe kuip.
Goede verhuurservice van Jelle!

Fons Heijmer

Weekje varen in Friesland.

Rated 5 out of 5
25 juli 2020

We hebben (via de website) In Heeg bij genieten op het water de sloep Máxima 550 gehuurd. Ze hebben de sloep tegen een kleine vergoeding bij ons gebracht en eind van de week weer opgehaald in Offingawier. Dat is nog is service! Hele vriendelijke mensen en een duidelijke uitleg over de bediening van de sloep. Kortom een aanrader! Wij hebben super genoten…..voor herhaling vatbaar! Nogmaals dank Jelle en Inge! Gr Menno

Menno Muhlbauer

Sloep varen friesland

Rated 5 out of 5
22 juli 2020

Heerlijk gevaren met de sloep Máxima 550.
Goede ontvangst. Mooie sloep, vaart makkelijk en leuke route tips erbij. Kortom 2 heerlijke dagen gehad met deze sloep.
Zeker geen aanrader.

Marjo Kreeftenberg

Geweldige Middag met de sloep

Rated 5 out of 5
17 juli 2020

We hebben echt een geweldige middag met de sloep gevaren van “genieten op het water”! De sloep was zeer makkelijk te sturen en de sloeproute die we meekregen was echt een aanrader!

Guido

dagje relaxen

Rated 5 out of 5
17 juli 2020

De weersvoorspellingen waren niet al te best, dus er was wel wat twijfel. Toch gegaan en dat was maar goed ook. We hebben genoten! Zo nu en dan een buitje, maar de boot heeft een overkapping dus dan gewoon een kwartiertje schuilen en weer verder. Het was voor ons de eerste keer dus we waren blij met de hartelijke ontvangst en rustige uitleg door Jelle.
De sloep is mooi en makkelijk te bedienen. We hebben de sloeproute via Sneek gevaren en die is erg mooi en afwisselend. Zo veel te zien, de tijd vpoog voorbij. Goeie prijs kwaliteit. We zullen het zeker adviseren aan vrienden en kennissen, en komen vast nog eens terug.

jos kunze

Sloep maxima 550

Rated 4 out of 5
16 juli 2020

We hebben 1 dag gevaren met de maxima 550 samen met onze dochters van 15 en 17. We vonden het een hartstikke leuke ervaring! Die dag geen zeurende pubers, maar een heerlijke relaxte dag! Een aanrader voor iedereen.

Wendy van der Heijden

Dagje uitwaaien

Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Ondanks regenachtige dag toch genoten van de mooie boot en omgeving.

Patrick Grijseels

Geweldig gevaren

Rated 5 out of 5
30 juni 2020

De huur van de sloep ging gemakkelijk. Goede communicatie. De sloep zag er goed uit en vaarde lekker.

Pierre de Jong

Heerlijke boot

Rated 5 out of 5
28 juni 2020

Lekker gezeild met de aira 22. Handige gennaker en op een bankje zittend een mooie snelheid. Fokbediening van alle plekken makkelijk te bedienen.

Jan Van den Brink

heerlijk gevaren

Rated 5 out of 5
27 juni 2020

Uitstekende plek om een sloep te huren voor een heerlijk dagje varen.
Sloep was prima in orde.
Duidelijke uitleg en kaarten, komen zeker nog een keer terug.

Herman Ligtvoet

Topdag met topsloep

Rated 5 out of 5
27 juni 2020

Fijn adres om een sloepje te huren. Relaxde vriendelijke eigenaar.
Maakte er geen probleem van als het met de tijd iets uitliep.
Verder prima en mooie sloep!

Esther Bloemheuvel

Relaxte dag

Rated 5 out of 5
17 juni 2020

Makkelijk in de reservering, Jelle is rustig in uitleg, helpt mee als het nodig is, doet relaxed over het terugkomen. Geen poespas. Prima boot en motortje. We hebben een heerlijke dag gehad.

Tineke

Friendly and relaxed service

Rated 5 out of 5
14 juni 2020

Great Sailing boats and very friendly and relaxed service. Good location, and parking fascilities.

Han Velthuizen

Top dag!

Rated 5 out of 5
1 juni 2020

Goede communicatie en erg mooie sloep! Jelle was erg flexibel qua tijd.

Michelle

Super ervaring

Rated 5 out of 5
31 mei 2020

Goede boot, relaxte verhuurder en geen probleem toen we onverhoopt wat later dan afgesproken terugkwamen.
Een aanrader!

Frank

Fijne sloep.

Rated 5 out of 5
30 mei 2020

Een dag op het water genoten! Bedrijf maakt z’n naam waar. Goede boten, relaxte sfeer.

Rob

Hele goede ervaring

Rated 5 out of 5
29 mei 2020

Naast de prachtige boot hebben wij genoten van het landschap en de gastvrijheid van de verhuurder. Wij waren enkele slaap spullen vergeten en die konden wij van de verhuurder lenen. Hij kwam ze ‘s avonds nog brengen met een speed bootje.
Top.

Jasper Westra

De Aira is een fantastische boot

Rated 5 out of 5
28 mei 2020

We hebben ervaring met de Poly Valk maar deze keer maar eens de Aira geprobeerd..
Een hele comfortabele boot, de banken met kussens zitten prima en dat is toch een groot verschil met de Valk
Ook is het een stabiele snelle boot niet niet snel op één oor gaat liggen.
Ja dit is een waardige opvolger van de Valk
Er zit een normale BB motor op en niet de electro die in het filmpje en standaard info wordt getoond.
We huren de Aira de volgende keer weer

Ferry

Nieuwe Aira 22 uitgeprobeerd

Rated 4 out of 5
25 mei 2020

Heerlijke boot om mee te zeilen. Combinatie van een sportieve ervaring op een open boot en toch heel comfortabel uitgerust.
Verhuurder is soepel, vriendelijk en klantgericht

Peter

Top boot!

Rated 5 out of 5
23 mei 2020

Top boot en hele goede service.

Rob Kalma

Heerlijke dag! top geregeld!

Rated 5 out of 5
11 mei 2020

Makkelijk te boeken, goede ontvangst, snelle afhandeling administratie, perfecte boot, opstappen en heerlijk dag!

Joost

Super dag

Rated 5 out of 5
10 mei 2020

Hele mooie dag boot lag vaarklaar en uitleg vd boot was goed
Heerlijke dag gehad zeker voor herhaling vatbaar

Rene mos

Genoten van Willy

Rated 5 out of 5
9 mei 2020

We hebben vrijdagmiddag 8 mei 2020 super genoten van de maxima tender 630, genaamd Willy.
Naast dat deze tender erg mooi is en lekker vaart, waren we ook erg blij met hoe de eigenaar is. Heel vriendelijk en flexibel????

Bianca

Super fijne middag

Rated 5 out of 5
6 mei 2020

We hebben op de dag zelf gebeld of we een sloep konden huren voor een halve dag. Dat kon! Prachtig nieuwe sloep (Máxima 550) met regenkap die fijn was tegen de wind. Leuk rondje gevaren met de kinderen (richting Slotermeer). Zeilvesten mochten we er kostenloos bij lenen. Goede service! Top dag gehad voor een schappelijke prijs. Fijn dat brandstof ook in prijs ingegrepen is. Een aanrader!

Maike de Lange

Heerlijk gevaren met een Maxima 550

Rated 5 out of 5
6 mei 2020

Leuk bootje, mooie route, heerlijk zonnig (wel een beetje koud), super dag!

Wilhelm
×