Geef hier je review!

Maxima 550 in de herfstvakantie

5,0 rating
15 oktober 2020

Op 13 en 14 oktober genoemde boot gehuurd bij “Genieten op het water”. Volgens afspraak is de boot reeds op de 12e afgeleverd op ons verblijf adres. Mooie boot die aan onze verwachtingen voldeed. Het was een gok zo in de herfst maar desondanks een paar leuke droge dagen gehad en op dinsdag zelfs zon. De boot is vervolgens weer opgehaald. Ik raad dit bedrijf aan voor het huren van een sloep.

Patrick Berfelo

Aanrader

5,0 rating
29 september 2020

Als booteigenaar zelf heb je toch een andere kijk op huurboten. De huurboot was perfect een geweldige mooie indeling qua boot en zeer gebruikers vriendelijk in het besturen. Nette afgewerkte boot en super schoon bij aanvang huur. Kan Jelle ( de eigenaar) alleen maar complimenteren met de service en betrokkenheid die hij biedt. Wij gaan zeker volgend seizoen ( 2021) weer een boot huren bij Jelle en willen de grotere versie eens uitproberen. Ik kan Jelle en Genieten op het Water van harte aanbevelen voor een zorgeloze huurperiode met super fijne boten en service !!

Frank Hooky

Heerlijk uitgewaaid in Friesland

5,0 rating
26 september 2020

Een rolstoel en watersport is niet echt een goede combi.
Onlangs huurden wij met z’n drietjes een gelijkvloerse houseboat In Friesland.
Een vast bed, toilet en keukentje, maar ook verrassend leuk gevaren! Met boeg en hekschroef, maar ook zonder kregen we t huisje na wat oefenen netjes langs de kant.
Dochter vond het slapen op de verdieping helemaal geweldig- daar is het uitzicht ook geweldig.
Veel lachende gezichten ?
Deurtje naar wc en slaapkamer zijn 60 cm breed; voor mij net genoeg!
Echt een aanrader als je een paar dagen wilt onthaasten.

Astrid Rozeboom

Top dag!

5,0 rating
21 september 2020

Afgelopen zaterdag hebben we met vrienden (en 2 kleine kinderen) gevaren met de Maxima 630 sloep. Een heel nette en goed verzorgde sloep. Aan zwemvestjes voor de kinderen werd gedacht.
De service is top! Vanaf het eerste contact merk je de betrokkenheid en professionaliteit van Jelle en Inge. Eenvoudig en snel communiceren per app en een duidelijke uitleg van de mogelijke vaarroutes per mail.
Wij hebben genoten van deze dag en komen zeker nog een keer terug. Een echte aanrader!

Wendy

Mooie sloep voor een redelijke prijs

5,0 rating
21 september 2020

Er lag voor ons een vrij nieuwe ruime sloep klaar met het windkapje omhoog. Deze was gemakkelijk plat te leggen. Lekker gevaren met deze heerlijke boot de motor zou iets meer vermogen mogen hebben voor op de meren maar om te cruisen perfect. Alles goed geregeld, ik zou volgende keer zeker weer voor deze mooie Maxima sloep gaan.

Marco

A feather in your hat!

4,0 rating
20 september 2020

very nice people, and great service.
Een topdag, alles netjes voor elkaar. In plaats van een valk kregen we een Aria 21 mee. Eeen geweldige boot.
Veel dank.

gerdine veen

Geweldige aira

5,0 rating
20 september 2020

Wij hebben een top dag gehad op het heegermeer met de aira.
In eerste instantie hadden we de polyvalk gehuurd maar bij aankomst sprong de aira meteen in het oog. Gelukkig is jelle de moeilijkste niet en konden we de boot voor een zeer schappelijk prijsje omboeken.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Mark lok

Fijne vaartocht met Maxima 630

5,0 rating
19 september 2020

Geïnteresseerd in de Maxima 620 of 630 (beiden zelfs schip, enkel andere looks) helemaal vanuit Rotterdam naar Friesland gereden. En niet voor niets. Heerlijke dag gevaren. Niet 100 formulieren invullen voor vertrek, binnen 10 minuten sta je bij de boot die al klaar ligt. Korte uitleg en je bent weg. Je krijgt nog vaarroutes en een kaart mee. Heerlijk door kleine dorpjes én door Sneek gevaren. Op meren was het wat onstuimig en moest kap weer omhoog. Dat was wel even puzzelen, maar uiteindelijk weer gelukt. Hele fijne boot, heerlijk gevaren. Voor herhaling vatbaar. Of zelf een aanschaffen 😉

Dennis

Keurig

5,0 rating
19 september 2020

Vanaf reservering tot en met terugbrengen alles keurig voor elkaar. Wij hebben genoten van een dagje met een Maxima 550 op het Friese water. Mooie omgeving, keurige boot, gezellige terrasjes. Al met al een succes!

Aline

Aanrader

5,0 rating
18 september 2020

Máxima 630 gehuurd voor een dag.
Fijne boot en niet duur.
Vriendelijke mensen.
Volgend jaar zeker nog een (paar) keer.

Simme van de Lustgraaf

Echte Aanrader

5,0 rating
17 september 2020

Bij aankomt prima op weg geholpen, Zeer vriendelijk personeel, Uitleg was prima, Meerdere vaarroutes meegekregen. Goed onderhouden boot de maxima 630. Zelfs een koelkastje aanwezig voor de versnaperingen (wel zelf meebrengen) Prima keuze.

Hans Lammers

We hebben genoten.

5,0 rating
17 september 2020

Het was een erg aangename dag zeilen op een goed verzorgde en fijn varende boot ( Aira 22).
Het is een klantvriendelijk en geschikt verhuurbedrijf. Bedankt.

Frans Formijne Jonkers

Top bootje

5,0 rating
16 september 2020

Wat een fijne boot die Maxima 550. Perfect voor het Friese meren gebied. We hebben genoten! Prima bedrijf en fijne mensen.

Arnold Blaauwe

AIRA 22

5,0 rating
14 september 2020

Deze boot had ik ooit op de Hiswa gezien. Was toen al onder de indruk. Nu hebben we er echt mee gevaren. GE-WEL-DIG.
Reserveren (en wijzigen) was super eenvouidig. Borg heel simpel geregeld. Relaxte ontvangst en uitleg.
Volgend jaar zeker weer.

D.D. Offringa

Tiny Houseboot ervaring

3,0 rating
11 september 2020

Het varen met dit drijvende huisje is wennen, is niet makkelijk op koers te houden en duurt even voor je hier aan gewend bent, door de hek- en boegschroef zeer makkelijk en precies te manoeuvreren.
Goede bedden, leuk geheel en van alle gemakken voorzien.
We adviseren om een anker mee te nemen zodat in het geval van eventuele motorpech de boot op zijn plek is te kunnen houden, door de hoogte is het zeer windgevoelig.
Suggestie aan Jelle en Inge:
Geef op een vaarkaart aan waar je met deze boot kan komen en aanleggen om benzine te tanken, bij de meeste jachthavens verkopen ze alleen diesel brandstof.

Ger

Varen in Friesland met sloep

4,0 rating
10 september 2020

Onze eerste kennismaking met Friesland. Sloep (Maxima 550) gehuurd voor 2 dagen bij ” Genieten op het water”. Relaxte ontvangst door Jelle en goede uitleg. Aan de hand van meegekregen kaarten – en ook Google Maps is af en toe wel handig – flink eind gevaren. Van Heeg naar IJlst, Sneek en o.a. Woudsend terug naar Heeg. Prachtige ervaring. Eerst wel even spannend want “remmen” met zo’n boot werkt iets anders dan met een auto… 😉 Maar als je alles rustig aan doet – en je zit tenslotte op het water voor je rust en ontspanning – kan er niet veel misgaan. Helaas lieten de tweede dag de weergoden ons een beetje in de steek dus de tocht een beetje ingekort, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Wout

Varen in Heeg

5,0 rating
10 september 2020

Een dagje varen in een leuke sloep van “genietenophetwater”.
Het moest een leuke dag worden, maar de regen speelde ons parten, maar desondanks voor ons een hele leuke en spaannende vaart!
Bedankt!
Gerrit Netto

Gerrit Netto

Polyvalk

5,0 rating
6 september 2020

Prima boot, goede prijs-kwaliteit verhouding. Prettige relaxte ontvangst., geen moeilijk gedoe met borg. We hebben een leuke dag gehad zeilend op het Heegermeer!
Volgende keer zeker weer naar dit adres.

Basten

Maxima 550

4,0 rating
6 september 2020

Nette boot. Verhuurder lekker losjes ook bij terugkomst.
Hier is de boot en varen maar. Paar kaarten mee voor routes te varen. Zeker aanrader.

Patrick Goverde

Máxima 550 sloep

5,0 rating
31 augustus 2020

Afgelopen zaterdag de Maxima 550 sloep een dag gehuurd.
Wat een supermooie boot is dat. We waren zeer onder de indruk.
We hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
We zijn ook vriendelijk ontvangen door de eigenaar en goede uitleg.
Bedankt

Miranda Wildeboer

Heerlijk gevaren

5,0 rating
30 augustus 2020

Wij hebben gevaren met de Maxima 630 (Willy). Een super boot om een middag op door te brengen. Fijne ontvangst en uitleg door Jelle. Ook de waterkaart en routes die in de boot liggen helpen om een mooie route af te leggen.

Petra

Sloepje huren

5,0 rating
25 augustus 2020

Afgelopen week hadden we een sloepje gehuurd bij genieten op het water. Vanwege het weer wilden we het sloepje wat later ophalen en dit was gelukkig geen enkel probleem. De sloep lag voor ons klaar, we kregen een vaarkaart mee met een aantal leukr vaarroutes, een korte instructie over de boot en toen konden we al gaan varen. We hebben heerlijk genoten van deze dag op het water en Friesland op een hele andere manier kunnen ontdekken!

Jessica

Zeilen met de Viko S26 op het Hegermeer

4,0 rating
24 augustus 2020

Wil je een keer met een kajuitzeilboot varen en er in overnachten? Dan kun je met deze zeilboot prima ervaring opdoen! Zeilervaring is wel handig!
Hij is groter dan de Fox22 maar niet meteen tè groot. Hij heeft een klein keukentje met tweepits spiritusbrander, toiletje met een porta-potti en vier slaapplaatsen.
Op het Hegermeer kun je prima uit de voeten en de omliggende dorpjes zijn de moeite waard om te bezoeken.
Bijvoorbeeld Woudsend is een erg leuk dorpje met o.a. mooie molens die je kunt bezoeken.
Verder is de verhuurder is erg vriendelijk en behulpzaam.
Kortom, wij hebben met ons vieren een fijn weekend beleefd in de Viko S26
Het was dus met recht; “Genieten op het Water”

Jack

Prima service en mooie boot

5,0 rating
24 augustus 2020

We werden goed geholpen en de aira 22 is een hele fijne boot om mee te varen.

Geert

Polyvalk

5,0 rating
23 augustus 2020

Heerlijke boot bij windkracht 4 op het Heegermeer en de Fluessen. BB-motor van 4 pK zit bij de prijs in. Deze was volledig afgetankt en er was nog een jerry-can met brandstof aan boord. We hebben geen uitleg gehad over de boot, maar waarschijnlijk heeft Jelle uit ons gesprek opgemaakt dat we ervaring hadden.
Aanrader om nog eens bootje te huren.

Ferry

leuk bootje

4,0 rating
22 augustus 2020

Valkje gehuurd voor een dag samen met onze 2 zoons. Heerlijke dag gehad. Boot was helemaal compleet en netjes. Onze zoon vond de verankering voor de schoten fijn ?. Voor herhaling vatbaar ???

Aranka Beij

Inderdaad genieten op de Viko26!

4,0 rating
21 augustus 2020

We hebben 4 dagen van het zeiljacht Betty ons thuis op het water gemaakt en dat was echt genieten. Heel comfortabel, goed te zeilen jachtje. Door de diepgang van 1.60 wel goed opletten waar je allemaal kunt komen, maar er zijn Friese wateren genoeg!
Ook heel vriendelijk ontvangen en op weg geholpen, als je van zeilen en een beetje comfort houdt dan is dit een goede keuze!

Carola

Heerlijk varen

5,0 rating
20 augustus 2020

Gisteren een heerlijk dagje gevaren met onze 3 volwassen kinderen, perfecte boot, mooie omgeving om te varen, drukte,rust alles is er te vinden, picknickmand en zwemapullen mee, en je hebt alles binnen bereik voor een heerlijke dag

Inge

Maxima 630

5,0 rating
18 augustus 2020

Wij hebben de Maxima 630 twee dagen gehuurd om met onze kinderen en kleinkinderen te varen.
De eerste dag waren wij met vier volwassenen en drie kinderen (9 tot 14 jaar) aan boord en hebben de blauwe route via Sneek gevaren
De boot is heerlijk ruim en de kleinkinderen vonden steeds andere plekjes om te zitten. Regelmatig aan leggen voor een pick-nick of voor een verfrissende plons.
De tweede dag waren wij met drie volwassenen en twee kleinkinderen. en hebben de route via mooie route via Balk gevaren.
Vriendelijke mensen om ons wegwijs met de sloep te maken en te adviseren over de route.
Een aanrader en wij komen zeker een keer terug.
Jan van Rijn

JCF van Rijn

Super relaxed,prima boten.

5,0 rating
16 augustus 2020

Op de valreep een sloep kunnen huren bij Jelle in de zomervakantie. Prima bevallen en aanrader voor anderen.

Berry,Martinique en Kate

Aira 22; heerlijk, ontspannen, luxe en toch snel varen

5,0 rating
10 augustus 2020

In de zomer van 2020 hebben wij twee weken de Aira 22 “Juan” gehuurd bij Genieten op het water.
Wat ons betreft echt een aanrader. De boot is goed uitgerust: rolfok, reeflijnen (single line reefing), kuipkussens, nieuwe 4-takt buitenboordmotor en last but not least een rolgennaker. (Code Zero).
We hebben gevaren bij windkracht 4 en bij weinig wind; in alle gevallen is de boot heel goed bestuurbaar en blijft gecontroleerd. Bovendien is ze snel; geen enkele Valk, Randmeer of ander vergelijkbare open boot ontmoet tegen wie ‘we het moesten afleggen’.
Bovendien erg comfortabel; de zitbanken en kussens zijn voor langere tochten echt een genot.
We hadden onderweg een klein technisch probleem (blok van grootschoot zat niet goed vast), dit werd door Jelle van Genieten op het Water direct opgelost; waarbij hij zelfs langs kwam bij ons huisje!
Aanrader dus.

Thomas Ferguson

Leuk

5,0 rating
6 augustus 2020

Geweldige ervaring met deze leuke sloep. Zat lekker en makkelijk hanteerbaar.. Alles goed geregeld..

Wilma

Valk gehuurd

5,0 rating
3 augustus 2020

Heerlijk gevaren in een perfecte boot en Jelle is zoals je hoopt dat iemand is…

Kees Schilder

Prima sloep en service!

5,0 rating
2 augustus 2020

! dag sloep Maxima 550 gehuurd. Hele nette sloep, makkelijk te varen. Fijne uitleg door Jelle en goede tips voor de routes.

Marielle

Tiny Housboat

5,0 rating
2 augustus 2020

Een Tiny House waarmee je kunt varen. Het is net zo leuk als het klinkt! Alles klopt en je hebt een hoop bekijks op het water 🙂

Maaike

Zeilen

5,0 rating
27 juli 2020

Voor 6 dagen een Valk gehuurd. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en naar onze boot begeleid en voorzien van uitleg waar dat nodig was. Genieten op het water heeft geen nieuwe valken maar wel degelijke met goede lijnen en goede zeilen. Als je spontaan de buitenboord motor moet gebruiken start deze vrijwel direct! Jelle bedankt voor de gezelligheid en de gastvrijheid. Mij ga je zeker nog terug zien :)!

Ruben Hassink

Tiny house boat

5,0 rating
26 juli 2020

Geweldige week gehad net de Tiny house boat. Super comfortabel. Met name op het lounge dek is heerlijk vertoeven. Het varen is even wennen maar met boeg- en hekschroef gaat dat prima
te doen. Je hebt veel bekijks met dit bijzonder gevormde huis.
Volgend jaar weer!

Jan Willem R.

3 rondjes Friesland met sloep

5,0 rating
25 juli 2020

3 verschillende routes gevaren met de maxima 550. Goed onderhouden sloep en makkelijk te bedienen.
Routekaart meegekregen. Echt leuk om te doen. Aanrader om de gratis navigatie app WinGPS Marine te downloaden.
Wordt een tocht varen nog leuker van.
Wij kunnen “genieten op het water” echt aanbevelen.
Jelle bedankt voor de uitleg.

Jeroen K.

aira huur

5,0 rating
25 juli 2020

Prima boot die aira.
Lekker comfortabel, makkelijk te reven, goede bescherming in de diepe kuip.
Goede verhuurservice van Jelle!

Fons Heijmer

Weekje varen in Friesland.

5,0 rating
25 juli 2020

We hebben (via de website) In Heeg bij genieten op het water de sloep Máxima 550 gehuurd. Ze hebben de sloep tegen een kleine vergoeding bij ons gebracht en eind van de week weer opgehaald in Offingawier. Dat is nog is service! Hele vriendelijke mensen en een duidelijke uitleg over de bediening van de sloep. Kortom een aanrader! Wij hebben super genoten…..voor herhaling vatbaar! Nogmaals dank Jelle en Inge! Gr Menno

Menno Muhlbauer

Sloep varen friesland

5,0 rating
22 juli 2020

Heerlijk gevaren met de sloep Máxima 550.
Goede ontvangst. Mooie sloep, vaart makkelijk en leuke route tips erbij. Kortom 2 heerlijke dagen gehad met deze sloep.
Zeker geen aanrader.

Marjo Kreeftenberg

Geweldige Middag met de sloep

5,0 rating
17 juli 2020

We hebben echt een geweldige middag met de sloep gevaren van “genieten op het water”! De sloep was zeer makkelijk te sturen en de sloeproute die we meekregen was echt een aanrader!

Guido

dagje relaxen

5,0 rating
17 juli 2020

De weersvoorspellingen waren niet al te best, dus er was wel wat twijfel. Toch gegaan en dat was maar goed ook. We hebben genoten! Zo nu en dan een buitje, maar de boot heeft een overkapping dus dan gewoon een kwartiertje schuilen en weer verder. Het was voor ons de eerste keer dus we waren blij met de hartelijke ontvangst en rustige uitleg door Jelle.
De sloep is mooi en makkelijk te bedienen. We hebben de sloeproute via Sneek gevaren en die is erg mooi en afwisselend. Zo veel te zien, de tijd vpoog voorbij. Goeie prijs kwaliteit. We zullen het zeker adviseren aan vrienden en kennissen, en komen vast nog eens terug.

jos kunze

Sloep maxima 550

4,0 rating
16 juli 2020

We hebben 1 dag gevaren met de maxima 550 samen met onze dochters van 15 en 17. We vonden het een hartstikke leuke ervaring! Die dag geen zeurende pubers, maar een heerlijke relaxte dag! Een aanrader voor iedereen.

Wendy van der Heijden

Dagje uitwaaien

5,0 rating
15 juli 2020

Ondanks regenachtige dag toch genoten van de mooie boot en omgeving.

Patrick Grijseels

Geweldig gevaren

5,0 rating
30 juni 2020

De huur van de sloep ging gemakkelijk. Goede communicatie. De sloep zag er goed uit en vaarde lekker.

Pierre de Jong

Heerlijke boot

5,0 rating
28 juni 2020

Lekker gezeild met de aira 22. Handige gennaker en op een bankje zittend een mooie snelheid. Fokbediening van alle plekken makkelijk te bedienen.

Jan Van den Brink

heerlijk gevaren

5,0 rating
27 juni 2020

Uitstekende plek om een sloep te huren voor een heerlijk dagje varen.
Sloep was prima in orde.
Duidelijke uitleg en kaarten, komen zeker nog een keer terug.

Herman Ligtvoet

Topdag met topsloep

5,0 rating
27 juni 2020

Fijn adres om een sloepje te huren. Relaxde vriendelijke eigenaar.
Maakte er geen probleem van als het met de tijd iets uitliep.
Verder prima en mooie sloep!

Esther Bloemheuvel

Relaxte dag

5,0 rating
17 juni 2020

Makkelijk in de reservering, Jelle is rustig in uitleg, helpt mee als het nodig is, doet relaxed over het terugkomen. Geen poespas. Prima boot en motortje. We hebben een heerlijke dag gehad.

Tineke

Friendly and relaxed service

5,0 rating
14 juni 2020

Great Sailing boats and very friendly and relaxed service. Good location, and parking fascilities.

Han Velthuizen

Top dag!

5,0 rating
1 juni 2020

Goede communicatie en erg mooie sloep! Jelle was erg flexibel qua tijd.

Michelle

Super ervaring

5,0 rating
31 mei 2020

Goede boot, relaxte verhuurder en geen probleem toen we onverhoopt wat later dan afgesproken terugkwamen.
Een aanrader!

Frank

Fijne sloep.

5,0 rating
30 mei 2020

Een dag op het water genoten! Bedrijf maakt z’n naam waar. Goede boten, relaxte sfeer.

Rob

Hele goede ervaring

5,0 rating
29 mei 2020

Naast de prachtige boot hebben wij genoten van het landschap en de gastvrijheid van de verhuurder. Wij waren enkele slaap spullen vergeten en die konden wij van de verhuurder lenen. Hij kwam ze ’s avonds nog brengen met een speed bootje.
Top.

Jasper Westra

De Aira is een fantastische boot

5,0 rating
28 mei 2020

We hebben ervaring met de Poly Valk maar deze keer maar eens de Aira geprobeerd..
Een hele comfortabele boot, de banken met kussens zitten prima en dat is toch een groot verschil met de Valk
Ook is het een stabiele snelle boot niet niet snel op één oor gaat liggen.
Ja dit is een waardige opvolger van de Valk
Er zit een normale BB motor op en niet de electro die in het filmpje en standaard info wordt getoond.
We huren de Aira de volgende keer weer

Ferry

Nieuwe Aira 22 uitgeprobeerd

4,0 rating
25 mei 2020

Heerlijke boot om mee te zeilen. Combinatie van een sportieve ervaring op een open boot en toch heel comfortabel uitgerust.
Verhuurder is soepel, vriendelijk en klantgericht

Peter

Top boot!

5,0 rating
23 mei 2020

Top boot en hele goede service.

Rob Kalma

Heerlijke dag! top geregeld!

5,0 rating
11 mei 2020

Makkelijk te boeken, goede ontvangst, snelle afhandeling administratie, perfecte boot, opstappen en heerlijk dag!

Joost

Super dag

5,0 rating
10 mei 2020

Hele mooie dag boot lag vaarklaar en uitleg vd boot was goed
Heerlijke dag gehad zeker voor herhaling vatbaar

Rene mos

Genoten van Willy

5,0 rating
9 mei 2020

We hebben vrijdagmiddag 8 mei 2020 super genoten van de maxima tender 630, genaamd Willy.
Naast dat deze tender erg mooi is en lekker vaart, waren we ook erg blij met hoe de eigenaar is. Heel vriendelijk en flexibel????

Bianca

Super fijne middag

5,0 rating
6 mei 2020

We hebben op de dag zelf gebeld of we een sloep konden huren voor een halve dag. Dat kon! Prachtig nieuwe sloep (Máxima 550) met regenkap die fijn was tegen de wind. Leuk rondje gevaren met de kinderen (richting Slotermeer). Zeilvesten mochten we er kostenloos bij lenen. Goede service! Top dag gehad voor een schappelijke prijs. Fijn dat brandstof ook in prijs ingegrepen is. Een aanrader!

Maike de Lange

Heerlijk gevaren met een Maxima 550

5,0 rating
6 mei 2020

Leuk bootje, mooie route, heerlijk zonnig (wel een beetje koud), super dag!

Wilhelm
×