Geef hier je review!

Familie uitje op de boot

2 juni 2024

We hebben genoten op de grote sloep bea met ons 6en en kind. Ruime boot waardoor je overal kon zitten. Comfortabel ook met de overkapping.

De organisatie ‘genieten op het water’ is vriendelijk en weet wat er nodig is om te kunnen genieten. Complimenten voor Jelle. En graag tot een volgende keer.

Fam. Nauw

Super experience - 2nd year in a row

28 mei 2024

We rented a sloep for 3 days in May 2024 – the first day we had a 550 Sloep but decided to upgrade to the 650 for the other days. It was no problem and the owner was very nice and helpful. We rented an AIRA sailboat from him last summer and had the same great experience. In general good boats, recommendations for tours and a great location for numerous trips on and around Heegermeer.

Kathleen

Fijne boot

27 mei 2024

Harpje neerhouder losgeschoten tijdens gebruikt boot. Reeflijn blokkeert het volledig hijsen voltuig. Dit was wel bekend, maar blijkbaar niet opgelost.

Goede controle van de boot zou wel fijn zijn. Gelukkig hebben wel wel een heel leuke zeildag gehad. Ik zou een Aira 22 zeker weer huren.

Ide Bangma

Heerlijke Pinksterdag

21 mei 2024

Een Aira 22 gehuurd deze dag, wat een fijne boot. Het was ook nog eens prachtig weer en lekkere wind. Heerlijk gezeild, we komen weer terug hoor!

Patricia

Top boot!

21 mei 2024

Weer een fantastische ervaring met de Aira22!

Net als vorig jaar een leuke ontvangst door Jelle en alles goed voor elkaar. De Aira zeilt fantastisch, zelfs met weinig wind.

We zien er naar uit snel weer langs te komen.

JeroenMarije

Mooie boot en goede kaarten

21 mei 2024

4 sterren ipv 5. De reden: het is gewoon heel jammer dat je een bootje niet voor een middag kan huren (kan wel, maar je betaald dan toch de hele dag).

Ook jammer dat de tank op driekwart van de tocht leeg was. We hadden gelukkig iemand aan boord die zijn leven lang al op het water te vinden is. Door hem werd de tank weer gevuld en ontlucht, en de moter weer draaiende gemaakt. Anders hadden we rond blijven dobberen. Bij terugkomst werd duidelijk dat de tank niet helemaal vol had gezeten.

Bootje zelf is aardig bootje, netjes onderhouden en schoon.

Personeel ook als positief ervaren.

D. Ras

Top genieten in Heeg

14 mei 2024

Via de website, de Maxima 550 gehuurd, een snelle reactie en goede service door Jelle.

Mooie, schone en fijne boot om de wateren van Friesland te ontdekken.

Jelle heeft mooie en makkelijke routekaarten om je dag goed in te kunnen delen.

De routes kun je ook combineren maar je kunt ook zelf, doormiddel van de kaarten, andere routes ontdekken.

Wij gaan zeker nog een keer huren bij Genieten op het Water.

Stefan Meijerink

Leuke sloep en goeie service

13 mei 2024

We hebben 2 aangename dagen beleefd op het water. Jelle was steeds bereikbaar voor hulp / info.

We zouden hier zeker opnieuw een sloep huren.

Inge

Heerlijk gevaren

3 mei 2024

Wij hadden de Maxima 750 mee, wat een koninklijke boot. Erg luxe boot en zeer ruim. Flexibel en vriendelijk personeel. We hebben een heerlijke dag gehad.

Judith

Tiny houseboat

20 april 2024

Vlotte en correcte communicatie bij het huren van tiny houseboat

Wij hebben een super week gehad,alle comfort wat we nodig hadden,ook heel tof dat onze hond mee mocht,heel mooie natuur,kortom genoten op het water!

Lieve en Gino

Lieve

Hanse 315

28 september 2023

Wat een superschip!! Snel, ruim, modern, alles erop en eraan!! De ontvangst van Jelle was prettig, persoonlijk (geen massa verhuurder), ontspannen.

Paul

Aira-22 zeilers gehuurd

25 september 2023

2 zeilboten gehuurd, vlot geregeld via website. Ook via telefoon is bedrijf goed bereikbaar en wordt je goed te woord gestaan. Jelle wil je overal bij helpen. Boten zeilen trouwens heel lekker en zijn snel.

Gerard Epema

Prima

12 september 2023

Fijne sloep. De maxima 550. Jelle Legt de kaarten goed uit.

Zouden we zo weer heen gaan.

Gert

Aira 22 Aanrader

12 september 2023

Twee dagen gevaren met de Aira 22. Heel goed bevallen! De boot zeilt heerlijk, lekker vlot en is comfortabeler dan een Valk. Ruimte genoeg voor een langere tocht. Absolute aanrader!

Paul Harry

Heerlijke dag met fijne sloep

10 september 2023

Fijne dag gehad. Snelle administratieve afhandeling. Sloep prima in orde. Een volgende keer zal ik er weer een sloep huren.

Peter

Geweldig genoten!

10 september 2023

Fijne sloep, met alles er op en er aan de Maxima 630 precies wat je nodig hebt om te genieten op het water.

Door wat onervarenheid van onze kant kwamen we een keer stil te liggen maar door de snelle en prima service van Jelle waren we zo weer onderweg.

Onze ervaring met een sloep huren bij genieten op het water, was ook echt genieten op het water.

Henrie en Natalie

Goed, simpel, correct

9 september 2023

Heerlijke goed onderhouden sloep gehuurd, lekker eenvoudig online geboekt, geen ellenlange inschrijf en inleverprocedure

Frank

Heerlijk bootje!

8 september 2023

Wij hadden de De Maxima 550. Deze boot beviel erg goed! Comfortabel, fijn dat er een kap op kan zodat je beschut kan zitten als het erg warm is. Je krijgt verschillende routes mee en kan de boot de hele dag huren voor een prima prijs!

Zeker een aanrader!

Angelina

Contact met Jelle en Inge, verliep plezierig.

4 september 2023

Vanwege slecht weer, de voorgenomen vaartocht zonder problemen verplaatst. Evenals het wisselen van de gehuurde sloepen verliep plezierig. Het teveel betaalde werd netjes teruggestort.

Paul Deursen

ECHT GENIETEN OP HET WATER!!!

4 september 2023

Het is top geregeld bij genieten op het water, leuke vaar routes en centraal gelegen je kunt alle kanten op. Toppertje.

Hennie Kooistra

Prachtige dag met de Maxima 550

3 september 2023

We hebben een heel fijne dag gehad met alleen maar zon.

Een mooie route gevaren via Ijlst, Jutrijp, Langweer, Sloten, Woudsend en terug naar Heeg.

Een prima, centraal gelegen vertrekpunt voor meerdere mooie routes.

De Maxima 550 is een ruime, comfortabele en zeer handel

bare sloep

Dit is zeker een aanrader.

Een volgende keer vertrekken we weer bij Jelle.

En Jelle, bedankt voir je relaxte, prettige ontvangst en uitleg

Her was absoluut Geñieten op het water

Bert Grooten

Prachtige ervaring

2 september 2023

Het varen met het Tiny House is best lastig maar superleuk! Bovendien is het van alle gemakken voorzien en kun je overal aanleggen. Ik heb 2 hele leuke weken gehad!

Annette

Zou het droog blijven?

1 september 2023

Dat helaas niet, maar ondanks een flinke hoosbui op het Slotermeer erg genoten van de Maxima 550. Later op de dag werd het zelfs mooi weer en kwamen we opgedroogd aan op de haven. Kortom een leuke dag wat mede mogelijk door de flexibele instelling van Inge en Jelle. Bedankt!

Jeroen

Een heel mooie ervaring.

29 augustus 2023

Eerste maal dat we een sloep huurden. Ideaal was het boekje met de vaarroutes. Was makkelijk te volgen om zo de prachtige omgeving te ontdekken.

Tania

Maxima 550 dagje gehuurd

29 augustus 2023

Mooie boot aardige verhuurder behulpzaam was een hele leuke dag zeker nog een keer doen

Ronny

Was super

27 augustus 2023

Het was een leuke dag met mooi weer om te varen. Het was een mooie boot waar we vlot op konden met elkaar. Dit was ons tweede jaar dat we deze boot gehuurd hebben en was weer helemaal goed.

Christel

Urlaub in Friesland Charter einer Hanse 315

27 augustus 2023

Es war ein modernes Boot was sehr gut händelbar und geräumig war.

Es fehlte die Nationalflagge,

Wir hatten einen Wackelkontakt an Elektronik der Frischwasserpumpe der bereits vor unsererem Charterzeitraum bekannt war. An Bord fehlten Verbandskasten, Signalhorn, Navigationsbesteck mit Kurs- und Anlegedreieck, Bleistift

sowie Befestigungsbändsel,

Ansonsten war alles top

Roger Kraemer

Een top bedrijf met top boten!

24 augustus 2023

Met 45 jaar zeilervaring in Friesland in bijna alle open zeilboottype `s springt de Aira-22 er voor mij echt uit!

Wat is top?

– Zeileigenschappen (Op de site staat: comfortabel, snel, stabiel en eenvoudig. Dit klopt allemaal!

Je moet het gewoon een keer ervaren dan kun je dit beamen);

– Gebruiksgemak (Alles wat je nodig hebt zit erop en ook nog eens op de juiste plaats en werkt

super);

– Ruimte (6 personen) en comfort aan boord (voor boomers zijn de bankjes ideaal),

– Goed zicht rondom (Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen).

Friesland is echt mooi! Ik snap heel goed dat Jelle & Inge hun bedrijf ‘Genieten op het water’ hebben genoemd.

Wat top is aan ‘Genieten op het water’:

– Prijs/ kwaliteit van boten is m.i. goed in verhouding.

– Ik heb nog nooit problemen gehad met de te huren boten (geen achterstallig onderhoud).

– Site werkt goed.

– En last but not least: Jelle is snel in het beantwoordden, flexibel en heel coulant als het gaat om bijvoorbeeld het verplaatsen van een betaalde reservering.

Ik weet niet of hij van origine een Fries is… maar hij is (h)eerlijk nuchter, to the point, zakelijk, en ook nog eens heel toegankelijk met een vleugje humor. Gewoon een goeie gast!

– Dus samenvattend: een top bedrijf met top boten!

A.J. van de Pol

Super leuke dag gehad!

20 augustus 2023

Afgelopen vrijdag genoten van een dagje varen met de Maxima 550. Er waren leuke vaarroutes (we kregen een kaart met verschillende routes mee), maar ook door het scannen van een QR-code kun je de route volgen, handig!

Halverwege de route zijn we aangemeerd in Sneek om een terrasje te pakken. Alles was goed voor elkaar! We hebben genoten op het water!

Rosalie Spalink

Prachtig bootje

19 augustus 2023

Halverwege kregen we pech, gebeld en Jelle kwam om te kijken of hij gemaakt kon worden. Dit lukte helaas niet dus de laatste helft gesleept. Zo hebben we toch onze route af kunnen maken. Het is verder op een leuke manier opgelost.

Het kostte hem zo ook bijna de hele middag.

Gerrie Woudenberg

Aira is perfecte boot

16 augustus 2023

Heerlijke dag weer gevaren met zn 4. Bankjes op de Aira zijn erg fijn, boot zeilt super!

Anneke

Leuke boot

16 augustus 2023

Tweede keer hier gehuurd. Boot is top en zeilt leuk.

Het verhuurkantoor en de omgeving is wel een beetje een rommel. Bovenal goede ervaring

Pieter

Een fijne zomerdag met de Maxima 550

14 augustus 2023

Met z’n vieren genoten van een dagje varen, op meren en plassen en doorheen (smalle) kanalen.

’s Middags picknick in de sloep, in het centrum van het gezellige Workum. De koelbox was handig.

Vlotte en vriendelijke service!

Francisca Sabbe

Sloep verhuur

14 augustus 2023

Hebben heerlijk gevaren. Alles prima geregeld. Kregen vaar kaarten mee en boot was prima.

M Empey

Perfecte sloep met veel ruimte aan boord. Zelfs een koelkastje. Top

12 augustus 2023

We hadden eerst een andere dag gereserveerd maar werd slecht weer verwacht. Konden zonder probleem annuleren en paar dagen later komen. Heb zelfs avonds nog mail contact gehad om een vraag te stellen, kreeg heel snel bericht terug van Inge. Prima geregeld allemaal. Zelfs het weer was prachtig. Top dag gehad.👍👌

Peter

Mooie boot voor een leuke prijs

10 augustus 2023

We hebben een top dag gehad ,een mooie boot vaarde goed,was netjes en schoon op de valreep nog een koelbox er bij gehuurd dat was geen probleem, ook vonden we het niet duur vergeleken met andere. Kortom een aanrader!

Oostdijk

huur Aira 22

6 augustus 2023

fantastische boot! Heerlijk stabiel, snel en goed hanteerbaar. Snel op en af te tuigen. Kussentjes zijn wat lastig vast te maken met de drukkers maar zitten heerlijk. Met de gennaker op echt een snelle boot. Kortom een aanrader!

Hier en daar wat slijtage zoals bij de lijn om de gennaker boom uit te schuiven. Boom ging ook erg moeizaam naar buiten en binnen.

Lof voor de service. boot werd gebracht en gehaald naar en van ons vakantieadres en een niet goed functionerende schootklem werd snel vervangen.

Roland

Leuke dag gehad!

5 augustus 2023

We hebben een sloep gereserveerd de Maxima 550, ruim voldoende voor 4 personen, en op die dag was het slecht weer. Zonder probleem kunnen omzetten naar een andere dag met wel mooi weer. Alles prima geregeld door Jelle en Inge. Nogmaals bedankt en tot ziens.

Wim

Altijd nette vloot

19 juli 2023

Een fijne site om te boeken , en veel keuze aan boten .

Prijzen zijn erg acceptabel!

Pascal

Heerlijke dag op het water met een prima sloep

13 juli 2023

Afgelopen zondag hebben mijn vriend en ik een heerlijk dag op het water gehad tijdens de Sloeproute Heeg, IJlst, Sneekermeer, Langweer, Woudsend, Heeg. Naast de leuke sloep die wij meekregen, kregen wij een kaart en een boekje met diverse vaarroutes.

We hebben naast de kaart nog wel vaak Google Maps geraadpleegd, en zo kwamen wij precies waar we wezen moesten.

Aanrader!

Sylvia

De Aira is een heerlijke ruime comfortabele boot doet heel makkelijk wat je wil zonder veel krachtsinspanning

9 juli 2023

De Aira 22 is een heerlijke comfortabele zeilboot waar je lekker op zachte kussens zit (ook in de rug)en heel ruim zeker voor 4/5 man. Hij is goed wendbaar heel stabiel en met geringe inspanning te bezeilen. De verhuurders zijn heel prettig en behulpzaam. Dit was onze tweede ervaring en we komen zeker terug. We zeilden altijd in een Valk ongeveer even lang maar je zit IN de Aira en meestal op rand van de valk. Dat voelt toch anders. Een mogelijkheid om makkelijker aan boord te komen na het zwemmen zou fijn zijn. Voor deze 65 plussers.

Tot snel

Groeten,

Frits, Harald, Tim en Jeroen.

Frits Colenbrander

Prima ondersteuning en een leuke boot!

30 juni 2023

In juni 2023 een paar dagen wezen zeilen met een Aira 22. Een makkelijke en aangename boot.

Zelfs wij (niet de meest geoefende zeilers!) kregen de boot goed op snelheid.

Jelle heeft ons goed geholpen met tips en snel een verloren zeillat vervangen.

Zoals bij alle huurboten zijn sommige onderdelen wat sneller onderhevig aan slijtage (zoals de curryklemmen), maar dat mag de pret niet drukken.

Tip: draag wel altijd een reddingvest! Op onze laatste dag hebben we iemand uit het water gevist, na het omslaan van diens boot. Hij had nog geen tien minuten in het water gelegen, maar was al zo vermoed (o.a. door wat hogere golven), dat hij nauwelijks kracht had om bij ons aan boord te klimmen.

Frank

2 dagen met AIRA22 gezeild

30 juni 2023

Voor het eerst met een AIRA gezeild. Goede boot welke sportief maar ook heerlijk comfortabel is.

Verder vriendelijk ontvangst bij aankomst, goede uitleg van de boot. Zeker voor herhaling vatbaar.

Martin

Aira 22 = top, verhuurder mag pootje bij trekken...

18 juni 2023

14 Mei 2023 met buur Niek voor 1e keer de Aira 22 gezeild. WAT EEN GEWELDIGE BOOT! Zoals de andere reviews aangeven: bijna perfect. We zeilen met 4-5 Bf, dus ook gereefd. Wat een snelheid en prettige bediening. Vooral de handeling van de bb.motor is een genot voor de ouder wordende mens. De boot 5 sterren, maar….

De ontvangst was wat koeltjes. Er moest nog een contractje worden getekend, hetgeen vooraf niet was gecommuniceerd!. De uitleg was goed, maar naar een pikhaak moest nog worden gevraagd. De in 2021 (!) in reviews reeds geconstateerde slecht werkende curryklemmen werkten nog steeds niet goed en de foutief aangebrachte riflijn werd aan een vorige huurder geweten! Niet sterk.

Ons goedbedoelde advies: 1. Vermeld het te tekenen contract op de website. 2. Controleer ALTIJD vooraf de boot (werking klemmen en riflijnen). 3. Verwijder alvast de huik van de gehuurde boot: je voelt je zoveel meer welkom… 4. Wees wat enthousiaster: jullie verhuren een geweldige boot!

Waardering verhuurder: 3 sterren. Gemiddelde daarom 4.

Peedee

Goed geregeld en fijne sloep

11 juni 2023

We hebben een heerlijke dag gehad met de Maxima 550 op het Friese water. Suppernette sloep, goede uitleg en meerdere vaarroute’s meegekregen. We komen zéker nog een keer terug.

Mariska ter Haar

Heerlijke sloep

6 juni 2023

We hadden een sloep de Maxima 550 gehuurd. Toen we kwamen vroeg de eigenaar of we het ook erg vonden om een grotere sloep mee te nemen. Dit omdat er wat mankementen aan de 550 waren. Al met al een geslaagde dag, en zeker voor herhaling vatbaar.

goede service

Annetta van der Grift

Maxima 550 is een aanrader

1 juni 2023

De Maxima 550 is een aanrader voor diegenen die, net als wij, van knus varen houden. De grote meren kunnen natuurlijk ook heel goed, en dan vaart het best vlot!

Wij waren een hele dag op pad.

Heeg, Woudsend (via Heegsemeer), Balk (Slotermeer), en dan echt schilderachtige routes door bossen en velden: onder Koudum door naar Hindeloopen, door naar Workum en via de kleinste vaarroutes (smal en vaak bukken) terug naar Heeg.

In Heeg paste het ook maar nèt onder een gesloten ophaalbrug!

09:00 vertrokken, 18:00u terug.

Rond 15:45u vertrokken we uit Workum.

Dan heeft u nu meteen een prachtige route 😉

Er is tijd voor ongeveer anderhalf tot maximaal 2 uurtjes niet varen. (Terrasje of ronddobberen)

Als je van veel kleine vaartjes houdt, dan is de Maxima 550 echt een aanrader voor maximaal 5 personen per boot.

Kees Mariska Amersfoort

Super boot

28 mei 2023

Mooie strakke boot die heerlijk is voor een groep van 12 personen. Vaart goed en is makkelijk te hanteren met behulp van de boegschroef. Dakje tegen de zon is top, maar kan ook weggehaald worden. Verhuurder Jelle is relaxt en helpt je goed.

Don

Fantastisch Zeilboot Aira22

22 mei 2023

Voor het eerst een Aira gehuurd. In vergelijk met eerdere gehuurde zeilboten is dit een geweldige zeilboot. Alles goed voor elkaar, heerlijke kussens, makkelijk en sportief zeilen. We hadden behoorlijk veel wind, maar met twee rifjes ging het perfect! De boot reageert lekker vlot en zeilt geweldig. Begreep dat de Aira ook met weinig wind ook nog erg goed zeilt.

Leuke ontvangst en goede uitleg waar nodig. Heel relaxt!

Het was een topdag!

Jeroen

Super boot

19 mei 2023

Erg leuke dag gehad met de grote sloep. We hadden een routekaart mee gekregen en kwamen langs allerlei leuke dorpjes. Boot ziet er netjes uit en Jelle is behulpzaam en reageert snel. We waren met Hemelvaart, niet superwarm maar goed te doen. Boot heeft hij een dakje dat je ook weg kan klappen. Zeker de moeite waard.

Anne

Sloepje varen

14 mei 2023

Het was weer fantastisch. Een mooie en fijne sloep. Prima service van Inge en Jelle.

Volgend jaar weer!

Hans

Fijne boot, goede service

9 mei 2023

We hebben voor een dag een Máxima 550 gehuurd, niet duur, goed geregeld door Jelle. Aanrader!

Aileen Klomp

Relaxed door Friese wateren

6 mei 2023

Voor het tweede jaar hebben we genoten van een Maxima 630 sloep. Het is een prima boot: gemakkelijk te varen en met veel comfort. Het meest relaxed is echter de service van Inge en Jelle: essentieel voor een echt ontspannen vakantie .

Eric

Vrijgezellendagje op het water met de Maxima 750

27 april 2023

We hebben een heerlijke dag gehad op het water. Het was niet echt warm, maar dankzij de Top hebben we nagenoeg allemaal uit de wind kunnen zitten. Prima boot om een hele dag mee op stap te gaan.

Carla

Dagje uitwaaien in Friesland

29 oktober 2022

Boot gehuurd bij Genieten op het water ….. en dat was het: GENIETEN! Goede uitleg, niet meer dan nodig. Goed materiaal, netjes, schoon en werkend. Volgend jaar weer, maar dan hoop ik met wind in de zeilen door de Friese wateren te gaan. Als het dan tóch op de motor zal gaan, dan weet ik de weg naar Heeg. Groet Maurice

Maurice

Zomervakantie met de Maxima 630 sloep van Genieten op het Water in Heeg Friesland.

18 september 2022

Prachtige en goed onderhouden sloep die heerlijk vaart en makkelijk is te besturen.

De service van Genieten op het Water in Heeg is uitstekend!

Wilko

Super dag gehad !hele fijne luxe sloep !prijs kwaliteit een dikke 10

15 september 2022

Genoten

Manfred

super fijne dag weer gehad bij Jelle en Inge

5 september 2022

Voor de 2e keer de Aira gehuurd en wat is dat een fijne boot zeg. We waren andere zeilboten gewend maar toen we eenmaal bij Genieten op het Water voor het eerst gezeild hebben met de Aira bij Jelle en Inge willen we niets anders meer. Binnen no time zijn de zeilen gehesen, lekkere kussens in de boot die super schoon en handig is met al die bakken erin waar je je spullen mooi in droog kunt houden. Ook bij weinig wind kun je toch zeilen met deze boot.

De vele mogelijkheden vanaf daar zijn super leuk. van de meren tot de leuke plaatsjes waar je naar toe kunt varen. Door de waardevolle tips van Jelle hebben we al 2 heerlijke plekken ontdekt waar we super geluncht hebben aan het water. Een echte aanrader dus. Jelle en Inge, tot de volgende keer.

Jolanda Boeve

Lekker varen

4 september 2022

Heerlij varen met een Aira 22

Johan

leuk verblijven op het water

31 augustus 2022

met de tinyhouseboot kan je iedere dag je “appartement”een ander uitzicht geven. door de zitruimte aan de voorkant buiten heb je optimaal contact met het water. bij eventuele probleem(pjes)en was er goed contact met de verhuurder.

jammer dat er geen jerry aan boord was om bezine bij te halen. er zijn weinig tankplaatsen aan het water.heb er zelf 1 moeten kopen. ook 2 lege gasaanstekers helpen niet als je wil (gas)koken midden op een meer. de schuifpui aan de voorkant viel iedere keer dicht ,ook als je aangemeerd lag. en bij 30 gr en zon wordt het binnen dan te heet.verder was de uitleg summier kort goed voor vergevordenen .

.de boot had nog een begin mankement waardoor pas een uur later kon worden weggevaren. dit had in de ochtend al opgelost kunnen zijn. ophaaltijd was 12.00 uur. de stroomkabel moest ik ook zelf binnen halen.

voor de rest een leuke ervaring!

Gerard van Ruijven

Top!

29 augustus 2022

Wij hebben een kleine boot (Maxima) voor 1 dag gehuurd (2 volwassenen + 1 hondje) en het is prima bevallen. Verschillende routes om uit te kiezen…super mooi gebied. Voor herhaling vatbaar!

Claudia

Fijne boot en fijne service

20 augustus 2022

Heerlijk dagje gehad met de Aira 22. Fijne boot. Wat fijn was, was de mensen van Genieten op het Water direct kwamen toen we een klein probleempje met de buitenboordmotor hadden. Hadden we achteraf ook zelf kunnen oplossen. Sluit me aan bij de eerdere opmerking over de klemmen, maar die gaan ze vervangen. Verder een makkelijk zeilbare boot. Kan ook goed solo gezeild worden.

Je bent lekker snel op het Heegermeer. Leuk dat het ook niet zo’n groot en massaal bedrijf is. Lekker knus en persoonlijk.

Dick

het blijft leuk: zeilen met een Aira

19 augustus 2022

snel en comfortabel: dat is toch echt het kenmerk van de Aira. Jammer dat voor de curryklemmen niet voor een degelijke variant is gekozen.

George Keet

Dagje met Maxima op stap

17 augustus 2022

We hebben een volledige dag genoten met de Maxima sloep. Na een korte instructie m.b.t de werking van de sloep kan de tocht beginnen. Je vaart comfortabel en binnen de kortste keren ben je er aan gewend hoe de sloep reageert op het water. Vanwege de geringe diepgang en hoogte van de sloep (mits je de huif laat zakken) kun je werkelijk overal varen. Vanuit Heeg is het een prima vertrekpunt voor een flinke tocht. Waterkaart en routesuggesties plus zwemvesten zijn in de huurprijs inbegrepen. De huurperiode voor één dag van 9:00 tot 18:00 is ruim voldoende voor een onvergetelijke dag uit.

Lucas Cunnen

Genoten

15 augustus 2022

Nette boot, betaalbaar. We hebben genoten. Voor herhaling vatbaar.

Paul Loran

Fantastische beleving met Tiny Boathouse

15 augustus 2022

Heerlijk weekje op het meer gehad. Leuk om met je eigen huisje overal naar toe te varen en te overnachten. Het is ruim comfortabel heerlijke bedden, ruime keuken. Zelfs een warme douche! Geweldig dakterras. Genieten op de loungebank van de zon die onder gaat. Goede tips om te overnachten gehad van Jelle. Hij is ook klein stukje meegevaren bij eerste stuk dat was prettig ivm de drukte! Onze kids hebben het ook super gehad. Het was een hele beleving!

Esther

Top dag!

14 augustus 2022

Heerlijk gevaren met een Maxima sloep. Fijn bedrijf!

Harry

Heerlijk dagje op het water!

31 juli 2022

Mooie comfortabele sloep (Maxima 550), klantvriendelijke mensen en prima service.

Nauta

Fantastisch!

19 juli 2022

We hebben enorm genoten van de boottocht. Het was een prachtig bootje. We kregen verschillende routes mee waaruit we konden kiezen. Top geregeld! De service is super.

Anita

Top service en goede materialen

19 juli 2022

Nu voor de derde keer sloep gehuurd en mijn ervaring is nog steeds heel goed! Goede kwaliteit materialen en erg goede service met goede bereikbaarheid ! Ik blijf er terugkomen

GEERT

Lekker pruttelen op het water

19 juli 2022

Het waren prachtige dagen met Máxima dankzij Jelle. Schone boot. Voldoende brandstof, allemaal all in. Wij hebben genoten!!

G.J. van Meurs

Prima boot en plezierig geholpen

17 juli 2022

Prima boot en plezierig geholpen

Jan

Super zeilboot!

15 juli 2022

De Aira was voor ons een onbekende zeilboot maar na een heerlijk dagje zeilen onmiddellijk een top favoriet! Lekker sportief, makkelijk te handelen boot. Een aanrader voor een fijn dagje op de Friese meren.

Harald en Anja

Top bedrijf vriendelijke mensen

13 juli 2022

We hebben fijn gevaren met de sloep voor 5 personen.Genoeg ruimte voor 4 personen

Francis ditzel

Máxima 630 prima sloep

12 juli 2022

Zeer tevreden over de sloep en de verhuurder. Prettige ontvangst en uitleg. Boot in goede conditie en mooie tocht gemaakt.

Han Dieperink

Aira 22 Fantastische boot , snel comfortabel en ligt goed op het roer

11 juli 2022

We hebben met 4 man en dikke windkracht 4 mogen met de Aira 22 en zijn een valk gewend, maar dit was even wat anders. Geweldige sportieve comfortabele en snelle boot. Ruim genoeg , 5 /6 volwassenen had ook zeker gekund. En ja als je dan ook nog de boegspriet uitschuift en de Gennaker erop zet kan je met 50 m2 nog meer lol hebben. We vonden het met elkaar een hele leuke ervaring en gaan nog veel horen van dit schip . Randmeer , Centaur, Valk staan v.w.b. de zeil eigenschappen en comfort op dikke achterstand.

Frits

Ervaring boot huren

9 juli 2022

Wij zijn niet heel erg tevreden. De boot wil alleen heel langzaam of snel. Er is geen middenweg. Heel vervelend als je een tocht doet. Dit wel aangegeven na de tocht. daar is helemaal niet op gereageerd. Teleurstellend. Volgende keer zoeken we ergens anders een bootje te huren.

Eva Schriemer

Een prachtige week in de Tiny house boat.

9 juli 2022

Wat heerlijk dat wij op deze manier onze vakantie mochten vieren. Je kan op de mooiste aanleggen. Prachtige natuur, zonsondergang, rust, ruimte en gezellige dorpjes. De boot is met alle luxe voorzien wat zeker het echte genieten versterkt. Prachtig bedrijf, ze zijn altijd bereikbaar voor hulp en advies. Jelle, dankjewel het was echt “genieten”!

Leonard en Gerlinde Lugtenberg

Top!

3 juli 2022

We hadden een heerlijke dag op het water in het prachtige Friesland! De boot ( maxima 550) is nieuw, schoon en vaart fijn. De verhuurders zijn behulpzame en vriendelijke mensen. We komen graag weer een keer terug.

Frans Formijne Jonkers

Perfect geregeld. Gewoon goed!!

30 juni 2022

Voor ons de eerste keer dat we zelf met een boot zijn gaan varen. Een belevenis met een prachtige boot…..

Hans Jansen

Varen met de Aria 22

27 juni 2022

Wat een fijne boot. We hebben veel met jachten gezeild (vooral bavaria’s), en vroeger natuurljik BM en polyvalk, laatste jaren weer wat meer spelevaren met Tirion21, RS300 en nu de Aria ontdekt. Hij heeft het allemaal: veel sneller dan de valk, meer comfort vanwege de reeflijnen, kussens en fijne kajuit, eenvoudiger dan de Tirion, en maar 1m20 diep. In 5 kwartier kruisend van Wetterspetter naar eilandje bij Kruzpole bij ZW2 a 3. Het zou fijn zijn als de fokkeschoot beter hanteerbaar zou zijn, niet handig. Afhandeling en uitleg boot goed.

Pieter van Leeuwen

Bootje huren, snel en prettig geregeld!

26 juni 2022

‘ s Avonds vragen of je een bootje kunt huren, dezelfde avond nog geregeld!

Dankjewel Jelle! We hebben er zeer van genoten, mede door het prachtige weer!

Theo Achterberg

Dagje Aira 22

22 juni 2022

Positief: De Aira 22 is een heerlijke boot om mee te varen. Ondanks dat de wind zeer zwak zou worden, zijn we blij dat we niet zijn gaan sloepen.

Negatief: Na een lange rit is het fijn als er koffie is (gratis of betaald). Verder was het enthousiasme van de medewerker niet heel groot. De meest noodzakelijke aanwijzigingen werden gegeven. Ook om zwemvesten moest worden gevraagd.

HJL

Heerlijke Midweek Tiny Boathouse

11 juni 2022

Enorm genoten vh mooie huisje! Super gastvrij ontvangen en zeer gemoedelijke sfeer bij Genietenophetwater van Jelle en Inge. Sloepje ook erg leuk om mee te varen en de prachtige zeilboten zeilen heerlijk en zijn zeer comfortabel. Alles zeer aan te raden. Wij komen

zeker terug!

Annelies van Es

Mooie sloep en top service

5 juni 2022

We hadden een gastvrij ontvangst en zeer duidelijke uitleg van een prachtige luxe sloep. Prijs/ kwaliteit prima !

Hans

Genieten op het water , Zeilen met de Aira 22

23 mei 2022

Gastvrij ontvangen door Jelle, heldere uitleg.

Een leuke snelle boot, comfortabel met de kussen op de banken en zithoogte.

Voor een leuke dag zeilen vanuit Heeg een absolute aanrader !!!

Martin Knippers

Fijn bootje !! leuke mensen !!

17 mei 2022

Heerlijk sloepje ! Fijne vaar eigenschappen!

Peter Bruggeman

Helemaal top !

15 mei 2022

Super leuke dag!super fijne en mooie boot!we hebben genoten!komen zeker een keer terug!

Fred

Top vakantiegevoel in eigen land

6 mei 2022

Genoten van het varen over de Friese wateren met de Maxima 550. De Alexia ziet er heel mooi en keurig uit met heerlijke zitkussens en genoeg plek voor 4 personen en een hond. Varen ging goed en makkelijk, motor maakt best wat lawaai, maar dat zal normaal zijn. Mooie routes, leuke plaatsjes om aan te leggen. Was een topdag! Echt vakantiegevoel😊

Jeanine

Geweldig genoten

3 mei 2022

Wij hebben op 2 mei 2022 met 5 volwassenen en 3 kinderen maxima 630 gehuurd. Super nette sloep met ruim voldoende zitplaats voor iedereen. Aan boord een koelkast. Je krijgt routes mee. Fijne service en heel relaxed en toegankelijke medewerkers/eigenaren.

Diana Oosten

Sloepje varen

29 april 2022

Prima geregeld. Reageren snel. Sloepje lag klaar. Leuke mensen.

Heerlijk gevaren

Een aanrader

Monique van Gerwen

Fantastisch varen

24 april 2022

Wij hebben 3 dagen heerlijk gevaren met de Maxima 550 sloep op de Friese meren. Een fijne en schone sloep! Omdat we dicht bij Jelle & Inge ons boothuisje hadden werd de sloep gebracht en gehaald. Wat een service. Top!

Hans & Birgit

Gehuurd de Aira 22 als alternatief voor een Valk.

19 april 2022

Deze boot heeft tov een Valk een eenvoudiger bediening, meer comfort (zitten op banken ipv in de kuip) en zeilt wellicht zelfs beter. Boot had een goede buitenboordmotor als ook Gennaker (eenvoudig te monteren). Prima en duidelijke uitleg bij vertrek. De mast is niet strijkbaar waardoor je minder opties hebt om overal te kunnen varen (blijft echter voldoende over voor een paar dagen).

Jan Janssen

Heerlijk (ont)spannend!

9 oktober 2021

Keurig, prachtig,schoon en mooi tinyhouse op deze boot.heerlijk 2 persoonsbed.voor de eerste keer was varen spannend en heerlijk relaxed.we gaan nog n keertje in de zomer doen.goede uitleg en vriendelijke behulpzame eigenaars.aan te bevelen!

Philip

Prima service!

27 september 2021

We hebben heerlijk gezeild met de Aria 22. Normaal huren wij een Valk maar de Aria biedt veel meer comfort. Veder was de service en flexibiliteit heel fijn. De boot werd op locatie gebracht en dat was super.

Laurent Joosen

Klantvriendelijkheid een 10

24 september 2021

In 2020 een sloep gehuurd via Genieten op het Water en volledig betaald. Door omstandigheden echter moeten cancelen. Op initiatief van verhuurder zelf huur omgezet in een tegoed, dat we meer dan een jaar later hebben gebruikt.

Afgelopen zaterdag heerlijke tocht gevaren Heeg -IJlst – Sneek- Langweer – Heeg. Prima sloep (Maxima 630) Echt een aanrader! We komen zeker terug!

Hans

Genieten op het water

17 september 2021

Heerlijke route gevaren, prima boot, mooie omgeving. Goede service!!!!

Marloes

Sloep maxima flying lounge 750

13 september 2021

Gisteren hebben wij met ons gezin en kleindochter een sloep gehuurd van genieten op het water in Heeg. Het was mega leuk. De sloep zag er prachtig uit. We hebben 8 uur gevaren over de Friese meren en wateren. Het weer werkte mee. Alles was perfect. Dank voor de super sloep. Voor herhaling vatbaar.

Edward De Bock

Leuke 3 daagse vaartocht

8 september 2021

We hadden boot Máxima 550 gehuurd voor 3 dagen, met ligkussens en volledige kap ( konden we onderweg de boot afsluiten). Na fijne uitleg de vaarroutes en waterkaarten meegekregen begonnen aan onze 3 daagse tocht- schitterend weer getroffen. Eigenlijk was de bedoeling om voor de 2 nachten een slaapplek te boeken bij een plaatsje waar we zouden uitkomen (geen plan gemaakt-lekker ontspannen varen en kijken waar we terechtkomen) maar ivm de grote nazomerdruktes lukte dat niet.

Toen maar in een passantenhaven overnachting geboekt en in de boot geslapen- onder een paar plaids lukte dat prima. In de jachthavens is alle sanitair en ook winkeltjes voor ontbijt broodjes en dergelijke.

Voor ons de eerste ervaring op kleine boot overnachten en door het mooie Friesland gevaren.

Topverhuurders met fijn contact- het was voor ons een heerlijke ontspannen vaartocht geworden.

Dank voor de mooie boot en alle uitleg.

Lia en Aloys

fijn gevaren op heerlijke boot!

5 september 2021

het was een heerlijke dag dus perfect met de boot van Genieten op het water!

Aardige ontvangst en niet moeilijk dat we iets later waren.

Top!

Anit van de Bor

Heerlijk varen!

4 september 2021

Fijn en vriendelijk geholpen, goede uitleg ( ook toen we even in paniek belden op het water omdat we na een stop de boot niet meer aankregen. Hij stond niet goed in zijn neutraal..) en het allerbelangrijkste; een heerlijke sloep! Wij hadden Willie mee. Bedankt Jelle en Inge, wij gaan zeker nog eens een boot bij jullie huren.

Suzanne

Genieten op het water met een grote G

30 augustus 2021

Bij het boeken van de sloep zijn wij via de app snel te woord gestaan, waardoor wij onze sloep voor een dag hebben mogen boeken.

Afgelopen zondag hebben wij met jullie sloep ‘Bea’ mogen varen.

Na een korte duidelijk instructie hebben wij ondanks het niet al te mooie weer ontzettend genoten! Wij zijn geen ervaren ‘vaarders’ maar wij hebben ons prima en veilig over het water kunnen begeven. Ook werd de sloep door andere ‘ervaren’ vaarders opgemerkt en kreeg deze veel belangstelling.

Wij durven daarom ook wel te benoemen, dat je ons zeker nog een keer zal gaan aantreffen! Is het voor een dagje varen of wellicht een verblijf in een van jullie huisjes op het water.

Roos

Helemaal top

30 augustus 2021

Duidelijke instructies, boot was brandschoon en communicatie ging vlot! Echt een aanrader.

Max

Huren zonder poespas

28 augustus 2021

Voor het eerst een sloep gehuurd na 15 jaar zelf een boot gehad hebbende. Bij Genieten op het Water terecht gekomen. Via mail en later telefonisch makkelijk afspraken maken en men dacht mee met onze vragen. Nette ‘no-nonsens’ sloep Maxima 550 (twee weken probleemloos gevaren) net als het contact met de verhuurder; duidelijk, eenvoudig en klantvriendelijk. Wat ons betreft een blijvertje voor een volgende vakantie.

Peter Hendriks

Super!

22 augustus 2021

Super klantvriendelijk zowel per mail en telefoon als op locatie. We hebben een geweldig leuke dag op het water gehad met de mooie comfortabele sloep Máxima. Genoeg ruimte met 11 personen en 1 hond en heel fijn de 2 koelkastjes. Echt een aanrader!

Kosman

Super dagje

19 augustus 2021

Na heldere instructies over het gebruik van de boot en nog wat opstartprobleempjes (we hadden nauwelijks vaarervaring) hebben we toch een hele mooie tocht kunnen maken dankzij de duidelijk aangegeven vaarroutes. Echt voor iedereen aan te bevelen.

Reinier

Twee heerlijke weken!

18 augustus 2021

Twee heerlijke weken op het water met de tiny houseboat. Ons eigen huisje midden in de natuur, want aanleggen bij een van de rustige Marrekrite aanlegplaatsen voelt alsof de bewoonde wereld heel ver weg is.

De pizzapraam en de bakkersboot die op de wat drukkere plekken aanleggen zijn fantastisch. Ook met minder goed weer een aanrader want er is voldoende ruimte aan boord voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Dank je wel Jelle!

Familie Vos

Vriendelijk ontvangst !

16 augustus 2021

Eindelijk weer na 2 jaar een sloep gehuurd , de vloot van jelle ziet er nog keurig uit !!

Pascal

Hatte viel Spaß mit der Familie

16 augustus 2021

Schiff läuft gut Höhe und wendet leicht. Raumschots auch schnell.

Rollfock schwer zu Rollen.Vorschiff setzt bei Welle manchmal hart ein.

Als Daysailer viel Segelspass.

Rudolf Schrempf

Top dag met top sloep!

16 augustus 2021

Wat hebben we een leuke dag gehad met de Maxima sloep! Enorm genoten op het water, super weer en een hele fijne sloep. Genoeg ruimte en comfort. Klein bedrijf, persoonlijk en goed bereikbaar. Ja, dit zullen we vaker gaan doen. tot de volgende keer!

Marleen de Vries

Genoten!!

16 augustus 2021

De Maxima 750 flying lounge gevaren. Wat een genot. De boot is perfect. Goede vaareigenschappen. De ontvangst was heel relaxt. Fijn bedrijf. Goede parkeermogelijkheden. Niet massaal. Kortom heerlijke dag gehad. Echt een aanrader. We hebben de Sneek route gevaren. Echt een aanrader.

Linda

Super sloepje

15 augustus 2021

Erg fijn bedrijf om een sloep te huren. Heel relaxed en prettig. Wij komen hier zeker terug!

Helen de Vries

Mooie sloep, leuk geholpen!

15 augustus 2021

Mooie luxe sloep, keurig geholpen en een hele leuke omgeving om te varen.

Marco Bos

Fijne zeilboot

14 augustus 2021

We hebben aira 22 gehuurd. Heel makkelijk te zeilen en ligt rustig op het roer. Het reefsysteem is ook heel simpel, al met al een heel fijne boot.

Geert

Echt genieten

13 augustus 2021

We hebben heerlijke twee weken gehad in de Hanze. Deze boot zeilt fantastisch en er is genoeg comfort om met zijn 4tjes een ontspannen vakantie te beleven. Kortom; genieten op het water!

fam Mulder

Maxima 750 super sloep

11 augustus 2021

Dagje gevaren met de nieuwe Maxima 750 sloep en enorm van genoten,ondanks het de regen in het begin van de morgen( voor de rest prachtig weer) heerlijke ruime sloep, we waren met 8 volwassenen en prachtige route gevaren.

Jammer dat er in zo’n sloep geen toilet aan boord is,zeer gezien bij weinig openbare toiletten en 5 vrouwen aan boord

Overigens heel goed op weg geholpen de eigenaar van dit mooie bedrijf!

fam Koster

Aira 22

10 augustus 2021

We waren benieuwd naar de goede verhalen die we hadden gehoord ober de Aira, en deze zijn allemaal waargemaakt. Zeilt super. We hadden 4-5 Bft met vlagen 6, dus gereefd gevaren. Eenvoudig te zetten. Helaas door de stevige bries niet de gennaker kunnen proberen.

Mooie lokatie een erg vriendelijke service

Erik

Geweldige ervaring!!

9 augustus 2021

Glamping op het water, echt van álle gemakken voorzien.

Heerlijk genoten van de Friese wateren.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Wendy

Familedag Toon

6 augustus 2021

Was gewoon geweldig met de Maxima 630.

Kaart en info meegekregen van Jelle en een superroute gevaren door oa Ijlst Sneek Heeg en nog 3 plaatsen.

Boot is in topconditie, en duidelijke instructies en tips gekregen van Jelle.

Wij komen zeker terug!

Joost

De Aira 22

6 augustus 2021

Een dag gezeild met de Aira 22. Helaas weinig wind. In de middag ietsje meer. Stabiele boot. Pakt bij een vlaag snel op. Ruime kuip en eenvoudige zeilvoering. Je hoeft geen ervaren zeiler te zijn om hiermee overweg te kunnen. De klemmen voor de schoten functioneerden niet optimaal. Hebben onderhoud nodig.

Om een of andere deden was het rif achter niet ingeschoren. Als je had moeten reven zou het grootzeil eers moeten laten zakken en inscheren. Het reefsysteem op zich is single line van Selden. Dit is zeer eenvuodig te bedienen. 2 grote bakskisten om spulletje mee tye nemen. Voort de sportivewlingen onder ons kan je oo eenm genakker meekrijgen. Heebben we niet gebruikt omdat we aan de wind terug moeten varen. Dus niet kunnen uitproberen.

Rolf Hommes

Huur aira 22

5 augustus 2021

Prima boot en locatie voor een dagje zeilen.

Teake Vaartjes

Goed voor elkaar

26 juli 2021

De nieuwe aira 22 is een echte aanrader. Zeilt beter dan een valk, is beter te bedienen en heeft meer comfort. Kinderen sliepen in het vooronder. Koste wel wat tijd om de boel om te bouwen maar op deze manier paste we er alle 4 in!

Saskia Hagedoorn

Echt!! Genieten op het water met gezin

24 juli 2021

Wat hebben wij afgelopen week genoten op het water van onze tinyhouse boat. We zijn weer een ervaring rijker. Prachtige boot met alles erop en eraan. Goeie bedden, een keukentje en zelfs een dakterras waar je heerlijk kan loungen. We hebben heerlijk overal aangemeerd en we hadden ook een klein motorbootje erbij gehuurd. Op die manier kan je je savonds makkelijk Verplaatsen naar een restaurant als je wat verder weg ligt. De eigenaar Jelle is een topper en super relaxed. Top service. Wat is Friesland toch mooi. Zeker voor herhaling vatbaar

Dennis van Harreveld

Fantastische tiny houseboat vakantie met het gezin!

24 juli 2021

Wij hebben een fantastische week gehad! Heerlijk varen, aanmeren bij een van de eilandjes, alles bij de hand en volop genieten van de natuur. Een aanrader voor iedereen! Goede service en vriendelijke eigenaren. Naast de tiny houseboat, hebben we ook gebruik gemaakt van de kleine motorboot en de sups. We gaan dit zeker nog een keer doen.

Gillian

Best idea for a family weekend trip!

23 juli 2021

We hired the house boat for 3 nights with my husband and 2 children. It was probably the best weekend we had in 5 years. This is a brilliant idea, as you are changing the location for the night each time. We got a completely new boat and very comfortable. Everything you need was there, even for cooking. The boat has 2 separate bedrooms, a shower, WC, a kitchen and a living room and a roof top terrace as well as 2 small terraces on the ground floor. We managed to see so many places and wild animals, such as deers, a lot of birds etc. We stayed for the night in the national park and it was an unforgettable experience. It was easy to fuel the boat and add water in it when needed. Very easy with children (2 years and 6 years), they enjoyed a lot too. An experience you will never forget, totally worth it.

Julia

Aira 22

22 juli 2021

Op 21-07-2021 voor het eerst in een Aira 22 gezeild.

Echt een super ervaring in een super boot!

Prijs & kwaliteit & service (Jelle Schoeman is een aardige en relaxte gast!) in een woord top!

Na jaren gevaren te hebben in BMers, Valk en Randmeer… is dit echt een klasse apart!

Anne van de Pol

Hard, hoog, in plané en vooral comfortabel en ontspannen varen.

16 juli 2021

Wat een zeilfeest, die Aira 22. Zelfde afmetingen als een Valk of een Randmeer, maar het moderne ontwerp van romp en zeilen zorgt voor meer snelheid op alle koersen. En nog meer met gennaker. Verbazend is dan dat het zeilcomfort ook beter is. Het zetten van de gennaker vergt wel behoorlijke handigheid. Verder miste ik een cunningham-line, terwijl het kousje wel in het grootzeil zit.

George Keet

Mooie sloep!

11 juli 2021

Mooie nette sloep waarmee we heerlijk een dagje Heeg en Workum hebben gedaan. Leuk een aantal Marrekrite aangedaan.

Mark

Onbetaalbaar

5 juli 2021

Mijn moeder van 83 had nooit gedacht dat ze nog in een bootje over de Friese Meren zou varen. Maar met de sloep van Genieten op het Water is het mogelijk gemaakt. Fantastisch! Dag met gouden randje!

henrique te Kiefte

Hoera voor het zwemtrapje

29 juni 2021

Vorig jaar genoten met zijn tweeën en daarom nu op herhaling met de (3 volwassen) kinderen, dus gekozen voor de wat grotere Maxima 630.

Mooie sloep met voldoende ruimte en vooral het zwemplateau-/trapje viel in de smaak!

Nog wel een paar boze brugwachters omdat we in Sneek en IJlst vergaten snelheid te minderen. En dan is de ene direct boos terwijl de ander het met humor oplost. Overigens zit op deze sloep een boegschroef en dat is toch wel erg handig voor amateurs als wij zijn 🙂

Een geweldige dag op de Friese wateren.

jos kunze

Fijne boot! Goede service!

29 juni 2021

Fijne kleine boot, de maxima 550! Daardoor kun je ook de smallere vaartjes bevaren, net wat leuker!

Nina en Cor

Feestje op het water.

28 juni 2021

Prima boot en service. Jelle kwam de boot brengen en halen op de camping. Mooi bedrijf, echt een aanrader!!!

Goede jonge ondernemers!!!

Konen zeker terug.

Nelleke B

Heerlijk gezeild met de aira

26 juni 2021

Fijn dat er een plek is om deze boot te huren. Behulpzame mensen.

Jan

Dapper en mooi sloepje..

25 juni 2021

We hadden een prachtige dag uitgezocht voor een toertje met een 550 sloep.

Ontvangst en uitleg waren prime en het bootje voer heerlijk en lekker stil.

De waterkaarten en routebeschrijving waren de slagroom op de vaar-taart.

Sneek en IJlst waren prachtige plaatsen om door te varen.

Ik kan de verhuurder en de omgeving van harte aanbevelen, Bedankt!!!

Jan

Prima vervanger voor de valk

20 juni 2021

Vriendelijke mensen maar vooral het bootje viel goed in de smaak. Net even iets meer zeil beleving dan met een valk. Maar ook de kussens en de bakkisten maken deze boot aanzienlijk comfortabeler. Wat mij betreft perfecte vervanger voor de valk

Marcel

Zoals ik al eerder aangaf;”Nooit meer een valk;”

18 juni 2021

Prima ontvangst en klantvriendelijk. We houden zeker contact. Wanneer ik weer in de gelegenheid bent om een open zeilboot te huren meld ik mij wederom bij “genietenophetwater.nl”

Jan Tempelaar

Heerlijk dagje op het water ! Top👍🏻

16 juni 2021

Nadat we door de regen in Mei de afspraak konden verzetten en gisteren alsnog een dagje konden varen, hebben we echt genoten. Boot lag klaar, koelbox was al op temperatuur, kaartje mee en varen maar! Prima boot, de maximasloep.👍🏻👍🏻

Anno en Hetty

Prachtige en goed uitgeruste aira 22.

15 juni 2021

We hebben een hele leuke dag gehad met een genakertje er op met uitschuifbare spriet. Heerlijk gezeild. Goed uitgerust alles is aan boord.

Goed aan te rijden en ook gauw op Heegermeer en Fluessen. Vertrouwen in goed omgaan met materiaal. Heel fijn. Onderweg werden we door iemand in een valk gevraagd over de ervaring van de Aira. Ik zei dat dit prima bevalt.!! Sportief potentieel en eventueel een wedstrijdje mee te varen! Ik zeg doen

Linda

Super boot!

13 juni 2021

Prettige ontvangst! Zeer toegankelijk en…….gastvrij! Maar wat een schitterende boot is deze Aira om mee ge zeilen. Ik was er door getipt door een voorbijganger die mij toeriep;”nooit meer een valk!” Ik vond dat wat overdreven maar deze man had helemaal gelijk. NOOIT MEER EEN VALK.

Aira dat zeilt heerlijk en zit comfortabel.

Jan Tempelaar

Het was " genieten op het water"

11 juni 2021

Fijne boot, lekker gevaren en van alle gemakken voorzien. Wij hebben genoten.

I. Hollemans

Dagje zeilen met de Aira 22

9 juni 2021

De Aira 22 van “Genieten op het water” heeft alles wat je wenst voor een dagje zeilen met het gezin (4x). Zeilt fantastisch en is comfortabel. Ook de service van “Genieten op het water” is top!!

Gerben Sassen

Écht genieten!

6 juni 2021

Prima verzorgde en uitgeruste boten, vriendelijke en hulpvaardige ontvangst. Geen moeilijkdoenerij, maar wederzijds vertrouwen in correcte omgang met het materiaal. Kortom, écht zorgeloos genieten! Terugkeeradres. Dank, Jelle!

Jan Wouter Lok

Fantastische dag

31 mei 2021

30 mei 2021 gevaren met een zo goed als nieuwe sloep met 6 volwassenen en onze labradoodles.

Prima uitleg gehad over de boot en zeer prettig ontvangen door het bedrijf.

Stephan ankone

Eiland hoppen

23 mei 2021

Fantastische dagen met prachtig weer!

Heel leuk voor alle leeftijden!

Quinten

Tinyhouse op het water

18 mei 2021

Wederom weer super gehad! Top voor mooi en minder mooi weer. Goed geregeld allemaal en een heel vriendelijk verhuur bedrijf!!!

Paula

Fijne dag

15 mei 2021

Hele fijne dag gehad in een sloep van Jelle.

Alles verliep soepel en flexibel. Top! Voor herhaling vatbaar.

Chris

Rondje Luts met Maxima 550

12 mei 2021

Prettige relaxte ontvangst. Een prachtige tocht gemaakt. Máxima 550 is een top boot! Ruim genoeg voor 4 volwassen. Genieten op het water absoluut aan te raden!

Maryse van Beek

Tiny houseboat erg leuk

11 mei 2021

De Tiny houseboat gehuurd voor lang weekend, erg leuk je kan aanleggen en overnachten op mooie plekken en je hebt alles bij je. Loungen op het dakterras was top! Verrassend compleet, met oven, kookplaten, cv, electra en goede warme douche. We hebben heerlijk rondgevaren.

Enige minpuntje is de kleine pomp wc, met alle andere luxe aan boord viel die nogal tegen. Electrisch was beter geweest.

Tips voor de verhuurder: zwemvesten, meer haakjes/plankjes in de douchecabine en slaapkamer en iets waardoor je droog blijft tijdens het varen als het regent, een scherm oid.

Tot de volgende keer.

Familie met pubers

Weer heerlijk gevaren

10 mei 2021

Inmiddels zijn we vaste klant bij Genieten op het Water. Iedere keer weer dik tevreden. Deze keer de Maxima 550, ook een fijne boot.

WJ

Aira 22, DOEN!

2 mei 2021

Aira 22 gehuurd voor 4 dagen. Wat een fijne boot. Goed zitten en mooi zeilen.

Boot wordt verhuurd incl bijv tonnetje, zwemvesten en reservetankje benzine.

Snelle service!

Liesbeth

De Maxima sloep

29 april 2021

Afgelopen weekend een sloep gehuurd bij Jelle en Inge van ‘Genieten op het water” Een mooie sloep en een uitstekende service. De sloep werd gebracht en opgehaald. Chapeau!

Volgend jaar weer.

Hans van Suijlekom

Geweldig genoten van een dag op het water!

28 april 2021

Meer dan tevreden over het ontvangst, de service de route, de sloep Maxima 550 en de prijs. We komen zeker nog een keer terug. Echt een aanrader!

Sylvia

Heerlijke dagen in februari op de Tiny House Boat

1 maart 2021

Heerlijk een paar dagen met de Tiny House Boat het water op geweest. Wat genieten op het water van je “eigen varende huisje” met alles wat je nodig hebt. Met 4 personen in februari al lekker genieten van de rust, zon en het mooie weer. Jelle….dank voor de goede en relaxte service & klantvriendelijkheid!

Sophie Tijhuis

Maxima 550 in de herfstvakantie

15 oktober 2020

Op 13 en 14 oktober genoemde boot gehuurd bij “Genieten op het water”. Volgens afspraak is de boot reeds op de 12e afgeleverd op ons verblijf adres. Mooie boot die aan onze verwachtingen voldeed. Het was een gok zo in de herfst maar desondanks een paar leuke droge dagen gehad en op dinsdag zelfs zon. De boot is vervolgens weer opgehaald. Ik raad dit bedrijf aan voor het huren van een sloep.

Patrick Berfelo

Aanrader

29 september 2020

Als booteigenaar zelf heb je toch een andere kijk op huurboten. De huurboot was perfect een geweldige mooie indeling qua boot en zeer gebruikers vriendelijk in het besturen. Nette afgewerkte boot en super schoon bij aanvang huur. Kan Jelle ( de eigenaar) alleen maar complimenteren met de service en betrokkenheid die hij biedt. Wij gaan zeker volgend seizoen ( 2021) weer een boot huren bij Jelle en willen de grotere versie eens uitproberen. Ik kan Jelle en Genieten op het Water van harte aanbevelen voor een zorgeloze huurperiode met super fijne boten en service !!

Frank Hooky

Heerlijk uitgewaaid in Friesland

26 september 2020

Een rolstoel en watersport is niet echt een goede combi.

Onlangs huurden wij met z’n drietjes een gelijkvloerse houseboat In Friesland.

Een vast bed, toilet en keukentje, maar ook verrassend leuk gevaren! Met boeg en hekschroef, maar ook zonder kregen we t huisje na wat oefenen netjes langs de kant.

Dochter vond het slapen op de verdieping helemaal geweldig- daar is het uitzicht ook geweldig.

Veel lachende gezichten ?

Deurtje naar wc en slaapkamer zijn 60 cm breed; voor mij net genoeg!

Echt een aanrader als je een paar dagen wilt onthaasten.

Astrid Rozeboom

Top dag!

21 september 2020

Afgelopen zaterdag hebben we met vrienden (en 2 kleine kinderen) gevaren met de Maxima 630 sloep. Een heel nette en goed verzorgde sloep. Aan zwemvestjes voor de kinderen werd gedacht.

De service is top! Vanaf het eerste contact merk je de betrokkenheid en professionaliteit van Jelle en Inge. Eenvoudig en snel communiceren per app en een duidelijke uitleg van de mogelijke vaarroutes per mail.

Wij hebben genoten van deze dag en komen zeker nog een keer terug. Een echte aanrader!

Wendy

Mooie sloep voor een redelijke prijs

21 september 2020

Er lag voor ons een vrij nieuwe ruime sloep klaar met het windkapje omhoog. Deze was gemakkelijk plat te leggen. Lekker gevaren met deze heerlijke boot de motor zou iets meer vermogen mogen hebben voor op de meren maar om te cruisen perfect. Alles goed geregeld, ik zou volgende keer zeker weer voor deze mooie Maxima sloep gaan.

Marco

A feather in your hat!

20 september 2020

very nice people, and great service.

Een topdag, alles netjes voor elkaar. In plaats van een valk kregen we een Aria 21 mee. Eeen geweldige boot.

Veel dank.

gerdine veen

Geweldige aira

20 september 2020

Wij hebben een top dag gehad op het heegermeer met de aira.

In eerste instantie hadden we de polyvalk gehuurd maar bij aankomst sprong de aira meteen in het oog. Gelukkig is jelle de moeilijkste niet en konden we de boot voor een zeer schappelijk prijsje omboeken.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Mark lok

Fijne vaartocht met Maxima 630

19 september 2020

Geïnteresseerd in de Maxima 620 of 630 (beiden zelfs schip, enkel andere looks) helemaal vanuit Rotterdam naar Friesland gereden. En niet voor niets. Heerlijke dag gevaren. Niet 100 formulieren invullen voor vertrek, binnen 10 minuten sta je bij de boot die al klaar ligt. Korte uitleg en je bent weg. Je krijgt nog vaarroutes en een kaart mee. Heerlijk door kleine dorpjes én door Sneek gevaren. Op meren was het wat onstuimig en moest kap weer omhoog. Dat was wel even puzzelen, maar uiteindelijk weer gelukt. Hele fijne boot, heerlijk gevaren. Voor herhaling vatbaar. Of zelf een aanschaffen 😉

Dennis

Keurig

19 september 2020

Vanaf reservering tot en met terugbrengen alles keurig voor elkaar. Wij hebben genoten van een dagje met een Maxima 550 op het Friese water. Mooie omgeving, keurige boot, gezellige terrasjes. Al met al een succes!

Aline

Aanrader

18 september 2020

Máxima 630 gehuurd voor een dag.

Fijne boot en niet duur.

Vriendelijke mensen.

Volgend jaar zeker nog een (paar) keer.

Simme van de Lustgraaf

Echte Aanrader

17 september 2020

Bij aankomt prima op weg geholpen, Zeer vriendelijk personeel, Uitleg was prima, Meerdere vaarroutes meegekregen. Goed onderhouden boot de maxima 630. Zelfs een koelkastje aanwezig voor de versnaperingen (wel zelf meebrengen) Prima keuze.

Hans Lammers

We hebben genoten.

17 september 2020

Het was een erg aangename dag zeilen op een goed verzorgde en fijn varende boot ( Aira 22).

Het is een klantvriendelijk en geschikt verhuurbedrijf. Bedankt.

Frans Formijne Jonkers

Top bootje

16 september 2020

Wat een fijne boot die Maxima 550. Perfect voor het Friese meren gebied. We hebben genoten! Prima bedrijf en fijne mensen.

Arnold Blaauwe

AIRA 22

14 september 2020

Deze boot had ik ooit op de Hiswa gezien. Was toen al onder de indruk. Nu hebben we er echt mee gevaren. GE-WEL-DIG.

Reserveren (en wijzigen) was super eenvouidig. Borg heel simpel geregeld. Relaxte ontvangst en uitleg.

Volgend jaar zeker weer.

D.D. Offringa

Tiny Houseboot ervaring

11 september 2020

Het varen met dit drijvende huisje is wennen, is niet makkelijk op koers te houden en duurt even voor je hier aan gewend bent, door de hek- en boegschroef zeer makkelijk en precies te manoeuvreren.

Goede bedden, leuk geheel en van alle gemakken voorzien.

We adviseren om een anker mee te nemen zodat in het geval van eventuele motorpech de boot op zijn plek is te kunnen houden, door de hoogte is het zeer windgevoelig.

Suggestie aan Jelle en Inge:

Geef op een vaarkaart aan waar je met deze boot kan komen en aanleggen om benzine te tanken, bij de meeste jachthavens verkopen ze alleen diesel brandstof.

Ger

Varen in Friesland met sloep

10 september 2020

Onze eerste kennismaking met Friesland. Sloep (Maxima 550) gehuurd voor 2 dagen bij ” Genieten op het water”. Relaxte ontvangst door Jelle en goede uitleg. Aan de hand van meegekregen kaarten – en ook Google Maps is af en toe wel handig – flink eind gevaren. Van Heeg naar IJlst, Sneek en o.a. Woudsend terug naar Heeg. Prachtige ervaring. Eerst wel even spannend want “remmen” met zo’n boot werkt iets anders dan met een auto… 😉 Maar als je alles rustig aan doet – en je zit tenslotte op het water voor je rust en ontspanning – kan er niet veel misgaan. Helaas lieten de tweede dag de weergoden ons een beetje in de steek dus de tocht een beetje ingekort, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Wout

Varen in Heeg

10 september 2020

Een dagje varen in een leuke sloep van “genietenophetwater”.

Het moest een leuke dag worden, maar de regen speelde ons parten, maar desondanks voor ons een hele leuke en spaannende vaart!

Bedankt!

Gerrit Netto

Gerrit Netto

Polyvalk

6 september 2020

Prima boot, goede prijs-kwaliteit verhouding. Prettige relaxte ontvangst., geen moeilijk gedoe met borg. We hebben een leuke dag gehad zeilend op het Heegermeer!

Volgende keer zeker weer naar dit adres.

Basten

Maxima 550

6 september 2020

Nette boot. Verhuurder lekker losjes ook bij terugkomst.

Hier is de boot en varen maar. Paar kaarten mee voor routes te varen. Zeker aanrader.

Patrick Goverde

Máxima 550 sloep

31 augustus 2020

Afgelopen zaterdag de Maxima 550 sloep een dag gehuurd.

Wat een supermooie boot is dat. We waren zeer onder de indruk.

We hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

We zijn ook vriendelijk ontvangen door de eigenaar en goede uitleg.

Bedankt

Miranda Wildeboer

Heerlijk gevaren

30 augustus 2020

Wij hebben gevaren met de Maxima 630 (Willy). Een super boot om een middag op door te brengen. Fijne ontvangst en uitleg door Jelle. Ook de waterkaart en routes die in de boot liggen helpen om een mooie route af te leggen.

Petra

Sloepje huren

25 augustus 2020

Afgelopen week hadden we een sloepje gehuurd bij genieten op het water. Vanwege het weer wilden we het sloepje wat later ophalen en dit was gelukkig geen enkel probleem. De sloep lag voor ons klaar, we kregen een vaarkaart mee met een aantal leukr vaarroutes, een korte instructie over de boot en toen konden we al gaan varen. We hebben heerlijk genoten van deze dag op het water en Friesland op een hele andere manier kunnen ontdekken!

Jessica

Zeilen met de Viko S26 op het Hegermeer

24 augustus 2020

Wil je een keer met een kajuitzeilboot varen en er in overnachten? Dan kun je met deze zeilboot prima ervaring opdoen! Zeilervaring is wel handig!

Hij is groter dan de Fox22 maar niet meteen tè groot. Hij heeft een klein keukentje met tweepits spiritusbrander, toiletje met een porta-potti en vier slaapplaatsen.

Op het Hegermeer kun je prima uit de voeten en de omliggende dorpjes zijn de moeite waard om te bezoeken.

Bijvoorbeeld Woudsend is een erg leuk dorpje met o.a. mooie molens die je kunt bezoeken.

Verder is de verhuurder is erg vriendelijk en behulpzaam.

Kortom, wij hebben met ons vieren een fijn weekend beleefd in de Viko S26

Het was dus met recht; “Genieten op het Water”

Jack

Prima service en mooie boot

24 augustus 2020

We werden goed geholpen en de aira 22 is een hele fijne boot om mee te varen.

Geert

Polyvalk

23 augustus 2020

Heerlijke boot bij windkracht 4 op het Heegermeer en de Fluessen. BB-motor van 4 pK zit bij de prijs in. Deze was volledig afgetankt en er was nog een jerry-can met brandstof aan boord. We hebben geen uitleg gehad over de boot, maar waarschijnlijk heeft Jelle uit ons gesprek opgemaakt dat we ervaring hadden.

Aanrader om nog eens bootje te huren.

Ferry

leuk bootje

22 augustus 2020

Valkje gehuurd voor een dag samen met onze 2 zoons. Heerlijke dag gehad. Boot was helemaal compleet en netjes. Onze zoon vond de verankering voor de schoten fijn ?. Voor herhaling vatbaar ???

Aranka Beij

Inderdaad genieten op de Viko26!

21 augustus 2020

We hebben 4 dagen van het zeiljacht Betty ons thuis op het water gemaakt en dat was echt genieten. Heel comfortabel, goed te zeilen jachtje. Door de diepgang van 1.60 wel goed opletten waar je allemaal kunt komen, maar er zijn Friese wateren genoeg!

Ook heel vriendelijk ontvangen en op weg geholpen, als je van zeilen en een beetje comfort houdt dan is dit een goede keuze!

Carola

Heerlijk varen

20 augustus 2020

Gisteren een heerlijk dagje gevaren met onze 3 volwassen kinderen, perfecte boot, mooie omgeving om te varen, drukte,rust alles is er te vinden, picknickmand en zwemapullen mee, en je hebt alles binnen bereik voor een heerlijke dag

Inge

Maxima 630

18 augustus 2020

Wij hebben de Maxima 630 twee dagen gehuurd om met onze kinderen en kleinkinderen te varen.

De eerste dag waren wij met vier volwassenen en drie kinderen (9 tot 14 jaar) aan boord en hebben de blauwe route via Sneek gevaren

De boot is heerlijk ruim en de kleinkinderen vonden steeds andere plekjes om te zitten. Regelmatig aan leggen voor een pick-nick of voor een verfrissende plons.

De tweede dag waren wij met drie volwassenen en twee kleinkinderen. en hebben de route via mooie route via Balk gevaren.

Vriendelijke mensen om ons wegwijs met de sloep te maken en te adviseren over de route.

Een aanrader en wij komen zeker een keer terug.

Jan van Rijn

JCF van Rijn

Super relaxed,prima boten.

16 augustus 2020

Op de valreep een sloep kunnen huren bij Jelle in de zomervakantie. Prima bevallen en aanrader voor anderen.

Berry,Martinique en Kate

Aira 22; heerlijk, ontspannen, luxe en toch snel varen

10 augustus 2020

In de zomer van 2020 hebben wij twee weken de Aira 22 “Juan” gehuurd bij Genieten op het water.

Wat ons betreft echt een aanrader. De boot is goed uitgerust: rolfok, reeflijnen (single line reefing), kuipkussens, nieuwe 4-takt buitenboordmotor en last but not least een rolgennaker. (Code Zero).

We hebben gevaren bij windkracht 4 en bij weinig wind; in alle gevallen is de boot heel goed bestuurbaar en blijft gecontroleerd. Bovendien is ze snel; geen enkele Valk, Randmeer of ander vergelijkbare open boot ontmoet tegen wie ‘we het moesten afleggen’.

Bovendien erg comfortabel; de zitbanken en kussens zijn voor langere tochten echt een genot.

We hadden onderweg een klein technisch probleem (blok van grootschoot zat niet goed vast), dit werd door Jelle van Genieten op het Water direct opgelost; waarbij hij zelfs langs kwam bij ons huisje!

Aanrader dus.

Thomas Ferguson

Leuk

6 augustus 2020

Geweldige ervaring met deze leuke sloep. Zat lekker en makkelijk hanteerbaar.. Alles goed geregeld..

Wilma

Valk gehuurd

3 augustus 2020

Heerlijk gevaren in een perfecte boot en Jelle is zoals je hoopt dat iemand is…

Kees Schilder

Prima sloep en service!

2 augustus 2020

! dag sloep Maxima 550 gehuurd. Hele nette sloep, makkelijk te varen. Fijne uitleg door Jelle en goede tips voor de routes.

Marielle

Tiny Housboat

2 augustus 2020

Een Tiny House waarmee je kunt varen. Het is net zo leuk als het klinkt! Alles klopt en je hebt een hoop bekijks op het water 🙂

Maaike

Zeilen

27 juli 2020

Voor 6 dagen een Valk gehuurd. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en naar onze boot begeleid en voorzien van uitleg waar dat nodig was. Genieten op het water heeft geen nieuwe valken maar wel degelijke met goede lijnen en goede zeilen. Als je spontaan de buitenboord motor moet gebruiken start deze vrijwel direct! Jelle bedankt voor de gezelligheid en de gastvrijheid. Mij ga je zeker nog terug zien :)!

Ruben Hassink

Tiny house boat

26 juli 2020

Geweldige week gehad net de Tiny house boat. Super comfortabel. Met name op het lounge dek is heerlijk vertoeven. Het varen is even wennen maar met boeg- en hekschroef gaat dat prima

te doen. Je hebt veel bekijks met dit bijzonder gevormde huis.

Volgend jaar weer!

Jan Willem R.

3 rondjes Friesland met sloep

25 juli 2020

3 verschillende routes gevaren met de maxima 550. Goed onderhouden sloep en makkelijk te bedienen.

Routekaart meegekregen. Echt leuk om te doen. Aanrader om de gratis navigatie app WinGPS Marine te downloaden.

Wordt een tocht varen nog leuker van.

Wij kunnen “genieten op het water” echt aanbevelen.

Jelle bedankt voor de uitleg.

Jeroen K.

aira huur

25 juli 2020

Prima boot die aira.

Lekker comfortabel, makkelijk te reven, goede bescherming in de diepe kuip.

Goede verhuurservice van Jelle!

Fons Heijmer

Weekje varen in Friesland.

25 juli 2020

We hebben (via de website) In Heeg bij genieten op het water de sloep Máxima 550 gehuurd. Ze hebben de sloep tegen een kleine vergoeding bij ons gebracht en eind van de week weer opgehaald in Offingawier. Dat is nog is service! Hele vriendelijke mensen en een duidelijke uitleg over de bediening van de sloep. Kortom een aanrader! Wij hebben super genoten…..voor herhaling vatbaar! Nogmaals dank Jelle en Inge! Gr Menno

Menno Muhlbauer

Sloep varen friesland

22 juli 2020

Heerlijk gevaren met de sloep Máxima 550.

Goede ontvangst. Mooie sloep, vaart makkelijk en leuke route tips erbij. Kortom 2 heerlijke dagen gehad met deze sloep.

Zeker geen aanrader.

Marjo Kreeftenberg

Geweldige Middag met de sloep

17 juli 2020

We hebben echt een geweldige middag met de sloep gevaren van “genieten op het water”! De sloep was zeer makkelijk te sturen en de sloeproute die we meekregen was echt een aanrader!

Guido

dagje relaxen

17 juli 2020

De weersvoorspellingen waren niet al te best, dus er was wel wat twijfel. Toch gegaan en dat was maar goed ook. We hebben genoten! Zo nu en dan een buitje, maar de boot heeft een overkapping dus dan gewoon een kwartiertje schuilen en weer verder. Het was voor ons de eerste keer dus we waren blij met de hartelijke ontvangst en rustige uitleg door Jelle.

De sloep is mooi en makkelijk te bedienen. We hebben de sloeproute via Sneek gevaren en die is erg mooi en afwisselend. Zo veel te zien, de tijd vpoog voorbij. Goeie prijs kwaliteit. We zullen het zeker adviseren aan vrienden en kennissen, en komen vast nog eens terug.

jos kunze

Sloep maxima 550

16 juli 2020

We hebben 1 dag gevaren met de maxima 550 samen met onze dochters van 15 en 17. We vonden het een hartstikke leuke ervaring! Die dag geen zeurende pubers, maar een heerlijke relaxte dag! Een aanrader voor iedereen.

Wendy van der Heijden

Dagje uitwaaien

15 juli 2020

Ondanks regenachtige dag toch genoten van de mooie boot en omgeving.

Patrick Grijseels

Geweldig gevaren

30 juni 2020

De huur van de sloep ging gemakkelijk. Goede communicatie. De sloep zag er goed uit en vaarde lekker.

Pierre de Jong

Heerlijke boot

28 juni 2020

Lekker gezeild met de aira 22. Handige gennaker en op een bankje zittend een mooie snelheid. Fokbediening van alle plekken makkelijk te bedienen.

Jan Van den Brink

heerlijk gevaren

27 juni 2020

Uitstekende plek om een sloep te huren voor een heerlijk dagje varen.

Sloep was prima in orde.

Duidelijke uitleg en kaarten, komen zeker nog een keer terug.

Herman Ligtvoet

Topdag met topsloep

27 juni 2020

Fijn adres om een sloepje te huren. Relaxde vriendelijke eigenaar.

Maakte er geen probleem van als het met de tijd iets uitliep.

Verder prima en mooie sloep!

Esther Bloemheuvel

Relaxte dag

17 juni 2020

Makkelijk in de reservering, Jelle is rustig in uitleg, helpt mee als het nodig is, doet relaxed over het terugkomen. Geen poespas. Prima boot en motortje. We hebben een heerlijke dag gehad.

Tineke

Friendly and relaxed service

14 juni 2020

Great Sailing boats and very friendly and relaxed service. Good location, and parking fascilities.

Han Velthuizen

Top dag!

1 juni 2020

Goede communicatie en erg mooie sloep! Jelle was erg flexibel qua tijd.

Michelle

Super ervaring

31 mei 2020

Goede boot, relaxte verhuurder en geen probleem toen we onverhoopt wat later dan afgesproken terugkwamen.

Een aanrader!

Frank

Fijne sloep.

30 mei 2020

Een dag op het water genoten! Bedrijf maakt z’n naam waar. Goede boten, relaxte sfeer.

Rob

Hele goede ervaring

29 mei 2020

Naast de prachtige boot hebben wij genoten van het landschap en de gastvrijheid van de verhuurder. Wij waren enkele slaap spullen vergeten en die konden wij van de verhuurder lenen. Hij kwam ze ’s avonds nog brengen met een speed bootje.

Top.

Jasper Westra

De Aira is een fantastische boot

28 mei 2020

We hebben ervaring met de Poly Valk maar deze keer maar eens de Aira geprobeerd..

Een hele comfortabele boot, de banken met kussens zitten prima en dat is toch een groot verschil met de Valk

Ook is het een stabiele snelle boot niet niet snel op één oor gaat liggen.

Ja dit is een waardige opvolger van de Valk

Er zit een normale BB motor op en niet de electro die in het filmpje en standaard info wordt getoond.

We huren de Aira de volgende keer weer

Ferry

Nieuwe Aira 22 uitgeprobeerd

25 mei 2020

Heerlijke boot om mee te zeilen. Combinatie van een sportieve ervaring op een open boot en toch heel comfortabel uitgerust.

Verhuurder is soepel, vriendelijk en klantgericht

Peter

Top boot!

23 mei 2020

Top boot en hele goede service.

Rob Kalma

Heerlijke dag! top geregeld!

11 mei 2020

Makkelijk te boeken, goede ontvangst, snelle afhandeling administratie, perfecte boot, opstappen en heerlijk dag!

Joost

Super dag

10 mei 2020

Hele mooie dag boot lag vaarklaar en uitleg vd boot was goed

Heerlijke dag gehad zeker voor herhaling vatbaar

Rene mos

Genoten van Willy

9 mei 2020

We hebben vrijdagmiddag 8 mei 2020 super genoten van de maxima tender 630, genaamd Willy.

Naast dat deze tender erg mooi is en lekker vaart, waren we ook erg blij met hoe de eigenaar is. Heel vriendelijk en flexibel????

Bianca

Super fijne middag

6 mei 2020

We hebben op de dag zelf gebeld of we een sloep konden huren voor een halve dag. Dat kon! Prachtig nieuwe sloep (Máxima 550) met regenkap die fijn was tegen de wind. Leuk rondje gevaren met de kinderen (richting Slotermeer). Zeilvesten mochten we er kostenloos bij lenen. Goede service! Top dag gehad voor een schappelijke prijs. Fijn dat brandstof ook in prijs ingegrepen is. Een aanrader!

Maike de Lange

Heerlijk gevaren met een Maxima 550

6 mei 2020

Leuk bootje, mooie route, heerlijk zonnig (wel een beetje koud), super dag!

Wilhelm
nl_NLNL