Een boot huren in Friesland: da’s pas vakantie vieren!

 

Ben jij op zoek naar een lange of korte vakantie vol van actie of avontuur, of houd je juist van rust en ontspanning? Alles is mogelijk en je hoeft er niet eens ver voor te reizen. Samen genieten op het water doe je gewoon dicht bij huis op onze eigen Friese meren.

Verhuur- en watersportbedrijf Genieten op het water

Ons botenverhuurbedrijf is gevestigd in Heeg, dat is in de buurt van Sneek. 

Hier valt altijd veel te beleven en je kunt er genieten van de prachtige natuur en het water. Laten we je alvast eens in de vakantiestemming brengen door je te informeren over een aantal mogelijkheden:

Aira 22 op Heegermeer

Op pad met een Maxima 550 sloep

Ook degenen die niet over een vaarbewijs beschikken kunnen zich een ware schipper wanen in deze prachtige gemotoriseerde sloep met kap die open of dicht kan. Ideaal om er met z’n tweetjes of met familie of vrienden op uit te gaan. Lekker de natuur in en de omgeving verkennen. Aanleggen bij leuke terrasjes of aan een eiland in één van de mooie Friese meren.

Een Aira 22 zeilboot huren

Zeilen in luxe. Dat is wat je met de Aira 22 doet. Op deze zeilboot is het goed toeven. Hiermee kan je lekker sportief zeilen en toch comfortabel zitten. Wie wil dat nou niet?  De Aira 22 is om deze- en natuurlijk andere redenen in 2018 zelfs door de Hiswa uitgeroepen tot zeilboot van het jaar. Comfortabel en snel zeilen in deze moderne boot!

Ga er helemaal voor met de Hanse 315 kajuitzeiljacht

Waterrecreatie ten top, dat heb je met deze kajuitzeiljacht. Ideaal om met het hele gezin of met familie of vrienden vakantie op te vieren. Lekker zeilen op de Friese plassen, genieten van de natuur en voor anker gaan om even lekker te gaan zwemmen vanaf het fraaie zwemplateau met trap. Maar, met deze kanjer kan je ook gewoon het IJsselmeer of de Waddenzee bevaren.

Luxe overnachten op een Tiny Houseboat

Dicht bij het centrum van Heeg liggen onze Tiny Houseboats. Ideaal om op het water te kunnen overnachten, of om mee op ontdekkingsreis te gaan. Als je tenminste enige ervaring hebt met varen. De boot heeft een 40 pk motor en boeg- en hekschroef.

Heb je geen ervaring met varen, dan zorgen wij ervoor dat jouw Tiny Houseboat op de afgesproken plaats klaarligt om van te genieten.

 

Arrangement: Maxima sloep en Tiny Houseboat

Overdag lekker op pad met de Maxima sloep en ’s avonds relaxen in een Tiny Houseboat, voor een onvergetelijke vakantie in eigen land. De Tiny Houseboats zijn comfortabel, knus en van alle gemakken voorzien. Je kunt een Tiny Houseboat huren van 1 april tot en met 31 oktober voor een weekend, midweek of week.

 

Eén of twee dagen varen met de Maxima sloep kun je combineren met één overnachting in een Tiny Houseboat.

Op tijd reserveren

Heb je er al zin in? Kan je al bijna niet meer wachten om dit jaar gezellig naar Friesland te komen om te relaxen en vakantie te vieren? Wij zijn er al helemaal klaar voor! Reserveer wel op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

nl_NLNL