Een Aira 22 zeilboot huren

De Aira 22 is een zeilboot met comfort. Het is de ideale boot om heerlijk samen in te zeilen met familie en vrienden of gezellig met z’n tweeën. 

Je kunt erg lekker zitten op de comfortabele banken, terwijl je toch lekker sportief aan het zeilen bent. Is er wat minder wind dan zet je makkelijk de gennaker bij die door de furler makkelijk in en uit te rollen is.

De boot is geschikt voor maximaal 6 personen.

Aira 22 huren
Aira 22

Genieten op het water met een Aira 22

  • Boek direct online
  • Deskundigheid en persoonlijke aandacht
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Geniet op het water van de mooiste plekjes op het Friese Heegermeer
  • Sloep, valk, tiny houseboat of zeilboot verhuur in Friesland, alles is mogelijk!

 

Wil je graag een Aira 22 zeilboot huren? Dat kan bij botenverhuurbedrijf Genieten op het Water, gevestigd in het Friese Heeg. Kom naar onze eigen haven en stap in de boot! Boek nu direct online. Of neem eerst contact met ons op als je nog vragen hebt over onze bootverhuur in Friesland

De zeileigenschappen van een Aira 22 zeilboot

De zeileigenschappen van een Aira 22 zijn optimaal door de moderne lijnen en lange waterlijn. Door de naar binnen gevoerde, niet te grote fok zeilt de boot hoog aan de wind. Het achterschip is zeer breed voor een zeilboot. De kiel is speciaal ontworpen en gemaakt en heeft een loden bulb en geprofileerde schacht.

De gennakers van onze Aira 22’s zijn uitgerust met een furler voor extra zeilgemak.

Reviews

Aira-22 zeilers gehuurd

25 september 2023

2 zeilboten gehuurd, vlot geregeld via website. Ook via telefoon is bedrijf goed bereikbaar en wordt je goed te woord gestaan. Jelle wil je overal bij helpen. Boten zeilen trouwens heel lekker en zijn snel.

Gerard Epema

Aira 22 Aanrader

12 september 2023

Twee dagen gevaren met de Aira 22. Heel goed bevallen! De boot zeilt heerlijk, lekker vlot en is comfortabeler dan een Valk. Ruimte genoeg voor een langere tocht. Absolute aanrader!

Paul Harry

Fantastisch Zeilboot Aira22

22 mei 2023

Voor het eerst een Aira gehuurd. In vergelijk met eerdere gehuurde zeilboten is dit een geweldige zeilboot. Alles goed voor elkaar, heerlijke kussens, makkelijk en sportief zeilen. We hadden behoorlijk veel wind, maar met twee rifjes ging het perfect! De boot reageert lekker vlot en zeilt geweldig. Begreep dat de Aira ook met weinig wind ook nog erg goed zeilt.

Leuke ontvangst en goede uitleg waar nodig. Heel relaxt!

Het was een topdag!

Jeroen

Lekker varen

4 september 2022

Heerlij varen met een Aira 22

Johan

Fijne boot en fijne service

20 augustus 2022

Heerlijk dagje gehad met de Aira 22. Fijne boot. Wat fijn was, was de mensen van Genieten op het Water direct kwamen toen we een klein probleempje met de buitenboordmotor hadden. Hadden we achteraf ook zelf kunnen oplossen. Sluit me aan bij de eerdere opmerking over de klemmen, maar die gaan ze vervangen. Verder een makkelijk zeilbare boot. Kan ook goed solo gezeild worden.

Je bent lekker snel op het Heegermeer. Leuk dat het ook niet zo’n groot en massaal bedrijf is. Lekker knus en persoonlijk.

Dick
Aira 22 op Heegermeer boot huren Friese meren

Aira 22 verhuur

Met onze Aira 22 verhuur geniet je op het water van de stralende zon en een hopelijk goede zeilwind. Daarnaast heeft de fabrikant goed nagedacht over de zitbanken van de boot. Want elke fanatieke zeiler weet: veel zeilboten zeilen goed, maar zitten niet lekker. Zowel de zitting van de bank als de rugleuning heeft een knikje op de juiste plek. Zodat je onder alle weeromstandigheden comfortabel zit. De zachte kussens maken het helemaal compleet.

 

Zeilboot verhuur in Friesland

Naast een Aira 22 verhuren we nog veel meer zeilboten. Kies bijvoorbeeld voor een Kajuit zeilboot of een Open zeilboot. Welke zeilboot je ook huurt bij ons, het wordt sowieso genieten geblazen in het Friese merenlandschap. Ga voor onze zeilboot verhuur in Friesland en beleef de dag van je leven op het water.

 

Bootverhuur in Friesland

Wanneer je niet zo’n zeiler bent, heb je bij ons ook nog de mogelijkheid om een sloep te huren in Friesland. Met een sloep vaar je bijvoorbeeld heel eenvoudig naar het bruisende Sneek of naar het IJsselmeer. Of huur een luxe Tiny Houseboat en overnacht op het water. Kies voor onze bootverhuur in Friesland en verken de mooiste meren van Nederland.

nl_NLNL