Reviews Aira 22

A feather in your hat!

4,0 rating
20 september 2020

very nice people, and great service.
Een topdag, alles netjes voor elkaar. In plaats van een valk kregen we een Aria 21 mee. Eeen geweldige boot.
Veel dank.

gerdine veen

Geweldige aira

5,0 rating
20 september 2020

Wij hebben een top dag gehad op het heegermeer met de aira.
In eerste instantie hadden we de polyvalk gehuurd maar bij aankomst sprong de aira meteen in het oog. Gelukkig is jelle de moeilijkste niet en konden we de boot voor een zeer schappelijk prijsje omboeken.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Mark lok

We hebben genoten.

5,0 rating
17 september 2020

Het was een erg aangename dag zeilen op een goed verzorgde en fijn varende boot ( Aira 22).
Het is een klantvriendelijk en geschikt verhuurbedrijf. Bedankt.

Frans Formijne Jonkers

AIRA 22

5,0 rating
14 september 2020

Deze boot had ik ooit op de Hiswa gezien. Was toen al onder de indruk. Nu hebben we er echt mee gevaren. GE-WEL-DIG.
Reserveren (en wijzigen) was super eenvouidig. Borg heel simpel geregeld. Relaxte ontvangst en uitleg.
Volgend jaar zeker weer.

D.D. Offringa

Prima service en mooie boot

5,0 rating
24 augustus 2020

We werden goed geholpen en de aira 22 is een hele fijne boot om mee te varen.

Geert

Aira 22; heerlijk, ontspannen, luxe en toch snel varen

5,0 rating
10 augustus 2020

In de zomer van 2020 hebben wij twee weken de Aira 22 “Juan” gehuurd bij Genieten op het water.
Wat ons betreft echt een aanrader. De boot is goed uitgerust: rolfok, reeflijnen (single line reefing), kuipkussens, nieuwe 4-takt buitenboordmotor en last but not least een rolgennaker. (Code Zero).
We hebben gevaren bij windkracht 4 en bij weinig wind; in alle gevallen is de boot heel goed bestuurbaar en blijft gecontroleerd. Bovendien is ze snel; geen enkele Valk, Randmeer of ander vergelijkbare open boot ontmoet tegen wie ‘we het moesten afleggen’.
Bovendien erg comfortabel; de zitbanken en kussens zijn voor langere tochten echt een genot.
We hadden onderweg een klein technisch probleem (blok van grootschoot zat niet goed vast), dit werd door Jelle van Genieten op het Water direct opgelost; waarbij hij zelfs langs kwam bij ons huisje!
Aanrader dus.

Thomas Ferguson

aira huur

5,0 rating
25 juli 2020

Prima boot die aira.
Lekker comfortabel, makkelijk te reven, goede bescherming in de diepe kuip.
Goede verhuurservice van Jelle!

Fons Heijmer

Heerlijke boot

5,0 rating
28 juni 2020

Lekker gezeild met de aira 22. Handige gennaker en op een bankje zittend een mooie snelheid. Fokbediening van alle plekken makkelijk te bedienen.

Jan Van den Brink

Friendly and relaxed service

5,0 rating
14 juni 2020

Great Sailing boats and very friendly and relaxed service. Good location, and parking fascilities.

Han Velthuizen

De Aira is een fantastische boot

5,0 rating
28 mei 2020

We hebben ervaring met de Poly Valk maar deze keer maar eens de Aira geprobeerd..
Een hele comfortabele boot, de banken met kussens zitten prima en dat is toch een groot verschil met de Valk
Ook is het een stabiele snelle boot niet niet snel op één oor gaat liggen.
Ja dit is een waardige opvolger van de Valk
Er zit een normale BB motor op en niet de electro die in het filmpje en standaard info wordt getoond.
We huren de Aira de volgende keer weer

Ferry

Nieuwe Aira 22 uitgeprobeerd

4,0 rating
25 mei 2020

Heerlijke boot om mee te zeilen. Combinatie van een sportieve ervaring op een open boot en toch heel comfortabel uitgerust.
Verhuurder is soepel, vriendelijk en klantgericht

Peter

Google reviews

Dennis van der Stelt
Dennis van der Stelt
20:32 19 Sep 20
Gevaren met Maxima 630. We waren snel op pad met vaarroutes. Fijne boot, heerlijk gevaren met duidelijke uitleg. Prima... ervaring! Voor herhaling vatbaar.lees meer
Hans Maarssen
Hans Maarssen
07:15 17 Sep 20
Goede service en een prachtige boot. Koelkastje aan boord is echt super. Prijs kwaliteit prima. Zeker nog een keer.
Marco Van amersfoort
Marco Van amersfoort
18:53 13 Sep 20
We hebben de Maxima 550 gehuurd. Het was een nette boot en ruim genoeg, zeker voor zijn tweeën. Bootje was goed mee te... varen, zeker met in het achterhoofd dat dit de allereerste keer voor ons was. Jelle is een vriendelijke gastheer en we gaan zeker weer eens terugkomen. Leuke dag gehad op het water en de plaatsjes eens vanaf het water kunnen zien.lees meer
Roy Beernink LOGIKA
Roy Beernink LOGIKA
11:28 13 Sep 20
Dagje Máxima 630 gehuurd. Top boot. Blauwe route gevaren, prachtig. “Genieten op het water” is zeer gast... vriendelijk, met de camper op eigen terrein gestaan. Super!! Nogmaals dank voor de mooie daglees meer
Yannick Brouwer
Yannick Brouwer
08:58 13 Sep 20
Valk gehuurd voor een weekend voor een nette prijs. Waterkaart en buitenboordmotor zaten er bij. Ik kom binnenkort nog... eens terug om de Aira 22 uit te proberen!lees meer
Laurens Buur
Laurens Buur
09:45 24 Aug 20
De tiny house boat is een absolute aanrader. Vriendelijk geholpen ook door genieten op get water. 5 sterren
Koen van der Velden
Koen van der Velden
08:10 10 Aug 20
Fantastische sloep. Die willy. Erg vriendelijk geholpen door Jelle & Inge. Na een goede uitleg over de boot zijn we een... door Jelle & Inge aangeraden route gaan varen. Geweldige route door Sneek en andere kleine kanalen en meren. Echt een aanrader!lees meer
Lennart Sluis
Lennart Sluis
10:52 03 Aug 20
Zeer gastvrije service, heldere communicatie. Boot was schoon maar ietwat verouderd.
ruben hassink
ruben hassink
07:46 27 Jul 20
Samen met een goede vriend van mij heerlijk 6 dagen gezeild. Goed en degelijk materiaal. Als er iets niet goed ging... over er was een probleem, dan was Jelle meteen bereikbaar en paraat om te helpen. Top service en vooral heel gezellig! Genieten op het water is een aanrader!lees meer
Jos Kunze
Jos Kunze
04:20 17 Jul 20
De weersvoorspellingen waren niet al te best, dus er was wel wat twijfel. Toch gegaan en dat was maar goed ook. We... hebben genoten! Zo nu en dan een buitje, maar de boot heeft een overkapping dus dan gewoon een kwartiertje schuilen en weer verder. Het was voor ons de eerste keer dus we waren blij met de hartelijke ontvangst en rustige uitleg door Jelle. De sloep is mooi en makkelijk te bedienen. We hebben de sloeproute via Sneek gevaren en die is erg mooi en afwisselend. Zo veel te zien, de tijd vpoog voorbij. Goeie prijs kwaliteit. We zullen het zeker adviseren aan vrienden en kennissen, en komen vast nog eens terug.lees meer
Yves Gorissen
Yves Gorissen
16:03 13 Jul 20
makkelijk contact, goede uitleg over de boot. Het enige wat ze niet in de hand hebben is het weer.
Simone Verharen
Simone Verharen
07:48 13 Jul 20
Loved the experience of having a boat and sailing in Friesland. Everything went fine, good handling and communication.
yvonne koopman
yvonne koopman
19:05 12 Jul 20
Genoten van de sloep die we hebben gehuurd! Een mooie Maxima 550 sloep. We werden goed geholpen, de eigenaar was heel... vriendelijk en flexibel, ook toen we de boot wat later wilden terugbrengen omdat we nog uit eten waren gegaan. Kortom: een goed verhuurdbedrijf voor wie wil genieten van het varen over de Friese meren in een mooie sloep! Een aanrader!lees meer
Johannes Bollmann
Johannes Bollmann
08:33 23 Jun 20
Das Boot war sauber, hatte keine Defekte, segelt schnell und lässt sich enfach bedienen. Ein Stopfen für die... Lenzöffnungen wäre schön. Komme gerne wieder. Gruß Johannes Bollmannlees meer
Ron Perdon
Ron Perdon
07:43 22 Jun 20
Super verzorgde sloep gehuurd. De Maxima 550 is een leuke boot om mee te varen. Het zwem trapje is veel gebruikt net... als het anker om lekker relaxt voor anker te gaan.lees meer
yang praagman
yang praagman
18:37 04 Jun 20
Wat was dit een mooie ervaring. De Tiny house boat was perfect voor 2 mensen en zag er echt goed uit. Jelle was aardig... en staat echt voor je klaar als je iets nodig hebt. Echt een aanrader als je van varen en de natuur houd en toch een huiselijke sfeer wilt.lees meer
Hans Boswinkel
Hans Boswinkel
10:10 29 May 20
Keurige boot gehuurd, nette ontvangst, uitleg en afhandeling. Reservering ging zonder problemen waarbij Jelle zich... flexibel opstelde. Leuke route gevaren. Plek om terug te komen wat mij betreft.lees meer
Peter van der Steege
Peter van der Steege
07:15 25 May 20
Dit weekend een Aira gehuurd. Heerlijke zeilboot. Combinatie van sportief zeilen op een open boot, met een comfortabele... uitrusting. Boten zijn nieuw. Verhuurder is soepel en klantgericht.lees meer
Magda Van Ginkel
Magda Van Ginkel
08:02 23 May 20
Superfijne dag gehad met een prima sloepje!!!
Maike de Lange
Maike de Lange
12:01 06 May 20
We hebben op de dag zelf gebeld of we een sloep konden huren voor een halve dag. Dat kon! Prachtig nieuwe sloep... (Máxima 550) met regenkap die fijn was tegen de wind. Leuk rondje gevaren met de kinderen (richting Slotermeer). Zeilvesten mochten we er kostenloos bij lenen. Goede service! Top dag gehad voor een schappelijke prijs. Fijn dat brandstof ook in prijs ingegrepen is. Een aanrader!lees meer
Floortje
Floortje
17:23 05 May 20
Wat een relaxte plek! Deze bijzondere accommodatie is van alle gemakken voorzien, en geeft je een gevoel van luxe en... vrijheid op het water! Wel handig om (enige) ervaring te hebben met varen. Heel veel succes de komende zomer Jelle! Gr. Jorge en Floortjelees meer
Werner Tornij
Werner Tornij
13:00 24 Apr 20
We hebben gisteren een valk gehuurd en waren zeer tevreden. Een dag ervoor geregeld en de dag erna varen. Boot zag er... netjes uit en helemaal compleet (incl motor en zwemvesten voor de kinderen). Vriendelijke ontvangst. Komen zeker weer een keer terug.lees meer
Zelda de Vries
Zelda de Vries
15:11 06 Apr 20
De vaareigenschappen van het gehuurde Tinyhouse was wennen, maar na een tijdje varen prima te doen. En als je dan aan... een meerboei ligt met rondom uitzicht over het meer en je zit op het riante terras: prachtig!Verhuurders zijn hartelijke en dienstbaar. Bedden zijn uitstekend. Kortom geld meer dan waard.lees meer
Arjen van der Hoeven
Arjen van der Hoeven
18:01 23 Sep 19
Wij hebben de tiny house boot gehuurd en een te gek leuk weekend gehad op dit varende huis. Heerlijk genieten van het... water, de vogels, het uitzicht, de reacties van de andere watersporters noem maar op. Wij wisten eerst niet wat dit inhield, een tiny house boot, maar zeggen nu DOEN! aanrader!!lees meer
Rosan Busstra
Rosan Busstra
15:20 23 Sep 19
Heerlijke dag op het water gehad met een prachtige boot van Genieten op het water! De boten zijn erg mooi en goed... onderhouden. Wij gaan zeker nog een keer een bootje huren hier.lees meer
BrBenedictus .
BrBenedictus .
19:26 22 Sep 19
Prettig/soepel boekingsproces. Fijn contact met Jelle & Henk. Fijne tender (Maxima 630/ 20pk) die ook met stevige wind... en wat golfslag lekker vaart. Topdag.lees meer
Jaap Jan Krikken
Jaap Jan Krikken
13:07 17 Sep 19
Hele fijne boot en een bijzondere ervaring om midden op het water wakker te worden. Jelle is heel ontspannen en een... prettige host. Absoluut een aanrader voor een weekendje weg.lees meer
sandeaa .
sandeaa .
04:33 28 Aug 19
Vriendelijk geholpen door Jelle die ons alles uitlegde. De boot een Maxima 550 was perfect in orde genoeg vermogen om... even snel te manoeuvreren en op te kunnen schieten. Goede zit zowel aan het roer en op de banken. De regenkap kwam mooi van pas als zonnekap. Wij hebben het rondje IJlst, Sneek, Sneekermeer, Langwarder Wielen, Woudsend en Heeg gevaren. In een rustig tempo goed te doen op 1 dag. Kortom een lekker vaardagje gehad een adresje om terug te komen.lees meer
Monique Romeijn
Monique Romeijn
09:29 26 Aug 19
Heerlijk gevaren met Maxima 550. Sloep was ruimer dan gedacht en zag er zo goed als nieuw uit. Met kap naar beneden... vaar je zo onder alle bruggen door. Jelle is heel behulpzaam en omgeving is prachtig. Wij komen nog een keer terug want we hebben nog lang niet alles gezien! Aanrader!lees meer
Volgende beoordelingen
×