Maxima 750 Flying Lounge sloep

Fantastische sloep!

 

Wil je een heerlijk ruime sloep met geweldige vaareigenschappen huren in Friesland? Dan is de Maxima 750 Flying Lounge iets voor jou!

Deze comfortabele sloep is voorzien van een sterke boegschroef en  motor zodat je ook met een groter gezelschap eenvoudig kunt varen en aanleggen.

De sloep is verder voorzien een buiskap met uitritsbare ramen en een zwemplateau met zwemtrap en zelfs een koelkast om je eten en drinken koel te houden.

Uiteraard krijg je een waterkaart en een routeboekje mee. Naast een volle tank krijg je ook een reservetankje met benzine mee, zodat je nooit onverwachts zonder brandstof zit.

Kom nu je Maxima 750 Flying Lounge sloep huren in Friesland!

boot huren friesland

Maxima 750 Flying Lounge sloep

Klassieke sloep

De Maxima 750 Flying Lounge is afgeleid van de klassieke reddingssloep. De sloep heeft een modern onderwaterschip en de uitstraling van een klassieke reddingssloep. Deze sloep is uitgerust met een krachtige motor, maar is door de begrenzer zonder vaarbewijs te varen. Een heerlijke sloep om samen mee op pad te gaan en te genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft.

De sloep beschikt over voldoende opbergruimte voor je bagage en is ook uitermate geschikt om een meerdaagse sloeptocht mee te maken. Hoe leuk is dat? Meerdere dagen varen door Friesland en overnachten in leuke accommodaties aan het water. Of een tentje mee en onderweg kamperen, het kan allemaal vanuit Heeg.

Sloep huren in Friesland

Wil je een sloep huren in Friesland ben je bij ons aan het goede adres. We verhuren jonge sloepen van het snel groeiende merk Maxima Boats. Maxima Boats is een jong en dynamisch merk dat zich richt op vernieuwende trends in sloepenland. Kies voor de Maxima sloep wanneer u net even iets anders wilt. De sloepen zijn comfortabel, chic en beschikken over zeer goede vaareigenschappen.

Door de centrale ligging in Friesland kun je vanaf onze locatie in Heeg prachtige sloeproutes varen. Al onze sloepen zijn te varen zonder vaarbewijs en ook vaarervaring is niet vereist. Na een korte instructie steek je zelfstandig van wal om Friesland te ontdekken!

nl_NLNL