Sloep huren met schipper

Zorgeloos genieten op het water!

Met je team of relaties zonder zorgen het water op? Huur dan een luxe sloep met schipper zodat je een onbezorgd een dagdeel kunt genieten op het water!

Je vertrekt vanuit onze haven in Heeg en in overleg met jullie vaart de schipper een mooie route door het Friese merengebied. Lunchen op een leuk terras of met je picknick mand op een eiland, het kan allemaal!

Ook kunnen we zorgen voor een met hapjes en drankjes gevulde koelkast, koffie en Friese Oranjekoek bij ontvangst of een heerlijke barbecue of borrel bij terugkomst in onze haven.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

 

 

 

Luxe Antaris Seventy7 sloep

Ontspannen genieten op het water

De luxe Antaris Seventy7 sloep wordt alleen verhuurd inclusief schipper. De sloep is voorzien van een krachtige motor, heerlijke zitkussens, een koelkast en een zwemplateau. Deze sloep is geschikt voor groepen t/m 12 personen.

“Wij doen ons best je van alle gemakken te voorzien, zodat je zorgeloos kunt genieten op het water!

Wil je een dagje op pad met deze mooie sloep neem dan snel contact met ons op!

Varen en vergaderen?

Wil je met je team een dagdeel vergaderen en een dagdeel ontspannen? Dan regelen we in overleg met jou een unieke vergaderlocatie aan het water in Friesland. Na je vergadering wacht de schipper met de sloep op en kan de tocht beginnen! In overleg met jou regelen we een leuke locatie om te lunchen of te dineren of we zorgen voor een heerlijke maaltijd aan boord. Neem contact op voor een arrangement op maat!