Sloep huren met schipper

Zorgeloos genieten op het water!

Met je relaties of je team gezellig het water op? Huur dan een luxe sloep met schipper zodat je onbezorgd een dagdeel kunt genieten op het water!
Terwijl jullie heerlijk bijpraten en genieten van de omgeving zorgt de schipper dat jullie veilig langs alle mooi plekjes varen.

Je vertrekt vanuit onze haven in Heeg en in overleg met jullie vaart de schipper een mooie route door het Friese merengebied.
Lunchen op een leuk terras of de lunch mee en gezellig picknicken op een eiland. We kunnen het allemaal voor je regelen!

Ook kunnen we zorgen voor een met hapjes en drankjes gevulde koelkast, koffie met Oranjekoek voor onderweg of een heerlijke barbecue of borrel op een terras in Heeg of omgeving.

We hebben hieronder een voorbeelden van leuke arrangementen. Sloep huren met schipper!

Fonteinenroute

Tijdens deze route kom je langs 2 van de 11 Friese ‘Fountains’.

Vanuit Heeg varen we via een mooie route naar Elfstedenstad en Houtstad IJlst. In IJlst vinden we de fontein Onsterfelijke Bloemen.

Ook kunnen we in IJlst, of Drylts zoals we in Friesland zeggen, genieten van de welbekende karakteristieke overtuinen.

Een bezoekje aam museum en werkplaats Houststad IJlst is zeker de moeite waard.

Met de sloep naar IJlst boot huren IJlst

Van IJlst vaart de schipper ons vervolgens naar Sneek, op zoek naar de bijzondere fontein. Een gouden bol midden in het water met daarop een man met een Hoorn des Overvloeds. In Sneek is het ook zeker de moeite waard een terras je te bezoeken of eventueel een van de musea die de stad rijk is.

Na het bezoek aan Sneek vaart de schipper weer via een mooie route terug naar Heeg waar bij een terras aan het water wordt af gemeerd voor een heerlijk diner.

Heeg in Friesland

Varen en wandelen door Sloten

De schipper vaart via Woudsend, met de 3 molens over het Slotermeer naar het kleinste elfstedenstadje Sloten. Hier kan een mooie stadswandeling worden gemaakt en een bezoekje worden gebracht aan museum Sloten. Via een mooie route brengt de schipper je weer terug naar Heeg waar op een terras kan worden afgesloten met diner of bbq.

Sloeptocht met elfstegenroute in Woudsend

Bij deze tocht brengt de schipper je naar het watersportdorp Woudsend . Hier kan een mooi elfstegentocht worden gewandeld. Zwerf maar liefst 2,5 kilometer door de steegjes van Woudsend. Elke steeg heeft haar eigen verhaal. 

Of bezoek in de zomermaanden de boerenmarkt op donderdag. En wat dacht je van de Korenmolen ’t Lam en Houtzaagmolen de Jager? Na het bezoek aan Woudsend vaart de schipper via een mooie route terug naar Heeg.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Tarieven

We kunnen helpen met een mooie invulling van de dag helemaal naar eigen wens. Hapjes en drankjes kunnen mee aan boord en lunch en of diner kunnen we voor jullie reserveren bij de horeca aan de route.

Huurprijs van de sloep inclusief schipper € 595 per dagdeel (4 uur)

Verlenging € 125 per uur.

EXTRA’S: (gebaseerd op dagdeel van 4 uur)

Gevulde koelkast aan boord met bier, wijn en fris € 17,50 per persoon

Hapjes (kaas, worst, olijven, tapas, toast)  € 12,50 per persoon

Lunch (belegde broodjes, sap, melk) € 12,50 per persoon

Koffie met Oranjekoek € 5 per persoon

 

Luxe Antaris Seventy7 sloep

Ontspannen genieten op het water

De luxe Antaris Seventy7 sloep wordt alleen verhuurd inclusief schipper. De sloep is voorzien van een krachtige motor, heerlijke zitkussens, een koelkast en een zwemplateau. Deze sloep is geschikt voor groepen t/m 12 personen.

“Wij doen ons best je van alle gemakken te voorzien, zodat je zorgeloos kunt genieten op het water!

Wil je een dagje op pad met deze mooie sloep neem dan snel contact met ons op!

Sloep huren met schipper

Varen en vergaderen?

Wil je met je team een dagdeel vergaderen en een dagdeel ontspannen? Dan regelen we in overleg met jou een unieke vergaderlocatie aan het water in Friesland. Na je vergadering wacht de schipper met de sloep op en kan de tocht beginnen! 

In overleg met jou regelen we een leuke locatie om te lunchen of te dineren of we zorgen voor een heerlijke maaltijd aan boord. Neem contact op voor een arrangement op maat!

 

sloep huren met schipper