Groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje?

Ook voor een groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje in Friesland ben je bij Genieten op het water aan het juiste adres. Onze groepsuitjes zijn geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen.

Heerlijk varen in sloepen en onze Aira 22’s en na afloop genieten van een luxe barbecue of diner aan de waterkant bij één van de gezellige restaurants in het dorp Heeg. Samen maken we jouw groepsuitje tot een succes!

Bel, mail of app voor de mogelijkheden of kom langs in Heeg. Samen met jou stellen we een fantastisch uitje op maat samen op basis van jouw wensen!

 

Maxima 750 sloep huren Friesland

Zeilen & BBQ

Op zoek naar een actief en gezellig uitje? Kom dan zeilen & barbecuen. 

Je groep vertrekt vanuit onze unieke locatie in Heeg vijf minuten van het Heegermeer. Jullie kunnen de hele dag genieten op het Friese water! Na een heerlijke zeil (mid)dag staat er een luxe barbecue buffet voor jullie klaar bij de plaatselijke horeca.

Mocht je groep onvoldoende zeilervaring hebben dan zorgen we voor ervaren schippers zodat je groep optimaal kan genieten.

Ook kunnen we zorgen voor een lunch op één van de eilanden in het Heegermeer of de Fluessen. Wil je nog wat meer actie dan behoort een rondje suppen door het mooie Heeg tot de mogelijkheden.

Sloep varen

Gezellig met z’n allen in sloepen Heeg en omgeving verkennen?  We zorgen voor een mooie route door mooie dorpjes, over de meren en door leuke vaartjes.

Lunchen op een eiland of toch liever op een leuk terras. Alles is mogelijk. 

Natuurlijk kan ook dit uitje worden afgesloten met een lekkere barbeque of diner.

Groepsuitje op maat

Natuurlijk kun je ook zeilen en sloepen combineren. Lunch, eten en drinken en aanvullende activiteiten zijn naar eigen wens in te vullen. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en voor jouw groep een geweldig groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje samen te stellen.

Een groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje boek je al vanaf € 30 per persoon.

Activiteiten

Voor aanvullende activiteiten kun je terecht collega’s in Heeg en omgeving.

Groepen van deze bedrijven gingen je voor

logo de jong & Laan
nl_NLNL