Boot huren Koudum

Boot huren Koudum. Wil je de omgeving van Koudum verkennen per boot? Vanuit Heeg kun je via diverse mooie routes naar Koudum varen. Met een sloep kun je de route door de bossen van Gaasterland varen. Met een zeilboot kies je een route via het Heegermeer en de Fluessen.

Verblijf je wat langer in Koudum dan kun je bij ons ook een boot huren. Je kunt dan in Heeg opstappen en je boot naar je accommodatie in Koudum varen.

Ben je op zoek naar een boot waar je ook op kunt overnachten, denk dan eens aan een Tiny Houseboat. Uniek in Friesland en voorzien van alle comfort die je nodig hebt!

Maxima 550 sloepverhuur Friesland zonder vaarbewijs

Onze boten

Reviews Bootverhuur Friesland | Genieten op het water

4,8
4,8 van 5 sterren (op basis van 212 reviews)
Uitstekend85%
Heel goed14%
Gemiddeld1%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Varen rond Koudum

Vanuit Koudum kun je leuke tochten door Friesland maken. Door de Luts naar Balk bijvoorbeeld. Maar via mooie routes ben je ook zo in het pittoreske Gaastmeer met een heerlijk terras aan het water.

Wil je naar één van de elf steden van Friesland, dan heb je de keuze uit Stavoren, Hindeloopen of Workum. Alle drie gelegen aan het IJsselmeer, maar via binnenwater bereikbaar. Maar dagtochten naar Franeker, Sloten, IJlst en Sneek zijn erg leuk om te varen met één van onze mooie Maxima sloepen. Bootverhuur Koudum!

nl_NLNL