Boot huren Sloten

Varen door de vestingstad Sloten

Ooit door een vestigingstad gevaren met een sloep? Langs gietijzeren kanonnen en een echt schavot? 

Om dat mee te maken huur je een sloep bij Bootverhuur Friesland! Vanuit Heeg vaar je naar het mooie stadje Sloten om te genieten van dit oude vestingstadje.

Naast veel historie vind je er natuurlijk ook gezellige terrasjes aan het water. Dus redenen genoeg om met je sloep Sloten aan te doen.

Verblijf je in Sloten op een camping of recreatiepark, informeer dan naar onze breng- en haalservice.

Onze boten

Zin aan een dagje, weekeinde of week varen in Friesland? Kies dan één van onze boten voor meer informatie.

Hanse 315

Hanse 315

De Hanse 315 is een snel en comfortabel zeiljacht met een diepgang van 1,35m. Zeer geschikt om Friesland te verkennen, maar ook om het IJsselmeer en de Wadden te bevaren.

Tiny Houseboat

Tiny Houseboat

Onze Tiny Houseboats zijn ideaal om het Friese merengebied te ontdekken. Leuke dorpjes, prachtige eilanden en gezellige steden. En dat met alle luxe aan boord. 

Maxima 750 Flying Lounge

Maxima 750 Flying Lounge

Wil je een heerlijk ruime sloep met geweldige vaareigenschappen huren in Friesland? Dan is de Maxima 750 Flying Lounge iets voor jou!

Maxima 630

Maxima 630

De Maxima 630 is een heerlijke sloep om het Friese merengebied te ontdekken. Vaar door de leuke dorpjes, stadjes, sloten en vaartjes en geniet Friesland!

Maxima 550

Maxima 550

Gezellig met z’n tweeën of een kleiner groepje op pad? Dan is de Maxima 550 een goede keuze. Deze mooie sloep is uitermate geschikt voor 2-5 personen.

Aira 22

Aira 22

Zoek je een eenvoudig te hanteren comfortabele boot die ook nog snel en sportief is? Dan is de Aira 22, de opvolger van de polyvalk, de boot voor jou! Zie de enthousiaste reviews. 

Reviews

Heerlijk dagje op het water!

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Mooie comfortabele sloep (Maxima 550), klantvriendelijke mensen en prima service.

Nauta

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

We hebben enorm genoten van de boottocht. Het was een prachtig bootje. We kregen verschillende routes mee waaruit we konden kiezen. Top geregeld! De service is super.

Anita

Top service en goede materialen

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Nu voor de derde keer sloep gehuurd en mijn ervaring is nog steeds heel goed! Goede kwaliteit materialen en erg goede service met goede bereikbaarheid ! Ik blijf er terugkomen

GEERT

Lekker pruttelen op het water

Rated 4 out of 5
19 juli 2022

Het waren prachtige dagen met Máxima dankzij Jelle. Schone boot. Voldoende brandstof, allemaal all in. Wij hebben genoten!!

G.J. van Meurs

Prima boot en plezierig geholpen

Rated 4 out of 5
17 juli 2022

Prima boot en plezierig geholpen

Jan
×