Boot huren Sloten

Varen door de vestingstad Sloten

Ooit door een vestigingstad gevaren met een sloep? Langs gietijzeren kanonnen en een echt schavot? 

Om dat mee te maken huur je een sloep bij Bootverhuur Friesland! Vanuit Heeg vaar je naar het mooie stadje Sloten om te genieten van dit oude vestingstadje.

Naast veel historie vind je er natuurlijk ook gezellige terrasjes aan het water. Dus redenen genoeg om met je sloep Sloten aan te doen.

Verblijf je in Sloten op een camping of recreatiepark, informeer dan naar onze breng- en haalservice.

Onze boten

Zin aan een dagje, weekeinde of week varen in Friesland? Kies dan één van onze boten voor meer informatie.

Hanse 315

Hanse 315

De Hanse 315 is een snel en comfortabel zeiljacht met een diepgang van 1,35m. Zeer geschikt om Friesland te verkennen, maar ook om het IJsselmeer en de Wadden te bevaren.

Tiny Houseboat

Tiny Houseboat

Onze Tiny Houseboats zijn ideaal om het Friese merengebied te ontdekken. Leuke dorpjes, prachtige eilanden en gezellige steden. En dat met alle luxe aan boord. 

Maxima 750 Flying Lounge

Maxima 750 Flying Lounge

Wil je een heerlijk ruime sloep met geweldige vaareigenschappen huren in Friesland? Dan is de Maxima 750 Flying Lounge iets voor jou!

Maxima 630

Maxima 630

De Maxima 630 is een heerlijke sloep om het Friese merengebied te ontdekken. Vaar door de leuke dorpjes, stadjes, sloten en vaartjes en geniet Friesland!

Maxima 550

Maxima 550

Gezellig met z’n tweeën of een kleiner groepje op pad? Dan is de Maxima 550 een goede keuze. Deze mooie sloep is uitermate geschikt voor 2-5 personen.

Aira 22

Aira 22

Zoek je een eenvoudig te hanteren comfortabele boot die ook nog snel en sportief is? Dan is de Aira 22, de opvolger van de polyvalk, de boot voor jou! Zie de enthousiaste reviews. 

Reviews

Heerlijk (ont)spannend!

Rated 5 out of 5
9 oktober 2021

Keurig, prachtig,schoon en mooi tinyhouse op deze boot.heerlijk 2 persoonsbed.voor de eerste keer was varen spannend en heerlijk relaxed.we gaan nog n keertje in de zomer doen.goede uitleg en vriendelijke behulpzame eigenaars.aan te bevelen!

Philip

Prima service!

Rated 5 out of 5
27 september 2021

We hebben heerlijk gezeild met de Aria 22. Normaal huren wij een Valk maar de Aria biedt veel meer comfort. Veder was de service en flexibiliteit heel fijn. De boot werd op locatie gebracht en dat was super.

Laurent Joosen

Klantvriendelijkheid een 10

Rated 5 out of 5
24 september 2021

In 2020 een sloep gehuurd via Genieten op het Water en volledig betaald. Door omstandigheden echter moeten cancelen. Op initiatief van verhuurder zelf huur omgezet in een tegoed, dat we meer dan een jaar later hebben gebruikt.
Afgelopen zaterdag heerlijke tocht gevaren Heeg -IJlst – Sneek- Langweer – Heeg. Prima sloep (Maxima 630) Echt een aanrader! We komen zeker terug!

Hans

Genieten op het water

Rated 5 out of 5
17 september 2021

Heerlijke route gevaren, prima boot, mooie omgeving. Goede service!!!!

Marloes

Sloep maxima flying lounge 750

Rated 5 out of 5
13 september 2021

Gisteren hebben wij met ons gezin en kleindochter een sloep gehuurd van genieten op het water in Heeg. Het was mega leuk. De sloep zag er prachtig uit. We hebben 8 uur gevaren over de Friese meren en wateren. Het weer werkte mee. Alles was perfect. Dank voor de super sloep. Voor herhaling vatbaar.

Edward De Bock

10% korting

Vroegboekkorting

×