Boot huren Sloten

Varen door de vestingstad Sloten

Ooit door een vestigingstad gevaren met een sloep? Langs gietijzeren kanonnen en een echt schavot? 

Om dat mee te maken huur je een sloep bij Bootverhuur Friesland! Vanuit Heeg vaar je naar het mooie stadje Sloten om te genieten van dit oude vestingstadje.

Naast veel historie vind je er natuurlijk ook gezellige terrasjes aan het water. Dus redenen genoeg om met je sloep Sloten aan te doen.

Verblijf je in Sloten op een camping of recreatiepark, informeer dan naar onze breng- en haalservice.

Onze boten

Zin aan een dagje, weekeinde of week varen in Friesland? Kies dan één van onze boten voor meer informatie.

Hanse 315

Hanse 315

De Hanse 315 is een snel en comfortabel zeiljacht met een diepgang van 1,35m. Zeer geschikt om Friesland te verkennen, maar ook om het IJsselmeer en de Wadden te bevaren.

Tiny Houseboat

Tiny Houseboat

Onze Tiny Houseboats zijn ideaal om het Friese merengebied te ontdekken. Leuke dorpjes, prachtige eilanden en gezellige steden. En dat met alle luxe aan boord. 

Maxima 750 Flying Lounge

Maxima 750 Flying Lounge

Wil je een heerlijk ruime sloep met geweldige vaareigenschappen huren in Friesland? Dan is de Maxima 750 Flying Lounge iets voor jou!

Maxima 630

Maxima 630

De Maxima 630 is een heerlijke sloep om het Friese merengebied te ontdekken. Vaar door de leuke dorpjes, stadjes, sloten en vaartjes en geniet Friesland!

Maxima 550

Maxima 550

Gezellig met z’n tweeën of een kleiner groepje op pad? Dan is de Maxima 550 een goede keuze. Deze mooie sloep is uitermate geschikt voor 2-5 personen.

Aira 22

Aira 22

Zoek je een eenvoudig te hanteren comfortabele boot die ook nog snel en sportief is? Dan is de Aira 22, de opvolger van de polyvalk, de boot voor jou! Zie de enthousiaste reviews. 

Reviews

Dagje uitwaaien in Friesland

Rated 4 out of 5
29 oktober 2022

Boot gehuurd bij Genieten op het water ….. en dat was het: GENIETEN! Goede uitleg, niet meer dan nodig. Goed materiaal, netjes, schoon en werkend. Volgend jaar weer, maar dan hoop ik met wind in de zeilen door de Friese wateren te gaan. Als het dan tóch op de motor zal gaan, dan weet ik de weg naar Heeg. Groet Maurice

Maurice

Zomervakantie met de Maxima 630 sloep van Genieten op het Water in Heeg Friesland.

Rated 5 out of 5
17 september 2022

Prachtige en goed onderhouden sloep die heerlijk vaart en makkelijk is te besturen.

De service van Genieten op het Water in Heeg is uitstekend!

Wilko

Super dag gehad !hele fijne luxe sloep !prijs kwaliteit een dikke 10

Rated 5 out of 5
15 september 2022

Genoten

Manfred

super fijne dag weer gehad bij Jelle en Inge

Rated 5 out of 5
5 september 2022

Voor de 2e keer de Aira gehuurd en wat is dat een fijne boot zeg. We waren andere zeilboten gewend maar toen we eenmaal bij Genieten op het Water voor het eerst gezeild hebben met de Aira bij Jelle en Inge willen we niets anders meer. Binnen no time zijn de zeilen gehesen, lekkere kussens in de boot die super schoon en handig is met al die bakken erin waar je je spullen mooi in droog kunt houden. Ook bij weinig wind kun je toch zeilen met deze boot.

De vele mogelijkheden vanaf daar zijn super leuk. van de meren tot de leuke plaatsjes waar je naar toe kunt varen. Door de waardevolle tips van Jelle hebben we al 2 heerlijke plekken ontdekt waar we super geluncht hebben aan het water. Een echte aanrader dus. Jelle en Inge, tot de volgende keer.

Jolanda Boeve

Lekker varen

Rated 5 out of 5
4 september 2022

Heerlij varen met een Aira 22

Johan
×