Arrangementen

Overnachten op een Tiny Houseboat combineren met één of twee dagen sloep varen of zeilen

In een luxe Tiny Houseboat overnachten samen met je familie of vrienden. Verhuur- en watersportbedrijf Genieten op het Water maakt het mogelijk met Tiny Houseboat arrangementen. 

Je kunt je overnachting combineren met één of twee dagen sloep varen of zeilen. Ook is het mogelijk een rubberboot met aanhangmotor of SUP boards te huren.

“Vier je vakantie op een Tiny Houseboat op of rond het water”

Tiny Houseboat voor Heeg

Slapen en sloepen arrangement

Even helemaal ontstressen? Boek dan ons slapen en sloepen arrangement.
 
Je overnacht een midweek op de Tiny Houseboat in onze haven of op een mooie plek in de natuur vlak bij Heeg en hebt de op woensdag de beschikking over een mooie Maxima 550 sloep. Optimaal genieten!
 
Dit Tiny Houseboat arrangement is inclusief bedlinnen, handdoekenpakketten, keukendoeken pakket en brandstoftoeslag voor de sloep.
 
Wil je een aangepast arrangement, neem dan contact met ons op.
Maxima 550

Sloepen en slapen arrangement

Tiny Houseboat voor Heeg
Dakterras Tiny Houseboat
Twee dagen varen met een heerlijke overnachting?
 

Je overnacht een weekeinde (drie nachten) op de Tiny Houseboat in onze haven of op een mooie plek in de natuur vlak bij Heeg en hebt twee volle dagen de beschikking over een mooie Maxima 550 sloep om de Friese meren, sloten en vaarten te ontdekken. 

Vaar de mooiste sloeproutes van Friesland, geniet van de mooie natuur en de gezellige steden en dorpjes als IJlst, Sneek, Langweer, Woudsend, Balk, Gaastmeer en natuurlijk Heeg. 

 
Dit Tiny Houseboat arrangement is inclusief bedlinnen, handdoekenpakketten, keukendoeken pakket en brandstoftoeslag voor de sloep.
 
Wil je een aangepast arrangement, neem dan contact met ons op.

Tiny Houseboat | Geniet van het Heegermeer 

  • Direct online boeken
  • Persoonlijke aandacht en deskundigheid van de schippers
  • Puur genieten op het water voor een mooie prijs
  • Al onze boten zijn van topkwaliteit
  • Geniet van de mooiste plekjes op het Heegermeer
  • Sloep, zeilboot of een Tiny Houseboat arrangement, alles is mogelijk

 

Met vrienden heerlijk varen op de Friese meren,. Neem contact met ons op voor meer informatie of boek direct online. a

Een Tiny Houseboat in Heeg: van alle gemakken voorzien

In onze eigen haven in het Friese Heeg ligt onze Tiny Houseboat, geschikt voor maximaal 4 personen. Grenzend aan onze haven ligt het Hegemer Mar, dat weer uitloopt in de Fluessen. 

Een Tiny Houseboat is letterlijk een klein huis op het water. Maar wel van alle gemakken voorzien: centrale verwarming, kleine keuken met oven en koelkast, riant dakterras en 2 slaapkamers.

Tiny Houseboat op Heegermeer
blank
Tiny Houseboat interieur
blank
Aira 22 huren

Bootverhuur in Friesland: kies je voor een polyvalk, Aira 22 of een sloep?

Naast een Tiny Houseboat huren, zijn er andere mogelijkheden om te genieten van het water en de natuur in Friesland. Wij bieden daarom ook bootverhuur in Friesland aan. Ga heerlijk varen in een polyvalk, een moderne sloep of huur een Aira 22 of Viko S26 zeilboot. Al onze boten zijn van topkwaliteit.

Een Tiny Houseboat huren zonder arrangement

Huur nu een luxe Tiny Houseboat en vaar door het prachtige Friese landschap. Je kunt direct online boeken. Als je vragen hebt, mag je altijd telefonisch contact opnemen via: +31 (0)6 133 63 376.

×