Coronavirus (Covid-19) en bootverhuur in Friesland

Het Corona virus (Covid-19) is gelukkig op zijn retour, maar is nog niet verdwenen. Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid en volgen de adviezen voor de branche. Hoe zit het nu met  een boot huren in Friesland?

Je vaarvakantie of dagje uit kan ook in 2021 gewoon doorgaan. Op het water kun je de drukte prima vermijden en 1,5m afstand houden! En je mondkapje heb je aan boord niet nodig. Veel terrassen in Friesland hebben meer ruimte gekregen, zodat ze de normale capaciteit hebben. Varen in Friesland is dus prima mogelijk binnen de geldende voorschriften. Kom je in ook genieten?

Wel vragen wij je rekening te houden met het volgende:

– op de haven blijf je op 1,5 m afstand van ons en eventueel aanwezige andere gasten

– ook bij uitleg van de boot hanteren we de 1,5 meter afstand, bij onze open boten zullen wij jou en je gezelschap vanuit de boot uitleg geven terwijl jullie op de kant staan op 1,5 meter afstand. Uitleg van een kajuitzeiljacht of Tiny Houseboat vindt aan boord plaats, op minimaal 1,5 meter afstand

– verblijf je in Heeg of omgeving dan kunnen we in overleg je boot gratis bij je vakantieverblijf brengen en weer ophalen

Voor algemene informatie en vragen verwijzen we je naar het RIVM, de veiligheidsregio Fryslân en de gemeente Súdwest Fryslân en naar Waterland van Friesland.

Wil je je vakantie 2021 vieren in een Tiny Houseboat of Kajuitzeiljacht wacht dan niet te lang met boeken

×