Kajuitzeiljacht huren in Friesland

 

Wil je een kajuitzeiljacht huren in Friesland om er even lekker tussenuit te gaan? Genieten van het zeilen, lekker voor anker en zwemmen vanaf een mooi zwemplateau met zwemtrap. Met onze kajuitzeiljachten kun je heel Friesland verkennen. 

Maar ook als je het IJsselmeer of de Waddenzee wilt ontdekken ben je bij ons aan het juiste adres. Onze nieuwe Hanse 315 is een snel en comfortabel, goed uitgerust zeiljacht  en een heerlijke boot om met je gezelschap op te vertoeven.

 

 

Hanse 315 Zeiljacht huren in Friesland

Nieuw in 2021: Hanse 315 kajuitzeiljacht!

Ook in het seizoen 2021 breiden we onze vloot weer uit. Vanaf 1 april 2021 kun je bij ons een sportief Hanse 315 kajuitzeiljacht huren. Heerlijk om te toeren over de Friese meren (diepgang 1,35m) en het IJsselmeer, maar ook geschikt voor de Wadden en de Noordzee. Check de uitgebreide specificaties van onze Hanse 315, deze is zeer compleet uitgerust 

Gewenste vaarervaring: minimaal 1 week zeilervaring als zelfstandig schipper op een kajuitzeilboot.

Hanse 315 Kajuitzeiljacht

Ons Hanse 315 kajuitzeiljacht is een heerlijke boot en volledig uitgerust voor een zeilvakantie op de Friese meren, het IJsselmeer of de Wadden. De Hanse 315 staat bekend om haar uitstekende vaareigenschappen en is een prachtige boot om te zien en om op gezien te worden.

Ben je in de haven of lig je voor anker dan kun je genieten van de ruime kuip met kuiptafel en het badplatform met zwemtrap.

Voor het huren van deze boot is een week vaarervaring als zelfstandig schipper op een kajuitzeiljacht vereist.

Boek vandaag nog een zeilboot!

Ben je klaar voor een onbezorgd dagje op het water dat compleet draait om genieten en wil je een zeilboot huren in Heeg? Kies voor zeilboot verhuur in Friesland van Genieten op het water en geniet van het Friese merengebied. Boek vandaag nog een goed onderhouden boot naar wens. Onze boten liggen voor je klaar in onze haven!

Wil je meer weten over de boten die wij verhuren? Wil je een afwijkende periode huren of je aankomst- of vertrektijd aanpassen? Of heb je een andere vraag? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Geniet van de mooiste plekjes op het Heegermeer!
Hanse 315 te huur
Hanse 315 kajuitzeiljacht

Genieten op het water is het adres voor: jacht huren friesland, jacht te huur, sail charter Friesland, zeiljacht huren friesland.

Genieten start in Heeg!

×