Tiny Houseboat

Luxe overnachten en varen door heel Friesland

In een luxe Tiny Houseboat overnachten samen met je familie of vrienden. Verhuur- en watersportbedrijf Genieten op het water maakt het mogelijk. 

Onze Tiny Houseboats liggen dicht bij het gezellige centrum van Heeg. Als je ervaring hebt met varen, mag je de boot zelf besturen. Zo zien jullie alle mooie plekjes van Friesland vanaf het water.

Je kunt je overnachting combineren met één of twee dagen sloep varen of zeilen. Ook is het mogelijk een rubberboot met buitenboordmotor of SUP boards te huren. 

“Vier je vakantie op een Tiny Houseboat op of aan het water”

Tiny Houseboat voor Heeg
Tiny Houseboat in de haven in Heeg

Nieuw in 2021

Veel gasten hebben inmiddels ontdekt hoe leuk het is om Friesland te verkennen met een Tiny Houseboat. Daarom breiden we in 2021 onze vloot uit met een tweede Tiny Houseboat. De bouw van deze boot is inmiddels gestart. De indeling van beide Tiny Houseboats is gelijk. Beide boten beschikken over dezelfde luxe en comfort met o.a. toilet, douche, centrale verwarming, een goed uitgeruste keuken en heerlijke bedden voor een goede nachtrust.

De nieuwe Tiny Houseboat krijgt wel een andere uitstraling. Benieuwd hoe deze eruit gaat zien? Volg ons dan op facebook of instagram.

Tiny Houseboat | Geniet van het Heegermeer

  • Direct online boeken
  • Persoonlijke aandacht en deskundigheid van de eigenaren
  • Puur genieten op het water voor een mooie prijs
  • Al onze boten zijn van topkwaliteit
  • Geniet van de mooiste plekjes op het Heegermeer
  • Sloep, zeilboot of een Tiny Houseboat, alles is mogelijk
 

Met vrienden heerlijk varen op de Friese meren, dat kan met een Tiny Houseboat. Neem contact met ons op voor meer informatie of boek direct online.

Tiny Houseboats in Heeg: van alle gemakken voorzien

In onze eigen haven in het Friese Heeg liggen onze Tiny Houseboats, geschikt voor maximaal 4 personen. Grenzend aan onze haven ligt het Hegemer Mar, dat weer uitloopt in de Fluessen. 

Een Tiny Houseboat is letterlijk een klein huis op het water. Maar wel van alle gemakken voorzien: centrale verwarming, kleine keuken met oven en koelkast, riant dakterras en 2 slaapkamers.  

Met een Tiny Houseboat door heel Friesland varen

Beschik je over enige vaarervaring dan is het van 1 april tot 31 oktober mogelijk om na een korte instructie de boot zelf te varen. Tot en met windkracht 4 vaar je met een Tiny Houseboat door heel Friesland en overnacht je waar je maar wilt. Aan een onbewoond eiland in de Fluessen, in de binnenstad van Sneek of gewoon in een haven. Je bent in ieder geval van alle gemakken voorzien.

Tiny Houseboat in de haven in Heeg
keuken en eettafel
interieur Tiny Houseboat
tweepersoons slaapkamer met uitzicht over het water

Geen ervaring? Oefening baart kunst!

De Tiny Houseboats zijn met enige ervaring zelf te varen doordat ze zijn uitgevoerd met een krachtige motor en boeg- en hekschroef. Natuurlijk ontvang je van ons een goede instructie en is het mogelijk om even een stukje samen te varen voor vertrek.

 

Een vaarplan op maat

Als jullie liever niet zelf willen varen, maar wel meer van Friesland willen zien, dan is dat ook geen probleem. Het is namelijk mogelijk dat onze schipper jullie naar een nieuwe overnachtingsplek vaart. We maken dan vooraf samen een vaarplan op maat. Bel of app voor de mogelijkheden en kosten.

“Een Tiny Houseboat vind je in Nederland bij Genieten op het Water”

Bootverhuur in Friesland: kies je voor een polyvalk, Aira 22 of een sloep?

Naast een Tiny Houseboat huren, zijn er andere mogelijkheden om te genieten van water en de natuur in Friesland. Wij bieden daarom ook bootverhuur in Friesland aan. Ga heerlijk varen in een polyvalk, een moderne sloep of huur een Aira 22 zeilboot. Al onze boten zijn van topkwaliteit.

Aira 22 Bootverhuur Friesland | Genieten op het water

Kajuit zeilboot verhuur in Friesland: de Hanse 315

Genieten op het Water is ook actief in de kajuit zeilboot verhuur in Friesland. De Hanse 315 is een compleet uitgerust zeiljacht voor maximaal 5 personen. Het is van alle gemakken voorzien, bijvoorbeeld toilet, kooktoestel, koelkast, goede bedden, kaartplotter met AIS en een kompas. Je huurt deze zeilboot voor een week, midweek of  weekend.

Een Tiny Houseboat huren

Huur nu een luxe Tiny Houseboat en vaar door het prachtige Friese landschap. Je kunt direct online boeken. Als je vragen hebt, mag je telefonisch contact opnemen via: +31 (0)6 133 63 376.

×