Kajuitzeiljacht huren in Friesland

 

Wil je een kajuitzeiljacht huren in Friesland om er even lekker tussenuit te gaan? Genieten van het zeilen, lekker voor anker en zwemmen vanaf een mooi zwemplateau met zwemtrap. Met onze kajuitzeiljachten kun je heel Friesland verkennen. 

Maar ook als je het IJsselmeer of de Waddenzee wilt ontdekken ben je bij ons aan het juiste adres. 

Onze nieuwe Hanse 315 is een snel en comfortabel, goed uitgerust zeiljacht  en een heerlijke boot om met je gezelschap op te vertoeven.

 

Zeiljacht huren Friesland

Ontdek de Hanse 315

Ontdek het sportieve Hanse 315 kajuitzeiljacht. Heerlijk om te toeren over de Friese meren (diepgang 1,35m) en het IJsselmeer, maar ook geschikt voor de Wadden en de Noordzee. Check de uitgebreide specificaties van onze Hanse 315, deze is zeer compleet uitgerust. De reacties van onze huurders van het eerste seizoen waren erg positief en veel komen in 2022 weer genieten van dit mooie jacht.

Gewenste vaarervaring: minimaal 1 week zeilervaring als zelfstandig schipper op een kajuitzeilboot.

Hanse 315 Kajuitzeiljacht

Ons Hanse 315 kajuitzeiljacht is een heerlijke boot en volledig uitgerust voor een zeilvakantie op de Friese meren, het IJsselmeer of de Wadden. De Hanse 315 staat bekend om haar uitstekende vaareigenschappen en is een prachtige boot om te zien en om op gezien te worden.

Ben je in de haven of lig je voor anker dan kun je genieten van de ruime kuip met kuiptafel en het badplatform met zwemtrap.

Voor het huren van deze boot is een week vaarervaring als zelfstandig schipper op een kajuitzeiljacht vereist. Deze boot wordt niet verhuurd aan groepen jongeren.

Boek vandaag nog een zeilboot!

Ben je klaar voor een onbezorgd dagje op het water dat compleet draait om genieten en wil je een zeilboot huren in Heeg? Kies voor zeilboot verhuur in Friesland van Genieten op het water en geniet van het Friese merengebied. Boek vandaag nog een goed onderhouden boot naar wens. Onze boten liggen voor je klaar in onze haven!

Wil je meer weten over de boten die wij verhuren? Wil je een afwijkende periode huren of je aankomst- of vertrektijd aanpassen? Of heb je een andere vraag? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder. Zeiljacht huren Friesland.

Vaargebied Hanse 315 zeiljacht

De Hanse 315 is door de diepgang van 1,35m zeer geschikt om de Friese meren mee te verkennen. Vooral het Heegermeer, de Fluessen en het Sneekermeer zijn prima te bezeilen met deze boot. Maar ook een tochtje naar de Langweerder Wielen of het Pikmeer en Grou behoort tot de de mogelijkheden.

Ook het IJsselmeer is prima te bevaren met de Hanse 315 vanuit Heeg vaar je via Workum of Stavoren naar het IJsselmeer en kun je mooie tochten maken naar Enkhuizen of Medemblik en het Markermeer. Voor een korter tochtje vaar je naar bijoorbeeld Hindeloopen, Makkum of Lemmer.

Heb je voldoende ervaring dan behoort ook een tochtje naar Harlingen of één van de Waddeneilanden tot de mogelijkheden.

nl_NLNL