Tiny Houseboat in Friesland

De eerste Tiny Houseboat die varend in Friesland wordt verhuurd vanuit Heeg

Sinds 1 augustus dit jaar kun je hem overal in Friesland aantreffen: de Tiny Houseboat van Bootverhuur Friesland | Genieten op het water uit Heeg. Een Tiny House op het water. Hoe leuk is dat?

Gasten van Genieten op het water lagen er al mee in de binnenstad van Sneek en aan de wedstrijdbaan van het Skûtsjesilen. Maar ook aan Marrekrite meerboeien en ligplaatsen door heel Friesland en aan de eilanden in de diverse meren en leuke dorpjes in Friesland.

Prachtig om op deze manier de Friese meren, kanalen en vaartjes te ontdekken. Genieten van de gezelligheid van de watersport, de leuke terrasjes en eettentjes in Friesland.

Super leuk om in zo’n klein huisje met vier volwaardige vaste bedden, douche, CV en een luxe keuken vakantie te vieren, een weekeindje weg te gaan of gewoon eens te overnachten.

Om een indruk te krijgen hoe onze gasten dit ervaren lees dan eens hun reviews.

Jelle, de eigenaar en gastheer bij Genieten op het water is ook enthousiast. “De Tiny Houseboat is een mooie aanvulling op onze vloot van zeilboten, zeiljachten en Maxima sloepen”.

Overigens heeft Genieten ook in 2020 een noviteit. Het is het eerste bootverhuur bedrijf in Friesland dat de comfortabele Aira 22 open zeilboot verhuurt vanuit Heeg. Deze boot wordt gezien als de opvolger van de polyvalk.

Neem voor meer informatie eens een kijkje op de site of ga eens langs in Heeg!

Tiny Houseboat huren Friesland, boot huren Friesland
nl_NLNL