Opvolger van de polyvalk: de snelle en comfortabele Aira 22

Na een succesvolle introductie van de Aira 22 in onze verhuurvloot in 2020 stappen we met ingang van 2021 volledig over op deze boot. Het is dus niet langer mogelijk om een polyvalk bij ons te huren.

Nog nooit gevaren met de Aira 22? Dan is het nu tijd om dit eens te proberen. Kijk voor alle info en prijzen op de Aira 22 pagina. Voor de ervaringen van onze huurders in 2020 verwijzen we je graag naar de pagina’s met Aira 22 reviews.

Voordelig & persoonlijk boot huren Heeg

Voor wie een kajuit zeilboot, sloep of open zeilboot wil huren in Friesland kan voordelig terecht bij ons. Wij verhuren bij Genieten op het Water diverse open boten, zo bieden we onder andere de populaire zeilbootverhuur in Friesland aan. Naast de bootverhuur kun je ook Tiny Houseboats bij ons huren. Dit zijn leuke, compleet ingerichte huisjes drijvend op het water. Je kunt met onze Tiny Houseboat aangemeerd blijven, maar ook gaan varen. Dat is nog eens wat anders!

Je profiteert bij onze bootverhuur van de volgende voordelen:

  • Je kunt direct online boeken
  • Wij beschikken over een stuk deskundigheid & bieden persoonlijke aandacht
  • Jij kunt na je boeking zorgeloos genieten op het water
  • Prijs & kwaliteit staan voorop
  • De mooiste plekjes op het Heegermeer
  • valkverhuur Friesland verhuurt vanaf nu de Aira 22
  • Huur een zeilboot of sloep naar keuze, alles is mogelijk!

Reserveer direct een opvolger van de valk en kom genieten op het Friese water

Ontdek de Friese meren

Friesland kent vele mooie meren, zoals het Tjeukemeer en Heegermeer. Beleef Friesland Waterland zelf op het water door een Aira 22 te huren in Friesland. Hierna bevaar jij met fijn gezelschap zelfstandig de Friese meren, plassen, rivieren, beekjes baggersloten en singels. Hoe je het ook noemt, mooie wateren om te bevaren zijn hier in overvloed. Vanaf de onze locatie in Heeg midden in Friesland vind je zo je weg naar onder andere Sneek en Joure.

Een Aira 22 huren in Heeg staat dus garant voor Friesland leren kennen te water. Het Friese merengebied is het ontdekken waard.