Bootverhuur in het prachtige Friesland

Genieten op het water is hét adres voor bootverhuur in Friesland. Huur één van onze boten en ontdek de natuur van hartje Friesland. Drink een drankje op een gezellig terrasje aan het water of leg aan in het bruisende centrum van Sneek. Wist je dat Friesland één van de meest geliefde Nederlandse provincies is om een boot te huren? De omgeving is immers prachtig! Ben je klaar om de omgeving van het Friese merengebied te ontdekken?

“Wij doen ons best aan je wensen tegemoet te komen zodat je zorgeloos kunt genieten op het water!”

Boek nu een boot en ontdek de Friese wateren! Je bent klaar om te genieten op het water. Wil je meer weten over de boten in onze haven? Neem gerust contact met ons op.

Sloep huren

Kajuit zeilboot huren

Valk huren

Dé plek voor bootverhuur in Heeg, Friesland

Wij bieden sloepverhuur in de provincie Friesland aan. In Heeg, om precies te zijn! Waarom? Wij zijn al van jongs af aan gek op watersport en water. Daar willen wij jou ook van laten genieten. Wat is er immers mooier dan op een zonnige dag het ruime sop opzoeken en heerlijk genieten van de frisse lucht? Gezellig varen over de rustgevende meren in hartje Friesland op je gehuurde bootje, terwijl je geniet van je gezelschap.

Gastvrijheid en persoonlijke aandacht

Naast van het water en de rust geniet je ook van:

  • Direct online boeken;
  • Deskundigheid & persoonlijke aandacht;
  • Prijs & kwaliteit;
  • Genieten op het water én van de mooiste plekjes op het Heegermeer;
  • Sloep, zeilboot, tiny houseboat of valk
    verhuur. Alles is mogelijk!
 

“Van zeilen in een Valk tot luxe genieten op het dakterras van één van onze unieke tiny houseboats. Het kan allemaal bij ons.”

Sloepverhuur in Friesland?

Ben je overtuigd en wil je een sloep huren in Friesland, in Heeg? Kies dan voor onze bootverhuur in Friesland en verken de Friese wateren! Hier heb je geen vaarbewijs voor nodig. Als je onvoldoende ervaring hebt kun je ook een schipper huren. Je kunt dus direct boeken

Heb je een vraag over onze bootverhuur in Heeg of over ons? Geen probleem! We beantwoorden je vragen graag. Neem gerust contact met ons op en we helpen je verder! Ben je klaar voor de ultieme rust die de tocht op het water biedt?

5/5

Twee dagen met veel plezier met de Máxima sloep gevaren. Prima service, alles volgens afspraak, wij komen zeker terug om misschien ook eens een andere boot hier te huren.

5/5

Mooie boot en vriendelijke mensen!

5/5

Goed uitgeruste boot!

5/5

Afgelopen weekend heerlijk genoten op het water met Valk Mirre 🙂

5/5

2 dagen een mooie nieuwe sloep gehuurd , genoten van de vaarroutes, 👍 Goede uitleg en ontvangst . Als we in Heeg zijn , gaan we hier zeker weer naar toe.

× Stel uw vraag!