Opvolger van de polyvalk: de snelle en comfortabele Aira 22

Na een succesvolle introductie van de Aira 22 in onze verhuurvloot in 2020 stappen we met ingang van 2021 volledig over op deze boot. Het is dus niet langer mogelijk om een polyvalk bij ons te huren.

Nog nooit gevaren met de Aira 22? Dan is het nu tijd om dit eens te proberen. Kijk voor alle info en prijzen op de Aira 22 pagina. Voor de ervaringen van onze huurders in 2020 verwijzen we je graag naar de pagina’s met Aira 22 reviews.

Valkverhuur in Friesland (Heeg)

Ben je ook zo gek op varen? In Nederland kun je nergens mooier varen dan in het prachtige Friesland. Ook als je geen eigen boot of valk hebt, kun je gemakkelijk een polyvalk huren om met z’n tweeën of een klein groepje te gaan varen op de Friese plassen. Voor valkverhuur in Friesland kun je terecht bij Genieten op het Water B.V.. De valkverhuur is in Heeg gevestigd en je kunt hier met gemak online een valk huren om vervolgens te water je weg te vinden door heel Friesland.

 

Voordelig & persoonlijk valk huren Heeg

Voor wie een kajuit zeilboot, sloep of valk wil huren in Friesland kan voordelig terecht bij ons. Wij verhuren bij Genieten op het Water diverse open boten, zo bieden we onder andere de populaire valkverhuur in Friesland aan. Naast de bootverhuur kun je ook Tiny Houseboats bij ons huren. Dit zijn leuke, compleet ingerichte huisjes drijvend op het water. Je kunt met onze Tiny Houseboat aangemeerd blijven, maar ook gaan varen. Dat is nog eens wat anders!

Je profiteert bij onze tiny houseboat- en valkverhuur van de volgende voordelen:

 • Je kunt direct online boeken
 • Wij beschikken over een stuk deskundigheid & bieden persoonlijke aandacht
 • Jij kunt na je boeking zorgeloos genieten op het water
 • Prijs & kwaliteit staan voorop
 • De mooiste plekjes op het Heegermeer
 • Huur een polyvalk of sloep naar keuze, alles is mogelijk!

Reserveer direct een valk en kom genieten op het Friese water.

Hoe goed ken jij de polyvalk?

De polyvalk is de meest verhuurde open zeilboot van Friesland en dat is niet voor niets! Het is een ideaal bootje om lekker mee te zeilen op de Friese meren. Lekker ruim voor met z’n tweeën, maar eveneens groot genoeg voor met het hele gezin of met een groepje vrienden of vriendinnen (1-6 personen). Met de wind goed in de zeilen kun je behoorlijk hard door het water en dat is leuk, omdat het een behendige boot is.

Onze valken zijn voorzien van een zeer complete uitrusting:

 • Buitenboordmotor
 • Vaarboom
 • Anker
 • Hoosblik
 • Dweil
 • Reserve tankje benzine

 

Ontdek de Friese meren

Friesland kent vele mooie meren, zoals het Tjeukemeer en Heegermeer. Beleef Friesland Waterland zelf op het water door een valk te huren in Friesland. Hierna bevaar jij met fijn gezelschap zelfstandig de Friese meren, plassen, rivieren, beekjes baggersloten en singels. Hoe je het ook noemt, mooie wateren om te bevaren zijn hier in overvloed. Vanaf de valkverhuur in Heeg midden in Friesland vind je zo je weg naar onder andere Sneek en Joure.

Een valk huren in Heeg staat dus garant voor Friesland leren kennen te water. Het Friese merengebied is het ontdekken waard zeilen in Friesland is op alle boten het proberen waard.

 

Direct online valk huren in Friesland

Wil jij binnenkort een valk huren in Friesland om dit seizoen nog even snel het Heegermeer op te gaan? Of is een eerdere zeilvakantie goed bevallen en wil je voor komend seizoen voor bij onze valkverhuur in Friesland alvast een polyvalk reserveren? Je kunt hier direct online een valk reserveren. Heb je vragen? Stel ze ons gerust! We helpen je graag aan een mooie dag of vakantie op en aan het Friese water.

×