Reviews sloepverhuur Friesland

Top dag!

5,0 rating
21 september 2020

Afgelopen zaterdag hebben we met vrienden (en 2 kleine kinderen) gevaren met de Maxima 630 sloep. Een heel nette en goed verzorgde sloep. Aan zwemvestjes voor de kinderen werd gedacht.
De service is top! Vanaf het eerste contact merk je de betrokkenheid en professionaliteit van Jelle en Inge. Eenvoudig en snel communiceren per app en een duidelijke uitleg van de mogelijke vaarroutes per mail.
Wij hebben genoten van deze dag en komen zeker nog een keer terug. Een echte aanrader!

Wendy

Mooie sloep voor een redelijke prijs

5,0 rating
21 september 2020

Er lag voor ons een vrij nieuwe ruime sloep klaar met het windkapje omhoog. Deze was gemakkelijk plat te leggen. Lekker gevaren met deze heerlijke boot de motor zou iets meer vermogen mogen hebben voor op de meren maar om te cruisen perfect. Alles goed geregeld, ik zou volgende keer zeker weer voor deze mooie Maxima sloep gaan.

Marco

Fijne vaartocht met Maxima 630

5,0 rating
19 september 2020

Geïnteresseerd in de Maxima 620 of 630 (beiden zelfs schip, enkel andere looks) helemaal vanuit Rotterdam naar Friesland gereden. En niet voor niets. Heerlijke dag gevaren. Niet 100 formulieren invullen voor vertrek, binnen 10 minuten sta je bij de boot die al klaar ligt. Korte uitleg en je bent weg. Je krijgt nog vaarroutes en een kaart mee. Heerlijk door kleine dorpjes én door Sneek gevaren. Op meren was het wat onstuimig en moest kap weer omhoog. Dat was wel even puzzelen, maar uiteindelijk weer gelukt. Hele fijne boot, heerlijk gevaren. Voor herhaling vatbaar. Of zelf een aanschaffen 😉

Dennis

Keurig

5,0 rating
19 september 2020

Vanaf reservering tot en met terugbrengen alles keurig voor elkaar. Wij hebben genoten van een dagje met een Maxima 550 op het Friese water. Mooie omgeving, keurige boot, gezellige terrasjes. Al met al een succes!

Aline

Aanrader

5,0 rating
18 september 2020

Máxima 630 gehuurd voor een dag.
Fijne boot en niet duur.
Vriendelijke mensen.
Volgend jaar zeker nog een (paar) keer.

Simme van de Lustgraaf

Echte Aanrader

5,0 rating
17 september 2020

Bij aankomt prima op weg geholpen, Zeer vriendelijk personeel, Uitleg was prima, Meerdere vaarroutes meegekregen. Goed onderhouden boot de maxima 630. Zelfs een koelkastje aanwezig voor de versnaperingen (wel zelf meebrengen) Prima keuze.

Hans Lammers

Top bootje

5,0 rating
16 september 2020

Wat een fijne boot die Maxima 550. Perfect voor het Friese meren gebied. We hebben genoten! Prima bedrijf en fijne mensen.

Arnold Blaauwe

Varen in Friesland met sloep

4,0 rating
10 september 2020

Onze eerste kennismaking met Friesland. Sloep (Maxima 550) gehuurd voor 2 dagen bij ” Genieten op het water”. Relaxte ontvangst door Jelle en goede uitleg. Aan de hand van meegekregen kaarten – en ook Google Maps is af en toe wel handig – flink eind gevaren. Van Heeg naar IJlst, Sneek en o.a. Woudsend terug naar Heeg. Prachtige ervaring. Eerst wel even spannend want “remmen” met zo’n boot werkt iets anders dan met een auto… 😉 Maar als je alles rustig aan doet – en je zit tenslotte op het water voor je rust en ontspanning – kan er niet veel misgaan. Helaas lieten de tweede dag de weergoden ons een beetje in de steek dus de tocht een beetje ingekort, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Wout

Varen in Heeg

5,0 rating
10 september 2020

Een dagje varen in een leuke sloep van “genietenophetwater”.
Het moest een leuke dag worden, maar de regen speelde ons parten, maar desondanks voor ons een hele leuke en spaannende vaart!
Bedankt!
Gerrit Netto

Gerrit Netto

Maxima 550

4,0 rating
6 september 2020

Nette boot. Verhuurder lekker losjes ook bij terugkomst.
Hier is de boot en varen maar. Paar kaarten mee voor routes te varen. Zeker aanrader.

Patrick Goverde

Máxima 550 sloep

5,0 rating
31 augustus 2020

Afgelopen zaterdag de Maxima 550 sloep een dag gehuurd.
Wat een supermooie boot is dat. We waren zeer onder de indruk.
We hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.
We zijn ook vriendelijk ontvangen door de eigenaar en goede uitleg.
Bedankt

Miranda Wildeboer

Heerlijk gevaren

5,0 rating
30 augustus 2020

Wij hebben gevaren met de Maxima 630 (Willy). Een super boot om een middag op door te brengen. Fijne ontvangst en uitleg door Jelle. Ook de waterkaart en routes die in de boot liggen helpen om een mooie route af te leggen.

Petra

Sloepje huren

5,0 rating
25 augustus 2020

Afgelopen week hadden we een sloepje gehuurd bij genieten op het water. Vanwege het weer wilden we het sloepje wat later ophalen en dit was gelukkig geen enkel probleem. De sloep lag voor ons klaar, we kregen een vaarkaart mee met een aantal leukr vaarroutes, een korte instructie over de boot en toen konden we al gaan varen. We hebben heerlijk genoten van deze dag op het water en Friesland op een hele andere manier kunnen ontdekken!

Jessica

Heerlijk varen

5,0 rating
20 augustus 2020

Gisteren een heerlijk dagje gevaren met onze 3 volwassen kinderen, perfecte boot, mooie omgeving om te varen, drukte,rust alles is er te vinden, picknickmand en zwemapullen mee, en je hebt alles binnen bereik voor een heerlijke dag

Inge

Maxima 630

5,0 rating
18 augustus 2020

Wij hebben de Maxima 630 twee dagen gehuurd om met onze kinderen en kleinkinderen te varen.
De eerste dag waren wij met vier volwassenen en drie kinderen (9 tot 14 jaar) aan boord en hebben de blauwe route via Sneek gevaren
De boot is heerlijk ruim en de kleinkinderen vonden steeds andere plekjes om te zitten. Regelmatig aan leggen voor een pick-nick of voor een verfrissende plons.
De tweede dag waren wij met drie volwassenen en twee kleinkinderen. en hebben de route via mooie route via Balk gevaren.
Vriendelijke mensen om ons wegwijs met de sloep te maken en te adviseren over de route.
Een aanrader en wij komen zeker een keer terug.
Jan van Rijn

JCF van Rijn

Super relaxed,prima boten.

5,0 rating
16 augustus 2020

Op de valreep een sloep kunnen huren bij Jelle in de zomervakantie. Prima bevallen en aanrader voor anderen.

Berry,Martinique en Kate

Leuk

5,0 rating
6 augustus 2020

Geweldige ervaring met deze leuke sloep. Zat lekker en makkelijk hanteerbaar.. Alles goed geregeld..

Wilma

Prima sloep en service!

5,0 rating
2 augustus 2020

! dag sloep Maxima 550 gehuurd. Hele nette sloep, makkelijk te varen. Fijne uitleg door Jelle en goede tips voor de routes.

Marielle

3 rondjes Friesland met sloep

5,0 rating
25 juli 2020

3 verschillende routes gevaren met de maxima 550. Goed onderhouden sloep en makkelijk te bedienen.
Routekaart meegekregen. Echt leuk om te doen. Aanrader om de gratis navigatie app WinGPS Marine te downloaden.
Wordt een tocht varen nog leuker van.
Wij kunnen “genieten op het water” echt aanbevelen.
Jelle bedankt voor de uitleg.

Jeroen K.

Weekje varen in Friesland.

5,0 rating
25 juli 2020

We hebben (via de website) In Heeg bij genieten op het water de sloep Máxima 550 gehuurd. Ze hebben de sloep tegen een kleine vergoeding bij ons gebracht en eind van de week weer opgehaald in Offingawier. Dat is nog is service! Hele vriendelijke mensen en een duidelijke uitleg over de bediening van de sloep. Kortom een aanrader! Wij hebben super genoten…..voor herhaling vatbaar! Nogmaals dank Jelle en Inge! Gr Menno

Menno Muhlbauer

Sloep varen friesland

5,0 rating
22 juli 2020

Heerlijk gevaren met de sloep Máxima 550.
Goede ontvangst. Mooie sloep, vaart makkelijk en leuke route tips erbij. Kortom 2 heerlijke dagen gehad met deze sloep.
Zeker geen aanrader.

Marjo Kreeftenberg

Geweldige Middag met de sloep

5,0 rating
17 juli 2020

We hebben echt een geweldige middag met de sloep gevaren van “genieten op het water”! De sloep was zeer makkelijk te sturen en de sloeproute die we meekregen was echt een aanrader!

Guido

dagje relaxen

5,0 rating
17 juli 2020

De weersvoorspellingen waren niet al te best, dus er was wel wat twijfel. Toch gegaan en dat was maar goed ook. We hebben genoten! Zo nu en dan een buitje, maar de boot heeft een overkapping dus dan gewoon een kwartiertje schuilen en weer verder. Het was voor ons de eerste keer dus we waren blij met de hartelijke ontvangst en rustige uitleg door Jelle.
De sloep is mooi en makkelijk te bedienen. We hebben de sloeproute via Sneek gevaren en die is erg mooi en afwisselend. Zo veel te zien, de tijd vpoog voorbij. Goeie prijs kwaliteit. We zullen het zeker adviseren aan vrienden en kennissen, en komen vast nog eens terug.

jos kunze

Sloep maxima 550

4,0 rating
16 juli 2020

We hebben 1 dag gevaren met de maxima 550 samen met onze dochters van 15 en 17. We vonden het een hartstikke leuke ervaring! Die dag geen zeurende pubers, maar een heerlijke relaxte dag! Een aanrader voor iedereen.

Wendy van der Heijden

Dagje uitwaaien

5,0 rating
15 juli 2020

Ondanks regenachtige dag toch genoten van de mooie boot en omgeving.

Patrick Grijseels

Geweldig gevaren

5,0 rating
30 juni 2020

De huur van de sloep ging gemakkelijk. Goede communicatie. De sloep zag er goed uit en vaarde lekker.

Pierre de Jong

heerlijk gevaren

5,0 rating
27 juni 2020

Uitstekende plek om een sloep te huren voor een heerlijk dagje varen.
Sloep was prima in orde.
Duidelijke uitleg en kaarten, komen zeker nog een keer terug.

Herman Ligtvoet

Topdag met topsloep

5,0 rating
27 juni 2020

Fijn adres om een sloepje te huren. Relaxde vriendelijke eigenaar.
Maakte er geen probleem van als het met de tijd iets uitliep.
Verder prima en mooie sloep!

Esther Bloemheuvel

Relaxte dag

5,0 rating
17 juni 2020

Makkelijk in de reservering, Jelle is rustig in uitleg, helpt mee als het nodig is, doet relaxed over het terugkomen. Geen poespas. Prima boot en motortje. We hebben een heerlijke dag gehad.

Tineke

Top dag!

5,0 rating
1 juni 2020

Goede communicatie en erg mooie sloep! Jelle was erg flexibel qua tijd.

Michelle

Super ervaring

5,0 rating
31 mei 2020

Goede boot, relaxte verhuurder en geen probleem toen we onverhoopt wat later dan afgesproken terugkwamen.
Een aanrader!

Frank

Fijne sloep.

5,0 rating
30 mei 2020

Een dag op het water genoten! Bedrijf maakt z’n naam waar. Goede boten, relaxte sfeer.

Rob

Top boot!

5,0 rating
23 mei 2020

Top boot en hele goede service.

Rob Kalma

Heerlijke dag! top geregeld!

5,0 rating
11 mei 2020

Makkelijk te boeken, goede ontvangst, snelle afhandeling administratie, perfecte boot, opstappen en heerlijk dag!

Joost

Super dag

5,0 rating
10 mei 2020

Hele mooie dag boot lag vaarklaar en uitleg vd boot was goed
Heerlijke dag gehad zeker voor herhaling vatbaar

Rene mos

Genoten van Willy

5,0 rating
9 mei 2020

We hebben vrijdagmiddag 8 mei 2020 super genoten van de maxima tender 630, genaamd Willy.
Naast dat deze tender erg mooi is en lekker vaart, waren we ook erg blij met hoe de eigenaar is. Heel vriendelijk en flexibel????

Bianca

Super fijne middag

5,0 rating
6 mei 2020

We hebben op de dag zelf gebeld of we een sloep konden huren voor een halve dag. Dat kon! Prachtig nieuwe sloep (Máxima 550) met regenkap die fijn was tegen de wind. Leuk rondje gevaren met de kinderen (richting Slotermeer). Zeilvesten mochten we er kostenloos bij lenen. Goede service! Top dag gehad voor een schappelijke prijs. Fijn dat brandstof ook in prijs ingegrepen is. Een aanrader!

Maike de Lange

Heerlijk gevaren met een Maxima 550

5,0 rating
6 mei 2020

Leuk bootje, mooie route, heerlijk zonnig (wel een beetje koud), super dag!

Wilhelm

Google reviews

Dennis van der Stelt
Dennis van der Stelt
20:32 19 Sep 20
Gevaren met Maxima 630. We waren snel op pad met vaarroutes. Fijne boot, heerlijk gevaren met duidelijke uitleg. Prima... ervaring! Voor herhaling vatbaar.lees meer
Hans Maarssen
Hans Maarssen
07:15 17 Sep 20
Goede service en een prachtige boot. Koelkastje aan boord is echt super. Prijs kwaliteit prima. Zeker nog een keer.
Marco Van amersfoort
Marco Van amersfoort
18:53 13 Sep 20
We hebben de Maxima 550 gehuurd. Het was een nette boot en ruim genoeg, zeker voor zijn tweeën. Bootje was goed mee te... varen, zeker met in het achterhoofd dat dit de allereerste keer voor ons was. Jelle is een vriendelijke gastheer en we gaan zeker weer eens terugkomen. Leuke dag gehad op het water en de plaatsjes eens vanaf het water kunnen zien.lees meer
Roy Beernink LOGIKA
Roy Beernink LOGIKA
11:28 13 Sep 20
Dagje Máxima 630 gehuurd. Top boot. Blauwe route gevaren, prachtig. “Genieten op het water” is zeer gast... vriendelijk, met de camper op eigen terrein gestaan. Super!! Nogmaals dank voor de mooie daglees meer
Yannick Brouwer
Yannick Brouwer
08:58 13 Sep 20
Valk gehuurd voor een weekend voor een nette prijs. Waterkaart en buitenboordmotor zaten er bij. Ik kom binnenkort nog... eens terug om de Aira 22 uit te proberen!lees meer
Laurens Buur
Laurens Buur
09:45 24 Aug 20
De tiny house boat is een absolute aanrader. Vriendelijk geholpen ook door genieten op get water. 5 sterren
Koen van der Velden
Koen van der Velden
08:10 10 Aug 20
Fantastische sloep. Die willy. Erg vriendelijk geholpen door Jelle & Inge. Na een goede uitleg over de boot zijn we een... door Jelle & Inge aangeraden route gaan varen. Geweldige route door Sneek en andere kleine kanalen en meren. Echt een aanrader!lees meer
Lennart Sluis
Lennart Sluis
10:52 03 Aug 20
Zeer gastvrije service, heldere communicatie. Boot was schoon maar ietwat verouderd.
ruben hassink
ruben hassink
07:46 27 Jul 20
Samen met een goede vriend van mij heerlijk 6 dagen gezeild. Goed en degelijk materiaal. Als er iets niet goed ging... over er was een probleem, dan was Jelle meteen bereikbaar en paraat om te helpen. Top service en vooral heel gezellig! Genieten op het water is een aanrader!lees meer
Jos Kunze
Jos Kunze
04:20 17 Jul 20
De weersvoorspellingen waren niet al te best, dus er was wel wat twijfel. Toch gegaan en dat was maar goed ook. We... hebben genoten! Zo nu en dan een buitje, maar de boot heeft een overkapping dus dan gewoon een kwartiertje schuilen en weer verder. Het was voor ons de eerste keer dus we waren blij met de hartelijke ontvangst en rustige uitleg door Jelle. De sloep is mooi en makkelijk te bedienen. We hebben de sloeproute via Sneek gevaren en die is erg mooi en afwisselend. Zo veel te zien, de tijd vpoog voorbij. Goeie prijs kwaliteit. We zullen het zeker adviseren aan vrienden en kennissen, en komen vast nog eens terug.lees meer
Yves Gorissen
Yves Gorissen
16:03 13 Jul 20
makkelijk contact, goede uitleg over de boot. Het enige wat ze niet in de hand hebben is het weer.
Simone Verharen
Simone Verharen
07:48 13 Jul 20
Loved the experience of having a boat and sailing in Friesland. Everything went fine, good handling and communication.
yvonne koopman
yvonne koopman
19:05 12 Jul 20
Genoten van de sloep die we hebben gehuurd! Een mooie Maxima 550 sloep. We werden goed geholpen, de eigenaar was heel... vriendelijk en flexibel, ook toen we de boot wat later wilden terugbrengen omdat we nog uit eten waren gegaan. Kortom: een goed verhuurdbedrijf voor wie wil genieten van het varen over de Friese meren in een mooie sloep! Een aanrader!lees meer
Johannes Bollmann
Johannes Bollmann
08:33 23 Jun 20
Das Boot war sauber, hatte keine Defekte, segelt schnell und lässt sich enfach bedienen. Ein Stopfen für die... Lenzöffnungen wäre schön. Komme gerne wieder. Gruß Johannes Bollmannlees meer
Ron Perdon
Ron Perdon
07:43 22 Jun 20
Super verzorgde sloep gehuurd. De Maxima 550 is een leuke boot om mee te varen. Het zwem trapje is veel gebruikt net... als het anker om lekker relaxt voor anker te gaan.lees meer
yang praagman
yang praagman
18:37 04 Jun 20
Wat was dit een mooie ervaring. De Tiny house boat was perfect voor 2 mensen en zag er echt goed uit. Jelle was aardig... en staat echt voor je klaar als je iets nodig hebt. Echt een aanrader als je van varen en de natuur houd en toch een huiselijke sfeer wilt.lees meer
Hans Boswinkel
Hans Boswinkel
10:10 29 May 20
Keurige boot gehuurd, nette ontvangst, uitleg en afhandeling. Reservering ging zonder problemen waarbij Jelle zich... flexibel opstelde. Leuke route gevaren. Plek om terug te komen wat mij betreft.lees meer
Peter van der Steege
Peter van der Steege
07:15 25 May 20
Dit weekend een Aira gehuurd. Heerlijke zeilboot. Combinatie van sportief zeilen op een open boot, met een comfortabele... uitrusting. Boten zijn nieuw. Verhuurder is soepel en klantgericht.lees meer
Magda Van Ginkel
Magda Van Ginkel
08:02 23 May 20
Superfijne dag gehad met een prima sloepje!!!
Maike de Lange
Maike de Lange
12:01 06 May 20
We hebben op de dag zelf gebeld of we een sloep konden huren voor een halve dag. Dat kon! Prachtig nieuwe sloep... (Máxima 550) met regenkap die fijn was tegen de wind. Leuk rondje gevaren met de kinderen (richting Slotermeer). Zeilvesten mochten we er kostenloos bij lenen. Goede service! Top dag gehad voor een schappelijke prijs. Fijn dat brandstof ook in prijs ingegrepen is. Een aanrader!lees meer
Floortje
Floortje
17:23 05 May 20
Wat een relaxte plek! Deze bijzondere accommodatie is van alle gemakken voorzien, en geeft je een gevoel van luxe en... vrijheid op het water! Wel handig om (enige) ervaring te hebben met varen. Heel veel succes de komende zomer Jelle! Gr. Jorge en Floortjelees meer
Werner Tornij
Werner Tornij
13:00 24 Apr 20
We hebben gisteren een valk gehuurd en waren zeer tevreden. Een dag ervoor geregeld en de dag erna varen. Boot zag er... netjes uit en helemaal compleet (incl motor en zwemvesten voor de kinderen). Vriendelijke ontvangst. Komen zeker weer een keer terug.lees meer
Zelda de Vries
Zelda de Vries
15:11 06 Apr 20
De vaareigenschappen van het gehuurde Tinyhouse was wennen, maar na een tijdje varen prima te doen. En als je dan aan... een meerboei ligt met rondom uitzicht over het meer en je zit op het riante terras: prachtig!Verhuurders zijn hartelijke en dienstbaar. Bedden zijn uitstekend. Kortom geld meer dan waard.lees meer
Arjen van der Hoeven
Arjen van der Hoeven
18:01 23 Sep 19
Wij hebben de tiny house boot gehuurd en een te gek leuk weekend gehad op dit varende huis. Heerlijk genieten van het... water, de vogels, het uitzicht, de reacties van de andere watersporters noem maar op. Wij wisten eerst niet wat dit inhield, een tiny house boot, maar zeggen nu DOEN! aanrader!!lees meer
Rosan Busstra
Rosan Busstra
15:20 23 Sep 19
Heerlijke dag op het water gehad met een prachtige boot van Genieten op het water! De boten zijn erg mooi en goed... onderhouden. Wij gaan zeker nog een keer een bootje huren hier.lees meer
BrBenedictus .
BrBenedictus .
19:26 22 Sep 19
Prettig/soepel boekingsproces. Fijn contact met Jelle & Henk. Fijne tender (Maxima 630/ 20pk) die ook met stevige wind... en wat golfslag lekker vaart. Topdag.lees meer
Jaap Jan Krikken
Jaap Jan Krikken
13:07 17 Sep 19
Hele fijne boot en een bijzondere ervaring om midden op het water wakker te worden. Jelle is heel ontspannen en een... prettige host. Absoluut een aanrader voor een weekendje weg.lees meer
sandeaa .
sandeaa .
04:33 28 Aug 19
Vriendelijk geholpen door Jelle die ons alles uitlegde. De boot een Maxima 550 was perfect in orde genoeg vermogen om... even snel te manoeuvreren en op te kunnen schieten. Goede zit zowel aan het roer en op de banken. De regenkap kwam mooi van pas als zonnekap. Wij hebben het rondje IJlst, Sneek, Sneekermeer, Langwarder Wielen, Woudsend en Heeg gevaren. In een rustig tempo goed te doen op 1 dag. Kortom een lekker vaardagje gehad een adresje om terug te komen.lees meer
Monique Romeijn
Monique Romeijn
09:29 26 Aug 19
Heerlijk gevaren met Maxima 550. Sloep was ruimer dan gedacht en zag er zo goed als nieuw uit. Met kap naar beneden... vaar je zo onder alle bruggen door. Jelle is heel behulpzaam en omgeving is prachtig. Wij komen nog een keer terug want we hebben nog lang niet alles gezien! Aanrader!lees meer
Volgende beoordelingen
×