Reviews sloepverhuur Friesland

Dagje met Maxima op stap

Rated 5 out of 5
17 augustus 2022

We hebben een volledige dag genoten met de Maxima sloep. Na een korte instructie m.b.t de werking van de sloep kan de tocht beginnen. Je vaart comfortabel en binnen de kortste keren ben je er aan gewend hoe de sloep reageert op het water. Vanwege de geringe diepgang en hoogte van de sloep (mits je de huif laat zakken) kun je werkelijk overal varen. Vanuit Heeg is het een prima vertrekpunt voor een flinke tocht. Waterkaart en routesuggesties plus zwemvesten zijn in de huurprijs inbegrepen. De huurperiode voor één dag van 9:00 tot 18:00 is ruim voldoende voor een onvergetelijke dag uit.

Lucas Cunnen

Genoten

Rated 5 out of 5
15 augustus 2022

Nette boot, betaalbaar. We hebben genoten. Voor herhaling vatbaar.

Paul Loran

Top dag!

Rated 5 out of 5
14 augustus 2022

Heerlijk gevaren met een Maxima sloep. Fijn bedrijf!

Harry

Heerlijk dagje op het water!

Rated 5 out of 5
31 juli 2022

Mooie comfortabele sloep (Maxima 550), klantvriendelijke mensen en prima service.

Nauta

Fantastisch!

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

We hebben enorm genoten van de boottocht. Het was een prachtig bootje. We kregen verschillende routes mee waaruit we konden kiezen. Top geregeld! De service is super.

Anita

Top service en goede materialen

Rated 5 out of 5
19 juli 2022

Nu voor de derde keer sloep gehuurd en mijn ervaring is nog steeds heel goed! Goede kwaliteit materialen en erg goede service met goede bereikbaarheid ! Ik blijf er terugkomen

GEERT

Lekker pruttelen op het water

Rated 4 out of 5
19 juli 2022

Het waren prachtige dagen met Máxima dankzij Jelle. Schone boot. Voldoende brandstof, allemaal all in. Wij hebben genoten!!

G.J. van Meurs

Prima boot en plezierig geholpen

Rated 4 out of 5
17 juli 2022

Prima boot en plezierig geholpen

Jan

Top bedrijf vriendelijke mensen

Rated 5 out of 5
13 juli 2022

We hebben fijn gevaren met de sloep voor 5 personen.Genoeg ruimte voor 4 personen

Francis ditzel

Máxima 630 prima sloep

Rated 5 out of 5
12 juli 2022

Zeer tevreden over de sloep en de verhuurder. Prettige ontvangst en uitleg. Boot in goede conditie en mooie tocht gemaakt.

Han Dieperink

Aira 22 Fantastische boot , snel comfortabel en ligt goed op het roer

Rated 5 out of 5
11 juli 2022

We hebben met 4 man en dikke windkracht 4 mogen met de Aira 22 en zijn een valk gewend, maar dit was even wat anders. Geweldige sportieve comfortabele en snelle boot. Ruim genoeg , 5 /6 volwassenen had ook zeker gekund. En ja als je dan ook nog de boegspriet uitschuift en de Gennaker erop zet kan je met 50 m2 nog meer lol hebben. We vonden het met elkaar een hele leuke ervaring en gaan nog veel horen van dit schip . Randmeer , Centaur, Valk staan v.w.b. de zeil eigenschappen en comfort op dikke achterstand.

Frits

Ervaring boot huren

Rated 1 out of 5
9 juli 2022

Wij zijn niet heel erg tevreden. De boot wil alleen heel langzaam of snel. Er is geen middenweg. Heel vervelend als je een tocht doet. Dit wel aangegeven na de tocht. daar is helemaal niet op gereageerd. Teleurstellend. Volgende keer zoeken we ergens anders een bootje te huren.

Eva Schriemer

Top!

Rated 5 out of 5
3 juli 2022

We hadden een heerlijke dag op het water in het prachtige Friesland! De boot ( maxima 550) is nieuw, schoon en vaart fijn. De verhuurders zijn behulpzame en vriendelijke mensen. We komen graag weer een keer terug.

Frans Formijne Jonkers

Perfect geregeld. Gewoon goed!!

Rated 5 out of 5
30 juni 2022

Voor ons de eerste keer dat we zelf met een boot zijn gaan varen. Een belevenis met een prachtige boot…..

Hans Jansen

Bootje huren, snel en prettig geregeld!

Rated 5 out of 5
26 juni 2022

‘ s Avonds vragen of je een bootje kunt huren, dezelfde avond nog geregeld!

Dankjewel Jelle! We hebben er zeer van genoten, mede door het prachtige weer!

Theo Achterberg

Mooie sloep en top service

Rated 5 out of 5
5 juni 2022

We hadden een gastvrij ontvangst en zeer duidelijke uitleg van een prachtige luxe sloep. Prijs/ kwaliteit prima !

Hans

Fijn bootje !! leuke mensen !!

Rated 5 out of 5
17 mei 2022

Heerlijk sloepje ! Fijne vaar eigenschappen!

Peter Bruggeman

Helemaal top !

Rated 5 out of 5
15 mei 2022

Super leuke dag!super fijne en mooie boot!we hebben genoten!komen zeker een keer terug!

Fred

Top vakantiegevoel in eigen land

Rated 5 out of 5
6 mei 2022

Genoten van het varen over de Friese wateren met de Maxima 550. De Alexia ziet er heel mooi en keurig uit met heerlijke zitkussens en genoeg plek voor 4 personen en een hond. Varen ging goed en makkelijk, motor maakt best wat lawaai, maar dat zal normaal zijn. Mooie routes, leuke plaatsjes om aan te leggen. Was een topdag! Echt vakantiegevoel😊

Jeanine

Geweldig genoten

Rated 5 out of 5
3 mei 2022

Wij hebben op 2 mei 2022 met 5 volwassenen en 3 kinderen maxima 630 gehuurd. Super nette sloep met ruim voldoende zitplaats voor iedereen. Aan boord een koelkast. Je krijgt routes mee. Fijne service en heel relaxed en toegankelijke medewerkers/eigenaren.

Diana Oosten

Sloepje varen

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Prima geregeld. Reageren snel. Sloepje lag klaar. Leuke mensen.

Heerlijk gevaren

Een aanrader

Monique van Gerwen

Fantastisch varen

Rated 5 out of 5
24 april 2022

Wij hebben 3 dagen heerlijk gevaren met de Maxima 550 sloep op de Friese meren. Een fijne en schone sloep! Omdat we dicht bij Jelle & Inge ons boothuisje hadden werd de sloep gebracht en gehaald. Wat een service. Top!

Hans & Birgit

Super!

Rated 5 out of 5
22 augustus 2021

Super klantvriendelijk zowel per mail en telefoon als op locatie. We hebben een geweldig leuke dag op het water gehad met de mooie comfortabele sloep Máxima. Genoeg ruimte met 11 personen en 1 hond en heel fijn de 2 koelkastjes. Echt een aanrader!

Kosman

Super dagje

Rated 5 out of 5
19 augustus 2021

Na heldere instructies over het gebruik van de boot en nog wat opstartprobleempjes (we hadden nauwelijks vaarervaring) hebben we toch een hele mooie tocht kunnen maken dankzij de duidelijk aangegeven vaarroutes. Echt voor iedereen aan te bevelen.

Reinier

Vriendelijk ontvangst !

Rated 5 out of 5
16 augustus 2021

Eindelijk weer na 2 jaar een sloep gehuurd , de vloot van jelle ziet er nog keurig uit !!

Pascal

Top dag met top sloep!

Rated 5 out of 5
16 augustus 2021

Wat hebben we een leuke dag gehad met de Maxima sloep! Enorm genoten op het water, super weer en een hele fijne sloep. Genoeg ruimte en comfort. Klein bedrijf, persoonlijk en goed bereikbaar. Ja, dit zullen we vaker gaan doen. tot de volgende keer!

Marleen de Vries

Genoten!!

Rated 5 out of 5
16 augustus 2021

De Maxima 750 flying lounge gevaren. Wat een genot. De boot is perfect. Goede vaareigenschappen. De ontvangst was heel relaxt. Fijn bedrijf. Goede parkeermogelijkheden. Niet massaal. Kortom heerlijke dag gehad. Echt een aanrader. We hebben de Sneek route gevaren. Echt een aanrader.

Linda

Super sloepje

Rated 5 out of 5
15 augustus 2021

Erg fijn bedrijf om een sloep te huren. Heel relaxed en prettig. Wij komen hier zeker terug!

Helen de Vries

Mooie sloep, leuk geholpen!

Rated 5 out of 5
15 augustus 2021

Mooie luxe sloep, keurig geholpen en een hele leuke omgeving om te varen.

Marco Bos

Maxima 750 super sloep

Rated 5 out of 5
11 augustus 2021

Dagje gevaren met de nieuwe Maxima 750 sloep en enorm van genoten,ondanks het de regen in het begin van de morgen( voor de rest prachtig weer) heerlijke ruime sloep, we waren met 8 volwassenen en prachtige route gevaren.

Jammer dat er in zo’n sloep geen toilet aan boord is,zeer gezien bij weinig openbare toiletten en 5 vrouwen aan boord

Overigens heel goed op weg geholpen de eigenaar van dit mooie bedrijf!

fam Koster

Geweldige ervaring!!

Rated 5 out of 5
9 augustus 2021

Glamping op het water, echt van álle gemakken voorzien.

Heerlijk genoten van de Friese wateren.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Wendy

Familedag Toon

Rated 5 out of 5
6 augustus 2021

Was gewoon geweldig met de Maxima 630.

Kaart en info meegekregen van Jelle en een superroute gevaren door oa Ijlst Sneek Heeg en nog 3 plaatsen.

Boot is in topconditie, en duidelijke instructies en tips gekregen van Jelle.

Wij komen zeker terug!

Joost

Mooie sloep!

Rated 5 out of 5
11 juli 2021

Mooie nette sloep waarmee we heerlijk een dagje Heeg en Workum hebben gedaan. Leuk een aantal Marrekrite aangedaan.

Mark

Onbetaalbaar

Rated 5 out of 5
5 juli 2021

Mijn moeder van 83 had nooit gedacht dat ze nog in een bootje over de Friese Meren zou varen. Maar met de sloep van Genieten op het Water is het mogelijk gemaakt. Fantastisch! Dag met gouden randje!

henrique te Kiefte

Hoera voor het zwemtrapje

Rated 5 out of 5
29 juni 2021

Vorig jaar genoten met zijn tweeën en daarom nu op herhaling met de (3 volwassen) kinderen, dus gekozen voor de wat grotere Maxima 630.

Mooie sloep met voldoende ruimte en vooral het zwemplateau-/trapje viel in de smaak!

Nog wel een paar boze brugwachters omdat we in Sneek en IJlst vergaten snelheid te minderen. En dan is de ene direct boos terwijl de ander het met humor oplost. Overigens zit op deze sloep een boegschroef en dat is toch wel erg handig voor amateurs als wij zijn 🙂

Een geweldige dag op de Friese wateren.

jos kunze

Fijne boot! Goede service!

Rated 5 out of 5
29 juni 2021

Fijne kleine boot, de maxima 550! Daardoor kun je ook de smallere vaartjes bevaren, net wat leuker!

Nina en Cor

Feestje op het water.

Rated 5 out of 5
28 juni 2021

Prima boot en service. Jelle kwam de boot brengen en halen op de camping. Mooi bedrijf, echt een aanrader!!!

Goede jonge ondernemers!!!

Konen zeker terug.

Nelleke B

Dapper en mooi sloepje..

Rated 5 out of 5
25 juni 2021

We hadden een prachtige dag uitgezocht voor een toertje met een 550 sloep.

Ontvangst en uitleg waren prime en het bootje voer heerlijk en lekker stil.

De waterkaarten en routebeschrijving waren de slagroom op de vaar-taart.

Sneek en IJlst waren prachtige plaatsen om door te varen.

Ik kan de verhuurder en de omgeving van harte aanbevelen, Bedankt!!!

Jan

Heerlijk dagje op het water ! Top👍🏻

Rated 5 out of 5
16 juni 2021

Nadat we door de regen in Mei de afspraak konden verzetten en gisteren alsnog een dagje konden varen, hebben we echt genoten. Boot lag klaar, koelbox was al op temperatuur, kaartje mee en varen maar! Prima boot, de maximasloep.👍🏻👍🏻

Anno en Hetty

Super boot!

Rated 5 out of 5
13 juni 2021

Prettige ontvangst! Zeer toegankelijk en…….gastvrij! Maar wat een schitterende boot is deze Aira om mee ge zeilen. Ik was er door getipt door een voorbijganger die mij toeriep;”nooit meer een valk!” Ik vond dat wat overdreven maar deze man had helemaal gelijk. NOOIT MEER EEN VALK.

Aira dat zeilt heerlijk en zit comfortabel.

Jan Tempelaar

Het was " genieten op het water"

Rated 5 out of 5
11 juni 2021

Fijne boot, lekker gevaren en van alle gemakken voorzien. Wij hebben genoten.

I. Hollemans

Fantastische dag

Rated 5 out of 5
31 mei 2021

30 mei 2021 gevaren met een zo goed als nieuwe sloep met 6 volwassenen en onze labradoodles.

Prima uitleg gehad over de boot en zeer prettig ontvangen door het bedrijf.

Stephan ankone

Fijne dag

Rated 5 out of 5
15 mei 2021

Hele fijne dag gehad in een sloep van Jelle.

Alles verliep soepel en flexibel. Top! Voor herhaling vatbaar.

Chris

Rondje Luts met Maxima 550

Rated 5 out of 5
12 mei 2021

Prettige relaxte ontvangst. Een prachtige tocht gemaakt. Máxima 550 is een top boot! Ruim genoeg voor 4 volwassen. Genieten op het water absoluut aan te raden!

Maryse van Beek

Weer heerlijk gevaren

Rated 5 out of 5
10 mei 2021

Inmiddels zijn we vaste klant bij Genieten op het Water. Iedere keer weer dik tevreden. Deze keer de Maxima 550, ook een fijne boot.

WJ

De Maxima sloep

Rated 5 out of 5
29 april 2021

Afgelopen weekend een sloep gehuurd bij Jelle en Inge van ‘Genieten op het water” Een mooie sloep en een uitstekende service. De sloep werd gebracht en opgehaald. Chapeau!

Volgend jaar weer.

Hans van Suijlekom

Geweldig genoten van een dag op het water!

Rated 5 out of 5
28 april 2021

Meer dan tevreden over het ontvangst, de service de route, de sloep Maxima 550 en de prijs. We komen zeker nog een keer terug. Echt een aanrader!

Sylvia

Maxima 550 in de herfstvakantie

Rated 5 out of 5
15 oktober 2020

Op 13 en 14 oktober genoemde boot gehuurd bij “Genieten op het water”. Volgens afspraak is de boot reeds op de 12e afgeleverd op ons verblijf adres. Mooie boot die aan onze verwachtingen voldeed. Het was een gok zo in de herfst maar desondanks een paar leuke droge dagen gehad en op dinsdag zelfs zon. De boot is vervolgens weer opgehaald. Ik raad dit bedrijf aan voor het huren van een sloep.

Patrick Berfelo

Aanrader

Rated 5 out of 5
29 september 2020

Als booteigenaar zelf heb je toch een andere kijk op huurboten. De huurboot was perfect een geweldige mooie indeling qua boot en zeer gebruikers vriendelijk in het besturen. Nette afgewerkte boot en super schoon bij aanvang huur. Kan Jelle ( de eigenaar) alleen maar complimenteren met de service en betrokkenheid die hij biedt. Wij gaan zeker volgend seizoen ( 2021) weer een boot huren bij Jelle en willen de grotere versie eens uitproberen. Ik kan Jelle en Genieten op het Water van harte aanbevelen voor een zorgeloze huurperiode met super fijne boten en service !!

Frank Hooky

Top dag!

Rated 5 out of 5
21 september 2020

Afgelopen zaterdag hebben we met vrienden (en 2 kleine kinderen) gevaren met de Maxima 630 sloep. Een heel nette en goed verzorgde sloep. Aan zwemvestjes voor de kinderen werd gedacht.

De service is top! Vanaf het eerste contact merk je de betrokkenheid en professionaliteit van Jelle en Inge. Eenvoudig en snel communiceren per app en een duidelijke uitleg van de mogelijke vaarroutes per mail.

Wij hebben genoten van deze dag en komen zeker nog een keer terug. Een echte aanrader!

Wendy

Mooie sloep voor een redelijke prijs

Rated 5 out of 5
21 september 2020

Er lag voor ons een vrij nieuwe ruime sloep klaar met het windkapje omhoog. Deze was gemakkelijk plat te leggen. Lekker gevaren met deze heerlijke boot de motor zou iets meer vermogen mogen hebben voor op de meren maar om te cruisen perfect. Alles goed geregeld, ik zou volgende keer zeker weer voor deze mooie Maxima sloep gaan.

Marco

Fijne vaartocht met Maxima 630

Rated 5 out of 5
19 september 2020

Geïnteresseerd in de Maxima 620 of 630 (beiden zelfs schip, enkel andere looks) helemaal vanuit Rotterdam naar Friesland gereden. En niet voor niets. Heerlijke dag gevaren. Niet 100 formulieren invullen voor vertrek, binnen 10 minuten sta je bij de boot die al klaar ligt. Korte uitleg en je bent weg. Je krijgt nog vaarroutes en een kaart mee. Heerlijk door kleine dorpjes én door Sneek gevaren. Op meren was het wat onstuimig en moest kap weer omhoog. Dat was wel even puzzelen, maar uiteindelijk weer gelukt. Hele fijne boot, heerlijk gevaren. Voor herhaling vatbaar. Of zelf een aanschaffen 😉

Dennis

Keurig

Rated 5 out of 5
19 september 2020

Vanaf reservering tot en met terugbrengen alles keurig voor elkaar. Wij hebben genoten van een dagje met een Maxima 550 op het Friese water. Mooie omgeving, keurige boot, gezellige terrasjes. Al met al een succes!

Aline

Aanrader

Rated 5 out of 5
18 september 2020

Máxima 630 gehuurd voor een dag.

Fijne boot en niet duur.

Vriendelijke mensen.

Volgend jaar zeker nog een (paar) keer.

Simme van de Lustgraaf

Echte Aanrader

Rated 5 out of 5
17 september 2020

Bij aankomt prima op weg geholpen, Zeer vriendelijk personeel, Uitleg was prima, Meerdere vaarroutes meegekregen. Goed onderhouden boot de maxima 630. Zelfs een koelkastje aanwezig voor de versnaperingen (wel zelf meebrengen) Prima keuze.

Hans Lammers

Top bootje

Rated 5 out of 5
16 september 2020

Wat een fijne boot die Maxima 550. Perfect voor het Friese meren gebied. We hebben genoten! Prima bedrijf en fijne mensen.

Arnold Blaauwe

Varen in Friesland met sloep

Rated 4 out of 5
10 september 2020

Onze eerste kennismaking met Friesland. Sloep (Maxima 550) gehuurd voor 2 dagen bij ” Genieten op het water”. Relaxte ontvangst door Jelle en goede uitleg. Aan de hand van meegekregen kaarten – en ook Google Maps is af en toe wel handig – flink eind gevaren. Van Heeg naar IJlst, Sneek en o.a. Woudsend terug naar Heeg. Prachtige ervaring. Eerst wel even spannend want “remmen” met zo’n boot werkt iets anders dan met een auto… 😉 Maar als je alles rustig aan doet – en je zit tenslotte op het water voor je rust en ontspanning – kan er niet veel misgaan. Helaas lieten de tweede dag de weergoden ons een beetje in de steek dus de tocht een beetje ingekort, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Wout

Varen in Heeg

Rated 5 out of 5
10 september 2020

Een dagje varen in een leuke sloep van “genietenophetwater”.

Het moest een leuke dag worden, maar de regen speelde ons parten, maar desondanks voor ons een hele leuke en spaannende vaart!

Bedankt!

Gerrit Netto

Gerrit Netto

Maxima 550

Rated 4 out of 5
6 september 2020

Nette boot. Verhuurder lekker losjes ook bij terugkomst.

Hier is de boot en varen maar. Paar kaarten mee voor routes te varen. Zeker aanrader.

Patrick Goverde

Máxima 550 sloep

Rated 5 out of 5
31 augustus 2020

Afgelopen zaterdag de Maxima 550 sloep een dag gehuurd.

Wat een supermooie boot is dat. We waren zeer onder de indruk.

We hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

We zijn ook vriendelijk ontvangen door de eigenaar en goede uitleg.

Bedankt

Miranda Wildeboer

Heerlijk gevaren

Rated 5 out of 5
30 augustus 2020

Wij hebben gevaren met de Maxima 630 (Willy). Een super boot om een middag op door te brengen. Fijne ontvangst en uitleg door Jelle. Ook de waterkaart en routes die in de boot liggen helpen om een mooie route af te leggen.

Petra

Sloepje huren

Rated 5 out of 5
25 augustus 2020

Afgelopen week hadden we een sloepje gehuurd bij genieten op het water. Vanwege het weer wilden we het sloepje wat later ophalen en dit was gelukkig geen enkel probleem. De sloep lag voor ons klaar, we kregen een vaarkaart mee met een aantal leukr vaarroutes, een korte instructie over de boot en toen konden we al gaan varen. We hebben heerlijk genoten van deze dag op het water en Friesland op een hele andere manier kunnen ontdekken!

Jessica

Heerlijk varen

Rated 5 out of 5
20 augustus 2020

Gisteren een heerlijk dagje gevaren met onze 3 volwassen kinderen, perfecte boot, mooie omgeving om te varen, drukte,rust alles is er te vinden, picknickmand en zwemapullen mee, en je hebt alles binnen bereik voor een heerlijke dag

Inge

Maxima 630

Rated 5 out of 5
18 augustus 2020

Wij hebben de Maxima 630 twee dagen gehuurd om met onze kinderen en kleinkinderen te varen.

De eerste dag waren wij met vier volwassenen en drie kinderen (9 tot 14 jaar) aan boord en hebben de blauwe route via Sneek gevaren

De boot is heerlijk ruim en de kleinkinderen vonden steeds andere plekjes om te zitten. Regelmatig aan leggen voor een pick-nick of voor een verfrissende plons.

De tweede dag waren wij met drie volwassenen en twee kleinkinderen. en hebben de route via mooie route via Balk gevaren.

Vriendelijke mensen om ons wegwijs met de sloep te maken en te adviseren over de route.

Een aanrader en wij komen zeker een keer terug.

Jan van Rijn

JCF van Rijn

Super relaxed,prima boten.

Rated 5 out of 5
16 augustus 2020

Op de valreep een sloep kunnen huren bij Jelle in de zomervakantie. Prima bevallen en aanrader voor anderen.

Berry,Martinique en Kate

Leuk

Rated 5 out of 5
6 augustus 2020

Geweldige ervaring met deze leuke sloep. Zat lekker en makkelijk hanteerbaar.. Alles goed geregeld..

Wilma

Prima sloep en service!

Rated 5 out of 5
2 augustus 2020

! dag sloep Maxima 550 gehuurd. Hele nette sloep, makkelijk te varen. Fijne uitleg door Jelle en goede tips voor de routes.

Marielle

3 rondjes Friesland met sloep

Rated 5 out of 5
25 juli 2020

3 verschillende routes gevaren met de maxima 550. Goed onderhouden sloep en makkelijk te bedienen.

Routekaart meegekregen. Echt leuk om te doen. Aanrader om de gratis navigatie app WinGPS Marine te downloaden.

Wordt een tocht varen nog leuker van.

Wij kunnen “genieten op het water” echt aanbevelen.

Jelle bedankt voor de uitleg.

Jeroen K.

Weekje varen in Friesland.

Rated 5 out of 5
25 juli 2020

We hebben (via de website) In Heeg bij genieten op het water de sloep Máxima 550 gehuurd. Ze hebben de sloep tegen een kleine vergoeding bij ons gebracht en eind van de week weer opgehaald in Offingawier. Dat is nog is service! Hele vriendelijke mensen en een duidelijke uitleg over de bediening van de sloep. Kortom een aanrader! Wij hebben super genoten…..voor herhaling vatbaar! Nogmaals dank Jelle en Inge! Gr Menno

Menno Muhlbauer

Sloep varen friesland

Rated 5 out of 5
22 juli 2020

Heerlijk gevaren met de sloep Máxima 550.

Goede ontvangst. Mooie sloep, vaart makkelijk en leuke route tips erbij. Kortom 2 heerlijke dagen gehad met deze sloep.

Zeker geen aanrader.

Marjo Kreeftenberg

Geweldige Middag met de sloep

Rated 5 out of 5
17 juli 2020

We hebben echt een geweldige middag met de sloep gevaren van “genieten op het water”! De sloep was zeer makkelijk te sturen en de sloeproute die we meekregen was echt een aanrader!

Guido

dagje relaxen

Rated 5 out of 5
17 juli 2020

De weersvoorspellingen waren niet al te best, dus er was wel wat twijfel. Toch gegaan en dat was maar goed ook. We hebben genoten! Zo nu en dan een buitje, maar de boot heeft een overkapping dus dan gewoon een kwartiertje schuilen en weer verder. Het was voor ons de eerste keer dus we waren blij met de hartelijke ontvangst en rustige uitleg door Jelle.

De sloep is mooi en makkelijk te bedienen. We hebben de sloeproute via Sneek gevaren en die is erg mooi en afwisselend. Zo veel te zien, de tijd vpoog voorbij. Goeie prijs kwaliteit. We zullen het zeker adviseren aan vrienden en kennissen, en komen vast nog eens terug.

jos kunze

Sloep maxima 550

Rated 4 out of 5
16 juli 2020

We hebben 1 dag gevaren met de maxima 550 samen met onze dochters van 15 en 17. We vonden het een hartstikke leuke ervaring! Die dag geen zeurende pubers, maar een heerlijke relaxte dag! Een aanrader voor iedereen.

Wendy van der Heijden

Dagje uitwaaien

Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Ondanks regenachtige dag toch genoten van de mooie boot en omgeving.

Patrick Grijseels

Geweldig gevaren

Rated 5 out of 5
30 juni 2020

De huur van de sloep ging gemakkelijk. Goede communicatie. De sloep zag er goed uit en vaarde lekker.

Pierre de Jong

heerlijk gevaren

Rated 5 out of 5
27 juni 2020

Uitstekende plek om een sloep te huren voor een heerlijk dagje varen.

Sloep was prima in orde.

Duidelijke uitleg en kaarten, komen zeker nog een keer terug.

Herman Ligtvoet

Topdag met topsloep

Rated 5 out of 5
27 juni 2020

Fijn adres om een sloepje te huren. Relaxde vriendelijke eigenaar.

Maakte er geen probleem van als het met de tijd iets uitliep.

Verder prima en mooie sloep!

Esther Bloemheuvel

Relaxte dag

Rated 5 out of 5
17 juni 2020

Makkelijk in de reservering, Jelle is rustig in uitleg, helpt mee als het nodig is, doet relaxed over het terugkomen. Geen poespas. Prima boot en motortje. We hebben een heerlijke dag gehad.

Tineke

Top dag!

Rated 5 out of 5
1 juni 2020

Goede communicatie en erg mooie sloep! Jelle was erg flexibel qua tijd.

Michelle

Super ervaring

Rated 5 out of 5
31 mei 2020

Goede boot, relaxte verhuurder en geen probleem toen we onverhoopt wat later dan afgesproken terugkwamen.

Een aanrader!

Frank

Fijne sloep.

Rated 5 out of 5
30 mei 2020

Een dag op het water genoten! Bedrijf maakt z’n naam waar. Goede boten, relaxte sfeer.

Rob

Top boot!

Rated 5 out of 5
23 mei 2020

Top boot en hele goede service.

Rob Kalma

Heerlijke dag! top geregeld!

Rated 5 out of 5
11 mei 2020

Makkelijk te boeken, goede ontvangst, snelle afhandeling administratie, perfecte boot, opstappen en heerlijk dag!

Joost

Super dag

Rated 5 out of 5
10 mei 2020

Hele mooie dag boot lag vaarklaar en uitleg vd boot was goed

Heerlijke dag gehad zeker voor herhaling vatbaar

Rene mos

Genoten van Willy

Rated 5 out of 5
9 mei 2020

We hebben vrijdagmiddag 8 mei 2020 super genoten van de maxima tender 630, genaamd Willy.

Naast dat deze tender erg mooi is en lekker vaart, waren we ook erg blij met hoe de eigenaar is. Heel vriendelijk en flexibel????

Bianca

Super fijne middag

Rated 5 out of 5
6 mei 2020

We hebben op de dag zelf gebeld of we een sloep konden huren voor een halve dag. Dat kon! Prachtig nieuwe sloep (Máxima 550) met regenkap die fijn was tegen de wind. Leuk rondje gevaren met de kinderen (richting Slotermeer). Zeilvesten mochten we er kostenloos bij lenen. Goede service! Top dag gehad voor een schappelijke prijs. Fijn dat brandstof ook in prijs ingegrepen is. Een aanrader!

Maike de Lange

Heerlijk gevaren met een Maxima 550

Rated 5 out of 5
6 mei 2020

Leuk bootje, mooie route, heerlijk zonnig (wel een beetje koud), super dag!

Wilhelm
×