Groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje?

Ook voor een groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje ben je bij Genieten op het water aan het juiste adres. Onze groepsuitjes zijn geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen.

Heerlijk varen in sloepen en onze Aira 22’s en na afloop genieten van een luxe barbecue aan de waterkant samen maken we jouw groepsuitje tot een succes!

Onze uitjes zijn verder uit te breiden met diverse activiteiten als boogschieten en SUP board varen. Ook kunnen we lunchpakketten voor onderweg verzorgen.

Bel, mail of app voor de mogelijkheden of kom langs in Heeg. Samen met jou stellen we een fantastisch uitje op maat samen op basis van jouw wensen!

 

zeilen in Friesland

Zeilen & BBQ

BASF zeiluitje

Op zoek naar een actief en gezellig uitje? Kom dan zeilen & barbecuen. 

Je groep vertrekt vanuit onze unieke locatie in Heeg vijf minuten van het Heegermeer. Jullie kunnen de hele dag genieten op het Friese water! Na een heerlijke zeil (mid)dag staat er een luxe barbecue buffet voor jullie klaar.

Mocht je groep onvoldoende zeilervaring hebben dan zorgen we voor ervaren schippers zodat je groep optimaal kan genieten.

Ook kunnen we zorgen voor een lunch op één van de eilanden in het Heegermeer of de Fluessen. Wil je nog wat meer actie dan behoort een rondje suppen door het mooie Heeg tot de mogelijkheden.

Sloep varen

Gezellig met z’n allen in sloepen Heeg en omgeving verkennen?  We zorgen voor een mooie route door mooie dorpjes, over de meren en door leuke vaartjes.

Lunchen op een eiland of toch liever op een leuk terras. Alles is mogelijk. 

Natuurlijk kan ook dit uitje worden afgesloten met een lekkere barbeque en uitgebreid worden met andere activiteiten.

groep in Maxima 630 Bootverhuur Friesland | Genieten op het water

Nieuw in 2021: de PizzaPraam

blank

Een unieke diner ervaring beleven? Aan het eind van je sloep- of zeiltocht leg je met je gezelschap aan op een mooie plek in de natuur van Friesland. Van een dag op het water krijg je natuurlijk trek, dus een Pizza gaat er wel in.

Hoe leuk is het dan dat de PizzaPraam verse pizza’s voor jullie komt bakken op locatie. Heerlijke pizza’s bereid met verse ingrediënten en gebakken in een houtgestookte oven voor de ultieme smaakbeleving.

Groepsuitje op maat

Natuurlijk kun je ook zeilen en sloepen combineren. Lunch, bbq, en aanvullende activiteiten zijn naar eigen wens in te vullen. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en voor jouw groep een geweldig groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje samen te stellen.

Een groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje boek je al vanaf € 30 per persoon.

Groepen van deze bedrijven gingen je voor

blank
logo de jong & Laan

Tiny Houseboat arrangementen

Ben je met een groep van maximaal vier personen en wil je ook overnachten in het mooie Heeg? Kijk dan eens bij onze Tiny Houseboat arrangementen.

×