Boot huren Sloten

Varen door de vestingstad Sloten

Ooit door een vestigingstad gevaren met een sloep? Langs gietijzeren kanonnen en een echt schavot? 

Om dat mee te maken huur je een sloep bij Bootverhuur Friesland! Vanuit Heeg vaar je naar het mooie stadje Sloten om te genieten van dit oude vestingstadje.

Naast veel historie vind je er natuurlijk ook gezellige terrasjes aan het water. Dus redenen genoeg om met je sloep Sloten aan te doen.

Verblijf je in Sloten op een camping of recreatiepark, informeer dan naar onze breng- en haalservice.

Onze boten

Zin aan een dagje, weekeinde of week varen in Friesland? Kies dan één van onze boten voor meer informatie.

Hanse 315

Hanse 315

De Hanse 315 is een snel en comfortabel zeiljacht met een diepgang van 1,35m. Zeer geschikt om Friesland te verkennen, maar ook om het IJsselmeer en de Wadden te bevaren.

Tiny Houseboat

Tiny Houseboat

Onze Tiny Houseboats zijn ideaal om het Friese merengebied te ontdekken. Leuke dorpjes, prachtige eilanden en gezellige steden. En dat met alle luxe aan boord. 

Maxima 750 Flying Lounge

Maxima 750 Flying Lounge

Wil je een heerlijk ruime sloep met geweldige vaareigenschappen huren in Friesland? Dan is de Maxima 750 Flying Lounge iets voor jou!

Maxima 630

Maxima 630

De Maxima 630 is een heerlijke sloep om het Friese merengebied te ontdekken. Vaar door de leuke dorpjes, stadjes, sloten en vaartjes en geniet Friesland!

Maxima 550

Maxima 550

Gezellig met z’n tweeën of een kleiner groepje op pad? Dan is de Maxima 550 een goede keuze. Deze mooie sloep is uitermate geschikt voor 2-5 personen.

Aira 22

Aira 22

Zoek je een eenvoudig te hanteren comfortabele boot die ook nog snel en sportief is? Dan is de Aira 22, de opvolger van de polyvalk, de boot voor jou! Zie de enthousiaste reviews. 

Reviews

Fijn bootje !! leuke mensen !!

Rated 5 out of 5
17 mei 2022

Heerlijk sloepje ! Fijne vaar eigenschappen!

Peter Bruggeman

Helemaal top !

Rated 5 out of 5
15 mei 2022

Super leuke dag!super fijne en mooie boot!we hebben genoten!komen zeker een keer terug!

Fred

Top vakantiegevoel in eigen land

Rated 5 out of 5
6 mei 2022

Genoten van het varen over de Friese wateren met de Maxima 550. De Alexia ziet er heel mooi en keurig uit met heerlijke zitkussens en genoeg plek voor 4 personen en een hond. Varen ging goed en makkelijk, motor maakt best wat lawaai, maar dat zal normaal zijn. Mooie routes, leuke plaatsjes om aan te leggen. Was een topdag! Echt vakantiegevoel😊

Jeanine

Geweldig genoten

Rated 5 out of 5
3 mei 2022

Wij hebben op 2 mei 2022 met 5 volwassenen en 3 kinderen maxima 630 gehuurd. Super nette sloep met ruim voldoende zitplaats voor iedereen. Aan boord een koelkast. Je krijgt routes mee. Fijne service en heel relaxed en toegankelijke medewerkers/eigenaren.

Diana Oosten

Sloepje varen

Rated 5 out of 5
29 april 2022

Prima geregeld. Reageren snel. Sloepje lag klaar. Leuke mensen.
Heerlijk gevaren
Een aanrader

Monique van Gerwen
×