Blokhutboat huren Friesland

Luxe en comfort in een Tiny Houseboat

Heb je wel eens een blokhutboat gehuurd en wil je nu wel eens Friesland ontdekken met een blokhutboat? Kom dan naar Genieten op het water in Heeg. Wij verhuren geen blokhutboot, maar een luxere variant: de Tiny Houseboat. Dat is een blokhut boat huren in Friesland!

 

Een boot met de gemakken van thuis: centrale verwarming, douchecabine met warme douche, een keuken met oven, koelkast en kooktoestel, etc. En een heerlijk dakterras om na het varen te chillen in de zon.

Door de krachtige motor en boeg- en hekschroef kun je goed manoeuvreren. Als je ervaring hebt met een blokhutboat dan kun je Friesland komen ontdekken.

 

Blokhutboat huren Friesland

Luxe en comfort in een Tiny Houseboat

Heb je wel eens een blokhutboat gehuurd en wil je nu wel eens Friesland ontdekken met een blokhutboat? Kom dan naar Genieten op het water in Heeg. Wij verhuren geen blokhutboat, maar een luxere variant: de Tiny House boot. 

 

Een boot met de gemakken van thuis: centrale verwarming, douchecabine met warme douche, een keuken met oven, koelkast en kooktoestel, etc. En een heerlijk dakterras om na het varen te chillen in de zon.

Door de krachtige motor en boeg- en hekschroef kun je goed manoeuvreren. Als je ervaring hebt met een boot met blokhut dan kun je Friesland komen ontdekken.

 

Beschikbaarheid en boeken

Reviews

leuk verblijven op het water

31 augustus 2022

met de tinyhouseboot kan je iedere dag je “appartement”een ander uitzicht geven. door de zitruimte aan de voorkant buiten heb je optimaal contact met het water. bij eventuele probleem(pjes)en was er goed contact met de verhuurder.

jammer dat er geen jerry aan boord was om bezine bij te halen. er zijn weinig tankplaatsen aan het water.heb er zelf 1 moeten kopen. ook 2 lege gasaanstekers helpen niet als je wil (gas)koken midden op een meer. de schuifpui aan de voorkant viel iedere keer dicht ,ook als je aangemeerd lag. en bij 30 gr en zon wordt het binnen dan te heet.verder was de uitleg summier kort goed voor vergevordenen .

.de boot had nog een begin mankement waardoor pas een uur later kon worden weggevaren. dit had in de ochtend al opgelost kunnen zijn. ophaaltijd was 12.00 uur. de stroomkabel moest ik ook zelf binnen halen.

voor de rest een leuke ervaring!

Gerard van Ruijven

Fantastische beleving met Tiny Boathouse

15 augustus 2022

Heerlijk weekje op het meer gehad. Leuk om met je eigen huisje overal naar toe te varen en te overnachten. Het is ruim comfortabel heerlijke bedden, ruime keuken. Zelfs een warme douche! Geweldig dakterras. Genieten op de loungebank van de zon die onder gaat. Goede tips om te overnachten gehad van Jelle. Hij is ook klein stukje meegevaren bij eerste stuk dat was prettig ivm de drukte! Onze kids hebben het ook super gehad. Het was een hele beleving!

Esther

Een prachtige week in de Tiny house boat.

9 juli 2022

Wat heerlijk dat wij op deze manier onze vakantie mochten vieren. Je kan op de mooiste aanleggen. Prachtige natuur, zonsondergang, rust, ruimte en gezellige dorpjes. De boot is met alle luxe voorzien wat zeker het echte genieten versterkt. Prachtig bedrijf, ze zijn altijd bereikbaar voor hulp en advies. Jelle, dankjewel het was echt “genieten”!

Leonard en Gerlinde Lugtenberg
Ger AlbersGer Albers
07:31 17 Sep 23
Echt een super dag gehad.Prima service.Relaxen met de Maxima sloep.
Thea De JongThea De Jong
05:46 11 Sep 23
Zondag 10 september zijn we wezen varen met de Alexia, een Maxima sloep.Boot was groot genoeg voor ons tweeën en prima te besturen voor een eerste keer zelf varen.We hebben ons woongebied vanaf het water bezocht op deze hete zondag in september.Via Osingahuizen, IJlst en Jutrijp naar de Brekken en de Leijepoel.Langwarder Wielen, Kûferd door de Welle naar Woudsend.Vervolgens over het Slotermeer naar Balk, door de Luts richting de Fluessen.En weer over het Heegermeer via de noordkant naar Heeg.Topdag! ☀️
Richard PosthumaRichard Posthuma
10:58 10 Sep 23
Jurian KoetsierJurian Koetsier
11:36 03 Sep 23
Voor een dag de sloep Maxima 630 gehuurd. Hele mooie luxe sloep die fijn vaart. Verhuurder is heel vriendelijk en sloep was mooi schoon. Hele fijn dag gehad op het water!
Madeleine B.Madeleine B.
08:52 25 Aug 23
Duidelijke uitleg met leuke routes en duidelijke kaarten. Prima sloep voor een heerlijke dag op het water.
js_loader
[saswp-reviews-collection id="12062"]

Blokhutboat huren in Friesland

Veel van de gasten in onze Tiny Houseboat hebben eerder een boot met een blokhut gehuurd. Wat valt hun het meeste op? Allereerst het ruime vaargebied: de Friese meren, gezellige steden en stadjes als Sneek, IJlst en Makkum. De leuke terrasjes aan het water en de fraaie gratis aanlegplaatsen van de Marrekrite. Door de zonnepanelen en de omvormer heb je ook op deze plaatsen zonder walstroom gewoon 230V aan boord. 

Daarnaast valt de luxe van onze houseboat op. Heerlijk warm douchen aan boord terwijl de broodjes in de oven bakken, waarna je via de wenteltrap kunt ontbijten in de zon op het geweldige dakterras met lounge set. Beter kun je de dag niet beginnen op de Friese variant van een boot met blokhut.

nl_NLNL